Φέτος το καλοκαίρι, η Huawei δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό τεχνολογίας σας και να γνωρίσετε το αξιόπιστο οικοσύστημα προϊόντων της.

Επιλέξτε μεταξύ κορυφαίων λύσεων σε smartphone, tablet, smartwatch και πολλά ακόμα gadget και εκμεταλλευτείτε τις εκπληκτικές τιμές, τα μοναδικά οφέλη και βέβαια τα άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προηγμένες λειτουργίες των προϊόντων Huawei.

Χάρη στα Huawei Summer Offers λοιπόν θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε κορυφαία smartphone όπως αυτά της οικογένειας των P40, τα ελαφριά αλλά πανίσχυρα laptop MateBook D14, D15, 13 καθώς και το ασυναγώνιστο MateBook X Pro, λειτουργικά tablet όπως τα MatePad Pro και MatePad T8, ασύρματα ακουστικά FreeBuds 3 και FreeBuds 3i, Smartband και smartwatches όπως το μοναδικό Watch GT 2e, σε προνομιακές τιμές. Με άλλα λόγια, η ευκαιρία που αναζητούσατε για να δημιουργήσετε το δικό σας οικοσύστημα μόλις σας παρουσιάστηκε!

Οικοσύστημα τεχνολογίας: πολλές λύσεις, μία ιδέα

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός οικοσυστήματος για τον καταναλωτή όμως; Το μεγαλύτερο κέρδος δεν είναι άλλο από την ενιαία και ενοποιημένη εμπειρία χρήσης. Οι συσκευές πλέον “επικοινωνούν” μεταξύ τους, συμπληρώνοντας η μία την άλλη και διευρύνοντας έτσι ακόμα περισσότερο τις επιλογές του χρήστη. Απρόσκοπτη μεταφορά αρχείων, απομακρυσμένος έλεγχος, λειτουργίες streaming και πλήρη δεδομένα φυσικής κατάστασης είναι μερικοί μόνο από τους τρόπους με τους οποίους ένα οικοσύστημα μπορεί να “απογειώσει” την εμπειρία χρήσης σας.

S6.jpg.84d2f0fc04af25343b86c7f670d1a40c.jpg

Τα P40 series smartphone συγκαταλέγονται στα καλύτερα μοντέλα της αγοράς. Τα ολοκαίνουρια MateBook συνδυάζουν τον προηγμένο σχεδιασμό με τις ισχυρές επιδόσεις, ταράζοντας τα νερά στην αγορά των laptop. Τα tablet της Huawei με τις μεγάλες τους οθόνες είναι σε θέση να ανταποκριθούν περίφημα σε κάθε ανάγκη των μελών μίας οικογένειας -ανάγνωση, streaming, gaming, και επικοινωνία. Smartwatch όπως το Huawei Watch GT2 και smartband όπως το Huawei Band 4 θα σας ακολουθήσουν όπου κι αν πάτε, καταγράφοντας λεπτομερώς την κάθε σας κίνηση, προσφέροντάς σας χρήσιμα στοιχεία για τη φυσική σας κατάσταση και αποτελώντας τον ιδανικό συνδετικό κρίκο με το smartphone σας. Ειδικά το Huawei Watch GT2e είναι το “must have” gadget των φίλων της άθλησης, αφού διαθέτει απίστευτη αυτονομία (μιλάμε για δύο εβδομάδες τυπικής χρήσης) ενώ είναι σε θέση να μετρά και τα επίπεδα οξυγόνου (SpO2) στο αίμα!

Όσο για τα ασύρματα ακουστικά FreeBuds 3 και FreeBuds 3i, διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό και το απόλυτο active noise cancellation.

Η εκπληκτική εμπειρία χρήσης των Huawei P40 series

Όταν η κουβέντα πάει στις κορυφαίες συσκευές της Huawei, τότε το πράγμα αλλάζει. Η σειρά Huawei P40 έχει βραβευτεί με DxOMark και TIPA ως τα καλύτερα Photo Smartphone του 2020. Το P40 ειδικότερα με τον πρωτοποριακό Kirin 990, την τριπλή κάμερα Leica Ultra Vision, τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης και το εκθαμβωτικό του design, άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία του -πριν εμφανιστεί το P40 Pro με την Quad-Curve Overflow οθόνη του, ένα πραγματικό έργο τέχνης στην παλάμη του χεριού σας.

P40series_comparison_Huawei_main.jpg.8480a77f3e3d5597e5e2b8cf0a6c6f73.jpg

 

Huawei P40 Pro - Huawei P40 - Huawei P40 Lite

Αν έπρεπε να σταθούμε σε ένα και μόνο χαρακτηριστικό των P40 και P40 Pro, αυτό θα ήταν οι κάμερές τους. Με τρεις και τέσσερις φακούς (ανάλογα το μοντέλο) συμπεριλαμβανομένων φακού macro και τηλεφακού, οπτικό και υβριδικό zoom, πρωτοπόρους αισθητήρες και την εγγύηση του ονόματος της Leica, είναι σε θέση να προσφέρουν κορυφαία ευκρίνεια, ζωηρά χρώματα σε φυσικούς τόνους και μοναδική ποιότητα εικόνας και βίντεο, μέρα και νύχτα. Σε συνδυασμό δε με το καινοτόμο λογισμικό και την τεχνητή νοημοσύνη, τα αποτελέσματα θα αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένο ακόμα και τον πλέον απαιτητικό φίλο της φωτογραφίας.

Επιλέγετε AppGallery, κερδίζετε διπλά

Οι εκπλήξεις από τη Huawei ωστόσο δεν τελειώνουν εδώ. Επιλέγοντας smartphone Huawei AppGallery τελευταίας γενιάς από το δίκτυο των επίσημων συνεργατών της Huawei, θα γλιτώσετε εξ ολοκλήρου τον ΦΠΑ ενώ θα επωφεληθείτε από επιπλέον προνόμια σε συνεργασία με κορυφαία ελληνικά app (e-Fresh, ParkAround, Domino’s Pizza, efood κ.α.) αξίας άνω των €300.

To Huawei AppGallery είναι η επίσημη πλατφόρμα εφαρμογών της Huawei. Αποτελώντας το τρίτο μεγαλύτερο app store παγκοσμίως, έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή για το βάρος που δίνει στην προστασία της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας των χρηστών. Με όπλα την ευελιξία, την πληρότητα αλλά και την ανοιχτή τη της φύση, η πλατφόρμα της Huawei μετρά περισσότερους από 400 εκατ. ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες ανά τον κόσμο, προσφέροντάς τους υψηλής ποιότητας περιεχόμενο. Φιλοξενεί εφαρμογές παγκόσμιου βεληνεκούς αλλά και τοπικού ενδιαφέροντος, φιλοδοξώντας να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο.

image.jpeg.e5a0b15ae1298f20d1ca776cb3d5c466.jpeg

Δεν είναι να χάνει χρόνο κανείς

Οι καλοκαιρινές προσφορές της Huawei ξεκίνησαν, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να κάνουν δικές τους ποιοτικές λύσεις σε κάθε κατηγορία στο πλαίσιο ενός αξιόπιστου, ασφαλούς και διαρκώς αναπτυσσόμενου οικοσυστήματος.

Συγκεκριμένα, οι συσκευές που συμμετέχουν στα Huawei Summer Sales είναι οι εξής:

  • Smartphone: P40, P40 Pro, P40 Lite, P40 Lite E, Y5P μέχρι τέλος Αυγούστου και Y7 2019, Y5 2018, P30 Pro, NOVA 5T και P30 Lite μέχρι τέλος Ιουλίου.
  • Laptop: MateBook 13, MateBook D14, MateBook D15, MatePad Pro μέχρι τέλος Ιουλίου.
  • Tablet: T5 3+32 WiFi, T5 2+16 LTE, T5 2+16 WiFi, T3 2+32 WiFi, T3 2+16 LTE, T3 2+16 WiFi, WiFi, MatePad T8 2+32 LTE και MatePad T8 2+16 WiFi μέχρι τέλος Αυγούστου.
  • Smartwatch: Watch GT2 W-Gold, Watch GT2 M, Watch GT2e, Watch και Band 4 μέχρι τέλος Αυγούστου.
  • Ασύρματα ακουστικά: FreeBuds 3 και FreeBuds 3i μέχρι τέλος Αυγούστου.

986378110_Freebuds3i.jpg.b60559b9a319dac4934d7759bc1ec3c6.jpg

Σε περίπτωση τώρα που διαθέτετε ήδη συσκευή Huawei αλλά δε θέλετε να την αντικαταστήσετε, οι προσφορές της εταιρείας θα σας επιτρέψουν να την κάνετε σαν καινούρια. Έως και 31 Ιουλίου λοιπόν, με το Huawei Summer Service θα απολαύσετε υπηρεσίες που αφορούν αντικατάσταση οθόνης ή/και πλακέτας με έκπτωση από 15% μέχρι 61% στα συνεργαζόμενα επισκευαστικά κέντρα της εταιρείας σε Αθήνα, Πάτρα και Αγρίνιο. Παράλληλα θα βρείτε υψηλής ποιότητας προστατευτικά φιλμ οθόνης και πλάτης με επιλογή σχεδίου σε τιμές μειωμένες κατά 40% ενώ με την επίσκεψή σας την Παρασκευή σας περιμένει και δώρο-έκπληξη.

Τα Summer Sales της Huawei αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για φέτος το καλοκαίρι. Θα σας επιτρέψουν να αναβαθμίσετε κάθε πτυχή του εξοπλισμού σας, από smartphone και tablet, μέχρι ακουστικά και smartwatch, με κορυφαίες συσκευές τελευταίας γενιάς και να απολαύσετε όλα όσα έχει να σας προσφέρει η τεχνολογία. Το εύρος της γκάμας των συσκευών μέσα από τις οποίες θα επιλέξετε είναι τέτοιο που σίγουρα θα βρείτε αυτές που ταιριάζουν άψογα στο στυλ, το μπάτζετ και τις ανάγκες σας. Μη χάνετε χρόνο!