Δρομείς και αθλητές, περιστασιακοί ή αφοσιωμένοι, ένα νέο fitness smartwatch έφτασε και αξίζει την προσοχή σας.

Ο λόγος για το HUAWEI Watch GT Runner, ένα υψηλής ποιότητας smartwatch για όσους αναζητούν ακρίβεια στις μετρήσεις, ποιότητα στα υλικά, πλήθος λειτουργιών, μεγάλη μπαταρία και μια πλήρη εφαρμογή που «δένει» τα πάντα, προσφέροντάς σου μια ανώτερη εμπειρία σε κάθε επίπεδο.

Από τις εξατομικευμένες λειτουργίες προγράμματος άθλησης έως τον κορυφαίο αισθητήρα και την τεράστια αυτονομία, το HUAWEI Watch GT Runner αποδεικνύεται σημαντικός σύντροφος υγείας και άσκησης. Το «πώς», θα το δούμε παρακάτω.

Προσαρμόζεται σε εσένα!

Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες όταν αθλούνται, ούτε τους ίδιους στόχους κι απαιτήσεις ή όρια. Οπότε όταν αθλούνται, χρειάζονται κάτι εξατομικευμένο, ένα τρόπο να προσαρμόζουν τα πάντα στον εαυτό τους κι όχι να πηγαίνουν στο «περίπου». Εκεί ακριβώς ξεχωρίζει το HUAWEI Watch GT Runner, αφού ο προσωπικός προπονητής που θα βρεις στην εφαρμογή HUAWEI Health θα σου λύσει τα χέρια πάνω στο θέμα.

Δηλώνοντας το ύψος, τα κιλά, το φύλο μπορείς έπειτα να προσαρμόσεις το πρόγραμμά σου βάσει των αναγκών που έχεις. Χωρίζεται σε τέσσερις περιόδους προπόνησης (αρχική, αναβάθμιση, ενοποίηση και μείωση) και προβάλλει πάντοτε πού πρέπει να στοχεύεις για να λάβεις τα μέγιστα από την προπόνησή σου, θέτοντας στόχους βάσει της απόστασης, της συχνότητας τρεξίματος κι άλλων κριτηρίων.

image.jpeg.b7dc5ed4e6242172a8021c15891fe665.jpeg

Όσο περισσότερο τρέχεις, τόσο περισσότερο τροφοδοτείς την εφαρμογή με δεδομένα τα οποία σιγά-σιγά χρησιμοποιεί για να σε μάθει καλύτερα, ώστε το πρόγραμμα της κάθε επόμενης εβδομάδας να προσαρμόζεται ανάλογα για να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο χωρίς να είναι απαραίτητη η παρέμβασή σου στην όλη διαδικασία. Εσύ, απλώς, ακολουθείς τα βήματα που ορίζονται μέσα από την εφαρμογή και τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Για να σε βοηθήσει περισσότερο με τα βήματα και τους στόχους, προσφέρει φωνητικές οδηγίες σχετικά με τους καρδιακούς παλμούς, τον ρυθμό , τον χρόνο που απομένει και άλλα – εστίασε στην άσκησή σου κι άφησε το HUAWEI Watch GT Runner να αναλάβει τα υπόλοιπα.

Με έξυπνο τρόπο, μάλιστα, αναγνωρίζει πότε χρειάζεσαι ξεκούραση για να μην το παρακάνεις και ρισκάρεις έναν τραυματισμό, φροντίζοντας να σε ενημερώσει σχετικά με αυτό και την ένταση της προπόνησής σου για να βρεις την κατάλληλη ισορροπία.

Πίσω από αυτά κρύβεται το επιστημονικό πρόγραμμα Huawei TruSport, το οποίο αναλαμβάνει να καθοδηγήσει έμπειρους κι αρχάριους δρομείς, παρέχοντας προτάσεις για την ένταση της προπόνησης, τους χρόνους αποκατάστασης, την κόπωση, τη φυσική κατάσταση και μια αξιολόγηση για την κάθε προπόνηση.

Φυσικά, όσα δεδομένα συλλέγονται μπορείς να τα βρεις και να τα αναλύσεις ανά πάσα στιγμή μέσω της εφαρμογής, και παράλληλα το Huawei Running Ability Index τα συγκρατεί και αξιολογεί για να προσφέρει μια ανάλυση ικανότητας αλλά και πού βρίσκεται αυτή συγκριτικά με τους στόχους σου. Εκπληκτικά εύκολος προγραμματισμός πλάνου προπόνησης, ένας ψηφιακός βοηθός που σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα και πολλά δεδομένα για να ανατρέξεις όποτε χρειαστεί – τα πάντα είναι εδώ για εσένα.

Ακριβείς μετρήσεις – γιατί οι λεπτομέρειες μετράνε!

Βέβαια, για να έχουν νόημα όλες αυτές οι πληροφορίες πρέπει να είναι ακριβείς, ειδάλλως ο όγκος δεδομένων από εντυπωσιακός καταλήγει παραπλανητικός. Με το Huawei Watch GT Runner δεν κινδυνεύεις να βρεθείς σε τέτοια θέση, αφού υπόσχεται υψηλής ποιότητας εξαρτήματα που εξασφαλίζουν μεγάλη ακρίβεια και σταθερότητα.

image.jpeg.6f7d61d37e9d3e0d517e2b47e3ffe790.jpeg

Ο «πυρήνας» του συστήματος είναι ο αισθητήρας HUAWEI TruSeen 5.0+, με οκτώ διόδους φωτός, δύο σετ πηγών φωτός και ανθεκτικό γυάλινο φακό, που υπόσχεται υψηλή ακρίβεια με χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας. Ο εντυπωσιακός του σχεδιασμός προσφέρει αξιόπιστες μετρήσεις καρδιακών παλμών σε πραγματικό χρόνο, σε επίπεδο που ανταγωνίζεται  ιμάντες στήθους.

Πέρα από το φυσικό κομμάτι του αισθητήρα, στο παρασκήνιο λειτουργεί ένας προηγμένος αλγόριθμος που καταφέρνει να διαχωρίζει το θόρυβο από τα πραγματικά δεδομένα για να κρατάει ανεπηρέαστο τον αισθητήρα από παρεμβολές κάθε είδους, οπότε ακόμη και σε μια έντονη προπόνηση η απόδοσή του παραμένει πολύ υψηλή.

Ως ένας πολύ αξιόπιστος αισθητήρας, αναλαμβάνει να σε ειδοποιεί όταν εντοπίζει μη φυσιολογικό ρυθμό καρδιακών παλμών και παράλληλα, παρακολουθεί τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα σε 24ωρη βάση. Ακόμη κι όταν κοιμάσαι, παρακολουθεί τον ύπνο σου και την ποιότητά του για να σου προσφέρει χρήσιμα δεδομένα και μπορεί επίσης να ρυθμιστεί για να παρακολουθεί τον εμμηνορροϊκό κύκλο.

Ο συγχρονισμός με τους δορυφόρους κι ο εντοπισμός είναι γρήγορες διαδικασίες χάρη στο Dual-Band Five-System GNSS, υποστηρίζοντας τα πέντε μεγάλα δορυφορικά συστήματα πλοήγησης για να ανεβάσει επίπεδο την εμπειρία κι ευκολία για τον χρήστη. Επιπλέον, αφότου μια διαδρομή χαρτογραφηθεί επιτυχώς τότε μπορείς να ανατρέξεις σε αυτή ακόμη κι αν βρίσκεσαι εκτός σύνδεσης εξασφαλίζοντας ότι αν δεν υπάρχει σήμα GPS και πρόσβαση στο ίντερνετ, πάλι θα μπορέσεις να ακολουθήσεις τη διαδρομή. Επίσης, συνδυαστικά με τις έξυπνες λειτουργίες του ρολογιού, είναι εφικτή η κοινοποίηση μιας διαδρομής προς τους φίλους σου, και φυσικά μπορείς να λάβεις κι εσύ διαδρομές από εκείνους.

Μπαταρία που κρατάει μέχρι και… μισό μήνα!

Όλα τα παραπάνω θα υπέφεραν αν η αυτονομία του ρολογιού δεν εξασφάλιζε αρκετές ημέρες χρήσης προτού γίνει απαραίτητη μια φόρτιση – το ρολόι πρέπει να σε συνοδεύει διαρκώς και να συμπληρώνει το πρόγραμμά σου, όχι να μπαίνει εμπόδιο σε αυτό. Επομένως, η μεγάλη μπαταρία του HUAWEI Watch GT Runner εξασφαλίζει αυτονομία έως και 14 ημερών -σχεδόν μισό μήνα- προτού χρειαστεί να ψάξεις για… πρίζα και φορτιστή.

Χάρη σε αυτό, κάποιος που καθημερινά χρειάζεται να προπονείται μπορεί να περάσει μεγάλο διάστημα χρησιμοποιώντας το ρολόι κι απολαμβάνοντας όσα προσφέρει χωρίς να ανησυχεί για τη μπαταρία. Αντίστοιχα, ακόμη και με πολύ έντονη χρήση, είναι σε θέση να προσφέρει μια εβδομάδα χρήσης πριν χρειαστεί φόρτιση.

Η οποία φόρτιση, γίνεται τόσο μέσω του παρεχόμενου καλωδίου αλλά και ασύρματα με συμβατά HUAWEI smartphones που υποστηρίζουν αντίστροφη ασύρματη φόρτιση. Έτσι, ακόμη κι αν είσαι εκτός σπιτιού ή ακόμη και διακοπές, αλλά δεν έχεις εύκαιρο ένα φορτιστή, μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις το smartphone σου για να κάνεις την ίδια ακριβώς δουλειά.

image.jpeg.3aaa5e7773f8602669e516d013784bd7.jpeg

Παρά τη μεγάλη μπαταρία του, το HUAWEI Watch GT Runner παραμένει εξαιρετικά ελαφρύ με βάρος μόλις 38.5 γραμμάρια. Μπορείς να το έχεις όλη τη μέρα στον καρπό σου και πάλι, αν δεν το αγγίξεις ή κοιτάξεις το χέρι σου, να μην καταλάβεις πως το φοράς.

Με υποστήριξη για εναλλάξιμα λουράκια, κομψό σχεδιασμό, χαμηλό βάρος και επιλογή για πολλαπλά watch faces, σίγουρα θα γίνει κάτι παραπάνω από ένα (εξαιρετικό) εργαλείο προπόνησης, αφού θα μπορείς εύκολα να το συνδυάζεις με κάθε ντύσιμο ακόμη και για μια πιο επίσημη έξοδο. Πέραν των τόσων δυνατοτήτων του, όσον αφορά στην άσκηση, μπορεί να σε εξυπηρετεί και σε πιο απλά σενάρια, προβάλλοντας ειδοποιήσεις από το κινητό σου μεταξύ άλλων.

Το HUAWEI Watch GT Runner κεντρίζει το ενδιαφέρον και περιμένει να το ανακαλύψεις – μεταμόρφωσε την καθημερινή σου άσκηση, πιάσε τους στόχους σου και ανέβα επίπεδο!

Αποκτήστε το HUAWEI WATCH GT Runner και μεγιστοποιήστε τα οφέλη της άθλησής σας

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR, Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community