Η γιορτινή περίοδος έφτασε, τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και πιθανότατα ετοιμάζεσαι να κάνεις κάποιο δώρο στους αγαπημένους σου.

Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι πρωτότυπο και ξεχωριστό, στιλάτο και καθημερινό, χρήσιμο και εντυπωσιακό – με λίγα λόγια, ένα HUAWEI Watch GT 3. Το νέο smartwatch της HUAWEI συνδυάζει όλα τα παραπάνω κι ακόμη περισσότερα σε ένα κομψό σώμα, σχεδιασμένο για να ταιριάζει με κάθε ντύσιμο, σε κάθε καρπό και κάθε ώρα της ημέρας.

Μάλιστα, ως smartwatch είναι ιδιαίτερα έξυπνο όσον αφορά στις δυνατότητές του, που το καθιστούν μια ολοκληρωμένη λύση για εκείνους που θέλουν να παρακολουθούν δεδομένα υγείας ή άθλησης χωρίς να θυσιάζεται το στυλ για τις ώρες που απέχουν από την άσκηση. Μια τόσο ευέλικτη πρόταση για δώρο, το HUAWEI Watch GT 3 ξεχωρίζει σε διάφορους τομείς και αναμφίβολα θα φέρει ένα μεγάλο χαμόγελο στα αγαπημένα σου πρόσωπα που θα το βρουν… κάτω από το δέντρο.

Υγεία και προπόνηση, με μια ματιά στον καρπό!

Από τη μία τα μελομακάρονα, από την άλλη οι κουραμπιέδες και στο βάθος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι – δεν είναι και δύσκολο να… αφεθεί λίγο περισσότερο κανείς τούτες τις μέρες. Όμως το HUAWEI Watch GT 3 θα είναι εκεί για να προσφέρει τον κατάλληλο τρόπο διαχείρισης για όλες αυτές τις θερμίδες, όπως και την καταγραφή των γενικότερων δεδομένων υγείας του χρήστη σε διαρκή βάση. Για την ακρίβεια, παρακολουθεί τους παλμούς, μετράει τα βήματα, την απόσταση όπως και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα.

Παράλληλα, ωθεί τον χρήστη να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής βάσει των συνηθειών του, υπενθυμίζοντάς του να κινείται ή να πίνει νερό σε τακτά διαστήματα, να μην αμελεί τα φάρμακά του και να ξεκουράζεται, όλα σε συνεργασία με την εφαρμογή HUAWEI Health. Δεν πρόκειται απλώς για μια «αποθήκη» όπου τα δεδομένα συλλέγονται κι ο χρήστης έπειτα απλώς τα διαβάζει, αλλά για έναν σύντροφο που ενεργά προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για την υγεία του χρήστη συμβουλεύοντάς τον σε πολλά σημεία. Είναι χρήσιμο για εκείνον που δεν αθλείται μεν αλλά θέλει να γνωρίζει πώς λειτουργεί ο οργανισμός του μέσα στη διάρκεια μιας τυπικής ημέρας (που πολλές φορές μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση του εαυτού μας), όπως φυσικά είναι χρήσιμο για εκείνους που επικεντρώνονται στο κομμάτι της άθλησης.

image.jpeg.429fd0102b8753f8e3c06a46109fc5f8.jpeg

Ιδανικό και για όσους προπονούνται, λοιπόν, καθώς περιλαμβάνει περισσότερα από 100 λειτουργίες ασκήσεων και 18 επαγγελματικά προγράμματα προπόνησης, καλύπτοντας πρακτικά οποιοδήποτε άθλημα θα μπορούσε να κάνει κάποιος και προσφέροντας συγκεκριμένες μετρήσεις ανά περίπτωση. Έτσι, ο χρήστης θα μπορεί να θέτει δικούς του στόχους και να τους παρακολουθεί τόσο από το ρολόι όσο κι από την εφαρμογή HUAWEI Health, με το HUAWEI Watch GT 3 να προσφέρει καθοδήγηση σε διάφορα σημεία της για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά την άσκηση. Σε χρόνο μηδέν, λοιπόν, ο καθένας θα μπορεί να έχει εικόνα του πιο απλού στοιχείου (όπως τα βήματα που κάνει, πηγαίνοντας στη δουλειά του κάθε πρωί) έως τα πιο σύνθετα (στόχους προπόνησης για συγκεκριμένες ασκήσεις) με ιδιαίτερα εύκολο τρόπο.

Μπαταρία που αντέχει… απ’ τα Χριστούγεννα έως τα Θεοφάνια!

Η διαρκής καταγραφή δεδομένων, η παρακολούθηση κατά την άσκηση, οι συμβουλές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα κατανάλωναν αρκετή ενέργεια και θα είχαν μεγάλο αντίκτυπο στην αυτονομία ενός smartwatch – όμως όχι στο HUAWEI Watch GT 3. Εδώ, η μπαταρία μπορεί να αντέξει έως και 14 ημέρες με τυπική χρήση, καλύπτοντας και με το παραπάνω τις ανάγκες οποιουδήποτε χωρίς να έχει το νου του στη φόρτιση. Για να γίνει ακόμη πιο απλό: κάποιος που φορτίζει το HUAWEI Watch GT 3 την παραμονή των Χριστουγέννων, θα χρειαστεί το ξαναφορτίσει περίπου την ημέρα των Θεοφανίων – οπότε αν το λάμβανε ως δώρο θα μπορούσε άνετα να το χρησιμοποιήσει άμεσα και να το χαρεί δίχως περιορισμούς για πολλές ημέρες.

image.jpeg.e284b7b3c4da636c17859b74a9890c20.jpeg

Για πρώτη φορά, μάλιστα, σε smartwatch της σειράς HUAWEI Watch GT προσφέρεται η δυνατότητα ασύρματης γρήγορης φόρτισης με χρήση συμβατού φορτιστή, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία στην όλη διαδικασία. Καθώς οι ασύρματοι φορτιστές γίνονται ολοένα και πιο χρήσιμοι όσο η τεχνολογία τους εξελίσσεται, είναι πλέον ευκολότερο να τους συναντήσει κανείς οπουδήποτε κι έτσι θα μπορεί να φορτίσει το HUAWEI Watch GT 3 του χωρίς να έχει μαζί τον φορτιστή του. Αν, δε, χρησιμοποιεί κινητό HUAWEI που υποστηρίζει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, τότε θα μπορεί να φορτίσει το smartwatch μέσω του smartphone, ασύρματα!

Στιλάτο, ιδανικό για κάθε εμφάνιση!

Βλέποντας το HUAWEI Watch GT 3 θα μπορούσε εύκολα κανείς να το περάσει για ένα κλασικού τύπου ρολόι, ένα όμορφα σχεδιασμένο αλλά παραδοσιακό ρολόι χειρός. Όμως είναι πολλά περισσότερα, συνδυάζοντας την αξεπέραστη αισθητική του κλασικού με την αιχμή της τεχνολογίας για να προσφέρει ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα που γοητεύει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε περίσταση. Τα λουράκια του είναι εναλλασσόμενα κι έτσι εύκολα μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί ένα δερμάτινο για casual εμφανίσεις, να το αλλάζει σε λαστιχένιο για τη διάρκεια της προπόνησης κι έπειτα σε μεταλλικό για τη βραδινή έξοδο.

2050135620_MKT_Jupiter_ProductImage_stainlesssteel_Front30_Right_EN_HQ_JPG_20210830.jpg.7e7d9e1284e372d09ce9549e1671a2cd.jpg

Σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις, το εξαιρετικά ελαφρύ σώμα κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι διατηρεί μια ουδέτερη και μινιμαλιστική παρουσία, κάνοντάς το έτσι ικανό να συνδυαστεί πρακτικά με οτιδήποτε. Η όψη του είναι καθαρή, με μεγάλη οθόνη και διατίθεται σε δύο μεγέθη κάσας (46mm και 42mm) για να διαλέξεις το ιδανικό για το αγαπημένο σου πρόσωπο. Στην επάνω δεξιά πλευρά του βρίσκεται το περιστρεφόμενο κουμπί του, το οποίο όχι μόνο προσθέτει μια κομψή πινελιά στο σύνολο αλλά είναι χρήσιμο κατά τη λειτουργία, για επιλογή και πλοήγηση στα μενού.

Από την άλλη, τα λουράκια και η εμφάνιση της κάσας είναι μόνο ένα κομμάτι, καθώς το καντράν είναι εξίσου σημαντικό όσο οτιδήποτε άλλο για πολλούς κι εκεί αποτυπώνεται ο χαρακτήρας ενός ρολογιού. Το HUAWEI Watch GT 3 μπορεί να υποστηρίξει χιλιάδες διαφορετικές ηλεκτρονικές προσόψεις τις οποίες ο χρήστης εύκολα και γρήγορα εγκαθιστά και εναλλάσσει κατά βούληση, χωρίς κόπο ή καθυστέρηση, για να ταιριάξει πλήρως το ρολόι με το ντύσιμο. Για παράδειγμα, ένα ψηφιακό καντράν για τις ώρες τις άσκησης ή ένα αναλογικό με λεπτούς δείκτες για τη βραδινή εμφάνιση. Οι επιλογές είναι χιλιάδες και οι πιθανοί συνδυασμοί ακόμη περισσότεροι, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να προσαρμόσουν το HUAWEI Watch GT 3 στους εαυτούς τους και να το απολαύσουν στο έπακρο.

Για τις γιορτές δίνεται δώρο ένα επιπλέον λουράκι με κάθε έκδοση του Watch GT3.

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.