Οι καλύτερες προσφορές σε Windows και Office επιστρέφουν.

Οι Πρωτοχρονιάτικες προσφορές είναι μία από τις καλύτερες περιόδους για να πετύχετε μεγάλες εκπτώσεις στα πιο δημοφιλή προϊόντα. Μία από τις καλύτερες προσφορές της χρονιάς υπάρχει στο Keysfan.com! Ρίξτε μια ματιά στις προσφορές του MS Office και των Windows. Υπάρχει ποικιλία προσφοροών για να επιλέξετε. Οι προσφορές περιλαμβάνουν MS Office στις πιο πρόσφατες εκδόσεις: MS Office 2021 Pro, Office 2019 και Windows 11 σε μειωμένες τιμές. Μπορείτε να αποκτήσετε μέχρι και Windows 11 και Windows 10 ως δώρο αν αγοράσετε Office από το Keysfan με την προσφορά "Αποκτήστε 1 και λάβετε 1 δωρεάν". Να έχετε μια υπέροχη νέα χρονιά και να κάνετε τις δουλειές σας και τις εργασίες σας ευκολότερες από την αρχή του νέου έτους.

Αρπάξτε το δημοφιλέστερο software με την καλύτερη έκπτωση και ξεκινήστε την χρονιά με το δεξί.

image.jpeg.dd762e5075b3c6314d6474b53d0c8b4d.jpeg

Πρωτοχρονιάτικες προσφορές: Αγοράστε 1 αποκτήστε 1 δωρεάν

Δωρεάν Windows 11 Professional

Free Windows 10 Professional

50% έκπτωση: Τιμές που θα σας τρελάνουν. Κωδικός κουπονιού: SKF50

Αν θέλετε να αποκτήσετε μόνο το λειτουργικό σύστημα Windows, αποκτήστε το με 50% έκπτωση. Για να λάβετε την έκπτωση απλά πληκτρολογήστε τον κωδικό κουπονιού SKF50.

62% έκπτωση: Η τέλεια ευκαιρία να εξοικονομήσετε κι άλλα χρήματα. Κωδικός κουπονιού: SKF62

Στο Keysfan θα βρείτε αποκλειστικές προσφορές για Microsoft Office, τόσο για Windows, όσο και για macOS. Το software έχει έκπτωση 62%. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό στο checkout SKF62.

Το Keysfan.com σας προσφέρει ασφαλή και οικονομικό τρόπο για να δώσετε στο PC σας γνήσιο λογισμικό και να αναβαθμίσετε τους υπολογιστές σας που έχουν κολλήσει σε παλαιότερες, καταργημένες εκδόσεις των Windows. Οι αγορές στο Keysfan.com είναι πολύ εύκολες. Μπορείτε να επιλέξετε πολλούς τρόπους πληρωμής. Αμέσως μετά την παραγγελία, λαμβάνετε ένα email με τα κλειδιά του προϊόντος σας χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε για μέρες! Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, η Εξυπηρέτηση Πελατών τους θα σας παρέχει τη γρήγορη και εκτενή υποστήριξη που χρειάζεστε. Απλά στείλτε τους ένα e-mail στην παρακάτω διεύθυνση:[email protected]