Οι νέες συσκευές Microsoft Surface είναι εδώ και σας προ(σ)καλούν να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει.

Η σειρά Microsoft Surface διαθέτει 8 προϊόντα που προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες κάθε χρήστη - όποιες κι αν είναι αυτές. Στην εποχή που η απομακρυσμένη εργασία αποτελεί τη “νέα πραγματικότητα”, οι συσκευές Microsoft Surface έρχονται να “κουμπώσουν” ιδανικά στη ζωή του σύγχρονου επαγγελματία.

Ένα κράμα design και επιδόσεων, οι συσκευές Microsoft Surface θα σας επιτρέψουν να εργαστείτε εξίσου αποτελεσματικά απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Υιοθετούν μοντέρνο συνδυασμό, με βασικά «ατού» τους φυσικά το χαμηλό τους βάρος και το λεπτό τους προφίλ. Την ίδια στιγμή υπόσχονται ασφαλή εργασία με την εγγύηση της Microsoft, πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας και κορυφαία απόδοση, ακόμα και στις απαιτητικότερες συνθήκες multitasking.

Δύο από τις συσκευές Surface που ξεχωρίσαμε είναι οι Go 2 και Pro 7. Αμφότερες υπάγονται στην κατηγορία των “2-σε-1” με τον ευέλικτο χαρακτήρα τους να τους επιτρέπει να καλύψουν τα “θέλω” του χρήστη σε πληθώρα διαφορετικών καταστάσεων, στο γραφείο, τον δρόμο ή το σπίτι. Παραμένουν πιστές όμως στον κανόνα που θέλει τη σειρά Surface να προσφέρει μία οικεία και ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης εστιάζοντας στην παραγωγικότητα.

Surface Go 2

Το νέο Surface Go 2 είναι ιδανικό για όσους βάζουν πάνω απ’ όλα την ευελιξία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παραβλέπουν την παραγωγικότητα. Είναι το μικρότερο σε μέγεθος και ελαφρύτερο “2-σε-1” σύστημα της Microsoft, μία πρόταση ευέλικτη και συνάμα αποδοτική. Η οθόνη των 10,5 ιντσών εγγυάται άνετη χρήση μέσα από μία μεγάλη επιφάνεια εργασίας ενώ η αυτονομία που αγγίζει τις 10 ώρες εξασφαλίζει πως οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας κι αν το χρειαστείτε, το Go 2 θα δηλώσει “παρόν”.

SUR20_Go2_Contextual_0227_RGB.jpg.cc742d0d45a0f74d6b03aa7c75f7b4db.jpg

Ο πολύπλευρος χαρακτήρας του, αποτελεί και το μεγαλύτερό του πλεονέκτημα, αφού έχει τη δυνατότητα να εναλλάσσεται μεταξύ laptop και tablet στη στιγμή. Τα προηγμένα του τεχνικά χαρακτηριστικά μάλιστα, προσφέρουν μία παραγωγική και συνάμα απολαυστική εμπειρία χρήσης - ταχύτερη μάλιστα κατά 64% σε σχέση με το Surface Go. Με επεξεργαστές Intel Pentium Gold ή Core m3, έως 8 GB RAM και 128 GB χωρητικότητας, με Wi-Fi και προαιρετικό LTE, το Go 2 θα σας καλύψει απόλυτα όπου κι αν βρίσκεστε, ό,τι κι αν κάνετε.

Surface Pro 7

Για εσάς που η ταχύτητα στην εργασία σας παραμένει βασική προτεραιότητα, είτε βρίσκεστε στο γραφείο, είτε στο δρόμο, το Surface Pro 7 αποτελεί την τέλεια επιλογή. Πρόκειται για ένα “2-σε-1” που δίνει έμφαση στην ταχύτητα και τη συνδεσιμότητα. Η υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής των 12,3 ιντσών προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες φωτισμού για βέλτιστη εμπειρία και αυτονομία, ενώ το διπλό μικρόφωνο μακρινού πεδίου χαρίζει πεντακάθαρες κλήσεις και υπαγόρευση κειμένων.

SurfacePro7-12.jpg.bc8aef88d2ace4bc1a50b3858f304381.jpg

Η λειτουργία Instant On σημαίνει ότι με το άνοιγμα του προαιρετικού Type Cover, το σύστημα θα είναι απολύτως λειτουργικό βάζοντας τέλος στην αχρείαστη αναμονή. Την ίδια στιγμή ο Intel Core επεξεργαστής είναι σε θέση να διαχειρίζεται ακόμα και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Παράλληλα, ο χρήστης μπορεί να συνδέσει με μία κίνηση τα απαραίτητα για εκείνον περιφερειακά και αξεσουάρ μέσω USB-C και USB-Α και να εργαστεί με άνεση. 

Οι νέες συσκευές Surface είναι εδώ

Οι συσκευές Microsoft Surface έρχονται να "μηδενίσουν" την απόσταση από το γραφείο στην κουζίνα σας, στη νέα πραγματικότητα του remote working. Εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με συμπαγή κατασκευή και ευέλικτο χαρακτήρα, είναι έτοιμα να καλύψουν τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία απ’ όπου κι αν επιλέξει να εργαστεί, να επικοινωνήσει και να ψυχαγωγηθεί. Ικανά να ανταποκριθούν στο ρόλο τόσο του tablet όσο και του laptop, αποτελούν την επιτομή της φορητότητας και τον ορισμό του value for money στην κατηγορία των “2-σε-1”. 

Οι νέες συσκευές είναι ήδη διαθέσιμες για επιχειρήσεις στην Ελλάδα από την Logicom μέσω ενός δικτύου εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών, ενώ η σειρά είναι διαθέσιμη και για τους καταναλωτές μέσω εξουσιοδοτημένων καταστημάτων λιανικής. Μάθετε περισσότερα για τη σειρά Microsoft Surface εδώ: https://www.microsoft.com/el-gr/surface/business