Μιλάς από το κινητό σου. Παίζεις τα αγαπημένα σου video games, παρακολουθείς βίντεο, ακούς μουσική, postάρεις στα social media, επιδίδεσαι σε ατελείωτο browsing και επικοινωνείς ασταμάτητα με τους φίλους σου μέσω instant messaging, όλα αυτά από το smartphone σου.

Γιατί να πρέπει να ελέγχεις το πακέτο σου και να πληρώνεις τους λογαριασμούς σου από κάπου αλλού λοιπόν;

Ευτυχώς, αν είσαι πελάτης της Cosmote δε χρειάζεται να έχεις τέτοιες ανησυχίες. Το My COSMOTE App φροντίζει να κάνει τη ζωή σου ευκολότερη, προσφέροντάς σου πλήθος πληροφοριών και δυνατοτήτων, έτσι ώστε να έχεις ανά πάσα στιγμή τον πλήρη έλεγχο, όχι μόνο σε ό,τι αφορά το κινητό σου, αλλά και τα τηλέφωνα των υπολοίπων μελών της οικογένειάς σου, το σταθερό, ακόμα και το δίκτυο Wi-Fi στο σπίτι σου!
Πώς τα καταφέρνει όλα αυτά; Κι εμείς την ίδια απορία είχαμε, γι’ αυτό και το δοκιμάσαμε προκειμένου να σου πούμε τη γνώμη μας. Έλα να δούμε τα χαρακτηριστικά του.

Το πακέτο σου με μια ματιά

Το πρώτο πράγμα που εκτιμήσαμε στο ανανεωμένο My COSMOTE App, ήταν η δυνατότητα να έχουμε ανά πάσα στιγμή πλήρη εικόνα για το πακέτο μας. Με μία κίνηση, είχαμε την ευκαιρία να ελέγξουμε το υπόλοιπο` των δεδομένων, των μηνυμάτων SMS και του χρόνου ομιλίας μας , καθώς επίσης και να δούμε πότε έληγε καθένα απ’ αυτά.

Η δε αγορά πακέτων και ενεργοποίηση υπηρεσιών, γίνονται παιχνιδάκι, αφού πλέον δεν απαιτούν παρά ένα άγγιγμα από τον χρήστη στην οθόνη του κινητού του! Ακόμα κι αν κάποιος είναι πελάτης καρτοκινητής, το My COSMOTE App θα τον διευκολύνει στην καθημερινότητά του αφού θα είναι σε θέση να ανανεώνει τον χρόνο ομιλίας τόσο στο κινητό του, όσο και σε αυτό του παιδιού ή του γονέα του και μάλιστα πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική.

Screenshot_20190724-101425_COSMOTE.JPG.a939d5a005e83b9bb401909637755ae0.JPG   Screenshot_2.jpg.588f942ad559375b14e6df28b9520d83.jpg


Το χαρακτηριστικό που μας ενθουσίασε ιδιαίτερα ήταν η παρακολούθηση και η διαχείριση σταθερών και κινητών που ανήκαν, όχι μόνο στον χρήστη, αλλά και σε άλλα μέλη της οικογένειάς του! Έτσι, ακόμα κι αν ένας αριθμός σταθερού ή κινητού ανήκει σε διαφορετικό ΑΦΜ, μπορεί να προστεθεί στη λίστα του My COSMOTE App, έτσι ώστε ο χρήστης να έχει πλήρη εικόνα γι’ αυτόν.

Screenshot_20190724-101332_COSMOTE.JPG.8fd195ca0ca794d005846807f36fbb2b.JPG   Screenshot_20190724-101352_COSMOTE.JPG.396176a41c2dd7dc8a0136baa717cabf.JPG

Επιπλέον και πάλι μέσα από την εφαρμογή, υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησης των νέων προγραμμάτων GIGA Max, τα οποία προσφέρουν υπερ-διπλάσια GB για σερφάρισμα. Μάλιστα όσοι αποκτήσουν πακέτο GIGA MAX παίρνουν διπλάσια GB για τους 3 πρώτους μήνες! Από αυτή την εβδομάδα, έχει ενεργοποιηθεί και η δυνατότητα άμεσης φραγής πενταψήφιων αριθμών Υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης (ΥΠΠ) έτσι ώστε να μπορείτε να προστατευτείτε από ανεπιθύμητηες υψηλές χρεώσεις.

Τα “κλειδιά” του οικιακού Wi-Fi

Στην εποχή του smart home, η ασφάλεια του οικιακού ασύρματου δικτύου είναι το α και το ω και το My COSMOTE App μας έκανε να αισθανθούμε πλήρη ασφάλεια, καθώς είχαμε τον έλεγχο του Wi-Fi όπου κι αν βρεθήκαμε –ακόμα και εκτός σπιτιού! Όσο για το πώς δουλεύει αυτό;
Μέσα από την εφαρμογή της COSMOTE, ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί το Wi-Fi του με το πάτημα ενός κουμπιού. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και ασφάλεια δε, μπορεί να αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης, ακόμα και το όνομα του δικτύου. Αρκετά εύχρηστη βρήκαμε και λειτουργία ελέγχου ταχύτητας πρόσβασης, αφού μπορούσαμε να δούμε ανά πάσα στιγμή πού συγχρόνιζε το router.

Λογαριασμοί-προσφορές: τέρμα στις ουρές και το ατελείωτο ψάξιμο

Με το My COSMOTE App, η πληρωμή των λογαριασμών του σταθερού και του κινητού γίνεται πιο εύκολα από ποτέ. Χρησιμοποιήσαμε πιστωτική κάρτα και πράγματι, ολοκληρώσαμε τις συναλλαγές μας άνετα και γρήγορα, δίχως να εξαρτόμαστε από υπολογιστή ή πολύ περισσότερο να περιμένουμε σε ουρές καταστημάτων, σπαταλώντας τον πολύτιμο χρόνο μας. Για κάθε πληρωμή μάλιστα του λογαριασμού του κινητού μας μέσα από το My COSMOTE App, κερδίσαμε και 500 MB οπότε βγήκαμε διπλά κερδισμένοι!

Εκτός των άλλων, τo My COSMOTE App κάνει ευκολότερη και την εκμετάλλευση των COSMOTE DEALS for YOU. Ο χρήστης μπορεί να πάρει τον κωδικό για την προσφορά της αρεσκείας του όταν εκείνος θέλει, απ’ ευθείας μέσα από την εφαρμογή, χωρίς χρονοτριβές και πολύπλοκες διαδικασίες. Η επιλογή της προσφοράς μάλιστα γίνεται με βάση τόσο την τοποθεσία του στον χάρτη (απίστευτα βολικό χαρακτηριστικό, θα μας θυμηθείς), όσο και την ημέρα της εβδομάδας, ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες του.

Το χρησιμότερο app του κινητού σου

My COSMOTE App λοιπόν. Οι εντυπώσεις μας; Με μία λέξη, εξαιρετικές. Πρόκειται για μία εφαρμογή που επιτρέπει τη διαχείριση όλων των τηλεφώνων της οικογένειας, σταθερών και κινητών, τον έλεγχο του υπολοίπου δεδομένων, μηνυμάτων και χρόνου ομιλίας, την ενεργοποίηση υπηρεσιών, την ανανέωση κάρτας, την εξόφληση λογαριασμών, τον πλήρη έλεγχο του οικιακού Wi-Fi ακόμα κι όταν ο χρήστης βρίσκεται εκτός σπιτιού και την εύρεση ευκολότερα από ποτέ των COSMOTE DEALS που τον ενδιαφέρουν.

Screenshot_20190724-101425_COSMOTE.JPG.95e30f887f98aead1ff63c1ed448cf4b.JPG

Αριθμώντας πάνω από ένα εκατομμύριο ενεργούς χρήστες, το My COSMOTE App βελτιώθηκε και εμπλουτίστηκε με ακόμα περισσότερες δυνατότητες, αποτελώντας πια ένα σύγχρονο ψηφιακό εργαλείο εξυπηρέτησης και το hub που κάθε λάτρης των νέων τεχνολογιών θα ήθελε να έχει στην παλάμη του ανά πάσα στιγμή κι αν τα παραπάνω δε σε έπεισαν, το 1 GB δεδομένων που θα κερδίσεις κατεβάζοντάς το από το App Store και το Play Store, ίσως αποτελέσουν την αφορμή που έψαχνες.