Τα Samsung Galaxy Watch4 είναι τα νέα smartwatches της Samsung που φέρνουν πλειάδα νέων λειτουργιών στη γνώριμη κι αγαπημένη σειρά έξυπνων ρολογιών για να βοηθήσουν τόσο στην καθημερινότητά σου όσο και στα δεδομένα που αποκτάς για τον εαυτό σου μέσα από κάθε -μικρή ή μεγάλη- δραστηριότητα.

Επιπλέον, με τα Samsung Galaxy Buds2 μπορείς να απολαμβάνεις τη μουσική και τις κλήσεις σου με εκπληκτική ποιότητα αξιοποιώντας παράλληλα τεχνολογίες όπως το Active Noise Cancellation για να βελτιώσουν την ακουστική σου εμπειρία. Πλήρως ασύρματα και άνετα στο αυτί, μπορούν να σε συνοδεύουν στις δραστηριότητές σου.

Μια ολοκληρωμένη σουίτα παρακολούθησης ευεξίας, στον καρπό σου!

Ο αισθητήρας Samsung BioActive* , σου δίνει μια καλή  εικόνα του σώματός σου, αναλύοντας τη σύνθεσή του για πρώτη φορά σε Samsung Galaxy Watch. Μπορείς εύκολα να μάθεις το ποσοστό λίπους, σκελετικών μυών και υγρών στο σώμα σου για να γνωρίζεις  σε τι επίπεδα βρίσκεσαι και πώς πρέπει να προσαρμόσεις την άσκηση ή την καθημερινότητά σου. Επίσης, εάν κατεβάσεις την εφαρμογή Samsung Health Monitor** στο Samsung Galaxy smartphone σου (με έκδοση Android 7.0+)  μπορείς να πραγματοποιήσεις μετρήσεις αρτηριακής πίεσης και ΗΚΓ.

lwy1WBR.jpeg

Με τους αισθητήρες και το λογισμικό της Samsung, τα Samsung Galaxy Watch4 μπορούν να παρέχουν πλήθος μετρήσεων για διάφορα δεδομένα της φυσικής σου κατάστασης. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, μπορούν να μετρούν τον ήχο του ροχαλητού παράλληλα με τη συνολική ποιότητα του ύπνου σου και το χρόνο ανά φάση (βαθύς ύπνος κλπ) προκειμένου να έχεις -όταν ξυπνήσεις- μία εικόνα του πώς λειτουργεί ο οργανισμός σου όσο κοιμάσαι. Μάλιστα, μετά από κάθε ξύπνημα θα λαμβάνεις συνολική βαθμολογία για τον ύπνο σου – προσπάθησε να προσαρμόσεις τις συνήθειές σου με τέτοιο τρόπο ώστε ο ύπνος σου να είναι πάντα στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Η προπόνησή σου ανεβαίνει επίπεδο!

Για να είσαι αποδοτικός σε μια άσκηση, θα πρέπει να γνωρίζεις τα σημαντικότερα δεδομένα για να βρίσκεσαι σε θέση να ξέρεις τι πρέπει να βελτιώσεις για να φτάσεις στο επιθυμητό για εσένα επίπεδο. Έτσι, τα Samsung Galaxy Watch4 ενσωματώνουν τον αισθητήρα Samsung BioActive* που -σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο GPS- μετρά βήματα και απόσταση χωρίς να κάνεις κάποια ενέργεια.

06_lifestyle_galaxywatch4_silver.jpg.08a2e57ae4d870b036b53b2b0534b586.jpg

Σε κάθε είδους άσκηση, μετράει τους παλμούς και με το πέρας της άσκησης μπορείς να δεις μια σύνοψη της προπόνησής σου για να γνωρίζεις πόσες θερμίδες έκαψες, τι απόσταση διένυσες και πολλά ακόμη. Επιπλέον, για να διευκολύνει τη ζωή σου και να προσφέρει ακριβείςμετρήσεις, διαθέτει αρκετά είδη ασκήσεων που μπορείς να επιλέξεις ενώ ορισμένες ανιχνεύονται αυτόματα όταν ξεκινήσεις να τις κάνεις και το smartwatch τις μετράει έως ότου σταματήσεις να τις κάνεις ή να επιλέξεις τη διακοπή των μετρήσεων.

Κι αν ψάχνεις για ένα επιπλέον κίνητρο να κάνεις ορισμένες ασκήσεις, μπορείς να προκαλέσεις τους φίλους και την οικογένειά σου στο Samsung Health και να συγκρίνετε τις επιδόσεις σας μέσω ενός ζωντανού πίνακα μηνυμάτων και όποιος συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς κερδίζει εμβλήματα που εμφανίζονται στους υπόλοιπους – οπότε όλοι έχουν ένα κίνητρο να στοχεύουν προς την κορυφή!

Samsung Galaxy Watches με Samsung WearOS!

To WearOS είναι ένα λειτουργικό σύστημα που στεγάζεται κάτω από το καντράν του Samsung Galaxy Watch4. Από τη μία, εκπληκτική απόκριση και πανέμορφο μενού που βοηθά στη δημιουργία μιας εκπληκτικής εμπειρίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείς. Από την άλλη, πλήθος λειτουργιών όπως πυξίδα, ενσωματωμένα Google Maps, πρόσβαση σε εφαρμογές τρίτων και εύκολος έλεγχος άλλων εφαρμογών κάνουν κάθε Samsung Galaxy Watch4 κάτι περισσότερο από ένα εκπληκτικό smartwatch – το κάνουν μια βολική και αυτόνομη συσκευή που βρίσκεται στον καρπό σου.

image.png.0ddfd8044ccf9ec880b5f48afb820ccd.png

Μεταφόρτωσε μουσική και ένωσε τα Bluetooth ακουστικά σου με το ρολόι για να μιλάς όσο αθλείσαι χωρίς να ακουμπάς το κινητό σου. Χειρίσου τη μουσική σου με μερικά αγγίγματα της οθόνης του Samsung Galaxy Watch4 και άφησε το κινητό στην τσέπη. Πραγματοποίησε κλήσεις, μιλώντας και ακούγοντας από το ρολόι ενόσω το smartphone σου παραμένει στην τσάντα σου.

Εκπληκτική εμπειρία ήχου, με τα νέα Galaxy Buds2!

Ισορροπημένος ήχος, δυνατό μπάσο , κρυστάλλινα πρίμα και δυναμικά ηχεία διπλής διόδου ρυθμισμένα από την AKG. Τα Samsung Galaxy Buds2 προορίζονται για εκείνους που λατρεύουν τη μουσική και θέλουν να ακούνε όπου βρίσκονται χωρίς να κουβαλούν ογκώδη ακουστικά αλλά επίσης χωρίς να θυσιάζουν την ποιότητα ήχου. Το αποτέλεσμα είναι δύο πολύ μικρά in-ear ακουστικά σε μια εξίσου κομψή θήκη, που μπορούν να μεταφερθούν παντού μέσα στην τσέπη σου και παρά το μικρό τους μέγεθος, παράγουν εκπληκτικά ευκρινή και δυνατό ήχο. Με τις ρυθμίσεις equalizer που θα βρεις στη συνοδευτική εφαρμογή Samsung Wear, μπορείς εύκολα να φέρεις τον ήχο ακριβώς στα γούστα σου.

08_galaxybuds2_family_graphite_white_olive_lavender.jpg.4b8da8e6bece0062a94e91e35a2d9eb6.jpg

Αυτά καθιστούν τα Samsung Galaxy Buds2 μία καλή επιλογή και για κλήσεις, καθώς πέραν της τεχνολογίας καθαρισμού φωνής κατά τη συνομιλία, διαθέτουν τρία μικρόφωνα και μονάδα απομόνωσης φωνής προκειμένου ο συνομιλητής σου να ακούει εσένα και όχι το θόρυβο του περιβάλλοντος. Εκεί βοηθά και το μικρό τους μέγεθος, καθώς εξέχουν ελάχιστα από το αυτί κι αυτό σημαίνει πως ο άνεμος δεν τα αγγίζει εύκολα οπότε και δεν παρεμβαίνει στις κλήσεις σου.

Άκουσε μόνο όσα θέλεις!

Τα Samsung Galaxy Buds2 ενσωματώνουν δύο μικρόφωνα που ανιχνεύουν τους ανεπιθύμητους θορύβους του περιβάλλοντος και φροντίζουν να τους κρατήσουν μακριά από τα αυτιά σου. Η τεχνολογία Active Noise Cancelling αφαιρεί έως και 98% του θορύβου υποβάθρου (με πιστοποίηση από την UL) και έτσι αποκλείεις ανεπιθύμητους θορύβους με ελάχιστο κόπο, απλώς ενεργοποιώντας τη λειτουργία. Μάλιστα, σε περίπτωση που θελήσεις να συνομιλήσεις με κάποιον, υπάρχουν τρία επίπεδα ρύθμισης του ANC ώστε να βρεις το κατάλληλο για εσένα – η ανθρώπινη ομιλία διαπερνά το ακουστικό, όμως ο θόρυβος μένει εκτός.

01_lifestyle_galaxybuds2_lavender.jpg.3bc133963234656c417c2d3cab4b0270.jpg

Κι όλα αυτά, με τη θήκη να προσφέρει γρήγορη φόρτιση των ακουστικών, ενώ η ίδια αντέχει αρκετές μέρες προτού χρειαστεί ξανά φόρτιση, για να απολαμβάνεις τη μουσική σου αδιάκοπα με ή χωρίς ANC. Συγκεκριμένα, θα έχεις μέχρι και 20 ώρες χρήσης προτού χρειαστεί να ξαναφορτίσεις τη θήκη και τα ακουστικά.

* Η λειτουργία προορίζεται μόνο για σκοπούς γενικής ευεξίας και fitness. Δεν προορίζεται για χρήση στην ανίχνευση, διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης ή νόσου. Οι μετρήσεις είναι αποκλειστικά για δική σας προσωπική αναφορά. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας για ιατρικές συμβουλές. ΜΗΝ κάνετε μετρήσεις της σύνθεσης του σώματός σας, αν σας έχει γίνει τοποθέτηση βηματοδότη ή έχετε άλλη εμφυτεύσιμη ιατρική συσκευή ή εάν είστε έγκυος Τα αποτελέσματα των μετρήσεων ενδέχεται να μην είναι ακριβή, αν είστε κάτω των 20 ετών.

** Η εφαρμογή Samsung Health Monitor είναι «ιατροτεχνολογικό προϊόν». Χρησιμοποιήστε μόνο αφού διαβάσετε προσεκτικά τις Οδηγίες χρήσης, τις αντενδείξεις και τις προφυλάξεις. Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ Ή TO SAMSUNG HEALTH MONITOR ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΠΗΣ. ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ Ή ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Το περιεχόμενο στον παρόντα ιστότοπο δεν συνιστά, ούτε δύναται να ερμηνευθεί ότι συνιστά ή υποκαθιστά συμβουλή ιατρικής φύσης, για την οποία οφείλετε και σας συστήνεται να συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας. Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες χρήσης για το Samsung Health Monitor μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://www.samsung.com/gr/apps/samsung-health-monitor/. Συμβατά ρολόγια: Samsung Galaxy Watch Active2 με Tizen έκδ. 4.0.0.8 και μεταγενέστερα, Samsung Galaxy Watch3 και μεταγενέστερα. - Συμβατά smartphones: Samsung Galaxy smartphone με έκδοση Android 7.0 (Nougat) ή μεταγενέστερη.

***Η λειτουργία προορίζεται μόνο για σκοπούς fitness και ευεξίας (όχι για εντοπισμό, διάγνωση, θεραπεία). Απαιτείται σύζευξη με smartphone συμβατό με Android 6.0 (M OS)+, RAM 1.5 GB+ και που υποστηρίζει Google Mobile Service. Το iOS δεν υποστηρίζεται. Για καλύτερα αποτελέσματα στον εντοπισμό και την καταγραφή ροχαλητού, τοποθετήστε το smartphone σε μια σταθερή επιφάνεια με το κάτω μέρος του smartphone να έχει κατεύθυνση προς το κεφάλι. Βεβαιωθείτε ότι το smartphone δεν καλύπτεται από μαξιλάρια ή σκεπάσματα και αερίζεται επαρκώς.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.