Τα δύο πρώτα μοντέλα της ανανεωμένης σειράς Galaxy A έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά. Ο λόγος για τα Galaxy A50 και A70, δύο συσκευές που στοχεύουν σε ένα απαιτητικό κοινό, διαθέτοντας, κορυφαίο design, μια σειρά από premium χαρακτηριστικά και προηγμένες λειτουργίες.

Η σειρά Galaxy A ανέκαθεν αποτελείτο από τις προτάσεις της Samsung στη mid-range κατηγορία. Συσκευές προσιτές μεν, ποιοτικές δε που ήταν σε θέση να ικανοποιήσουν τα “θέλω” ακόμα και των πλέον απαιτητικών χρηστών, καλύπτοντάς τους απόλυτα σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς τους.
Εν έτει 2019 όμως, τα Galaxy A έρχονται ανανεωμένα και πιο ισχυρά από ποτέ. Η Samsung επαναπροσδιόρισε το προφίλ των συσκευών της σειράς, ενισχύοντας σημαντικά τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και προσδίδοντάς τους επιπλέον δυνατότητες και λειτουργίες που θα περίμενε κανείς να συναντήσει σε μοντέλα υψηλότερης κατηγορίας. Το αποτέλεσμα είναι κομψά smartphones με άριστη σχέση τιμής/απόδοσης και την τελευταία έκδοση του Android, πάντα με την εγγύηση ποιότητας ενός κατασκευαστή εγνωσμένης αξίας όπως η Samsung.

Τι το ξεχωριστό προσφέρουν όμως οι νέες εκδόσεις των Galaxy A50 και A70 και ποιο είναι το κοινό στο οποίο απευθύνονται;

Galaxy A50: Τρεις premium κάμερες και Super AMOLED οθόνη

Το Galaxy A50 είναι μία απόλυτα ισορροπημένη συσκευή με πλήθος premium χαρακτηριστικών που έρχεται να επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα στην κατηγορία της. Θα ενσωματωθεί πλήρως στο lifestyle σας, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να αποτυπώσει κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σας χάρη στο σύστημα τριπλής κάμεράς του το οποίο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μιμείται το ανθρώπινο μάτι.

Με το Galaxy A50 οι λήψεις σας θα εκπέμπουν φυσικότητα και μάλιστα δίχως εσείς να χρειαστεί να κάνετε το παραμικρό, αφού η τεχνολογία Intelligent Switch θα αναγνωρίσει τη σκηνή, προτείνοντας τη χρήση της λειτουργίας Wide Shot όπου την κρίνει απαραίτητη. Η κύρια κάμερα των 25 MP, η 8 MP με τον υπερευρυγώνιο φακό και η TOF κάμερα βάθους των 5 MP συνεργάζονται άψογα, χαρίζοντάς σας εκθαμβωτικές εικόνες με live focus και εγγραφή βίντεο στα 1080p.

uk-galaxy-a50-sm-a505fzksbtu-fro.jpg.45506aa8132f4dcd63c1e55b044068f2.jpguk-galaxy-a50-sm-a505fzksbtu-bac.jpg.184f29114bb5e42f7ba0c06b35890488.jpg


Η Super AMOLED οθόνη της συσκευής είναι της τάξης των 6,1 ιντσών, διαθέτοντας ανάλυση στα 1080p και αναλογία εικόνας 19,5:9. Ξεκλειδώνει με ένα άγγιγμά σας, αφού είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και θα σας χαρίσει μοναδικές εμπειρίες θέασης για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο με κάθε λεπτομέρεια.

Ο επεξεργαστής του Galaxy A50 είναι ο οκταπύρηνος Exynos 7 που πλαισιώνεται από 6 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου –τα οποία μάλιστα μπορούν να αυξηθούν απλώς με την προσθήκη μίας κάρτας microSD. Τα άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά του smartphone, εγγυώνται πως το Galaxy A50 θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί με άνεση στο καθημερινό multitasking, επιτρέποντάς σας να εναλλάσσεστε σε χρόνο-μηδέν μεταξύ των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε.

https://www.samsung.com/gr/smartphones/galaxy-a-series/    

Τι σημασία θα είχαν όμως τα παραπάνω αν το Galaxy A50 δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας; Για αυτό φροντίζει η μπαταρία των 4.000 mAh που του εξασφαλίζει την απαραίτητη αυτονομία προκειμένου να ξεχάσετε το… άγχος της εύρεσης πρίζας ή powerbank. Ακόμα κι αν έρθει όμως αυτή η στιγμή, η λειτουργία ταχείας φόρτισης 15 W θα εξασφαλίσει πως δε θα χρειαστούν παρά ελάχιστα λεπτά μέχρι το Galaxy A50 να είναι και πάλι σε θέση να σας ακολουθήσει!

Galaxy A70: Με την ισχύ ενός Snapdragon 730 και την ευκρίνεια μίας οθόνη Infinity-U

Το Samsung Galaxy A70 έρχεται να χαρίσει μοναδικές εμπειρίες θέασης χάρη στην εκπληκτική Infinity-U οθόνη του με το Super AMOLED πάνελ στις 6,7 ίντσες. Καλύπτοντας την πρόσοψή του από άκρη σε άκρη, θα σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο όπως ποτέ άλλοτε καθώς επίσης και να πλοηγηθείς με άνεση στις τελευταίας τεχνολογίας λειτουργίες του smartphone, σε συνδυασμό με το εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον χρήστη του Android 9.0 Pie και του One UI της Samsung.

Η τελευταία έχει εφοδιάσει το Galaxy A70 με κύρια κάμερα τριών φακών για λήψεις ασύγκριτης ποιότητας μέρα και νύχτα. Ο φακός βάθους (TOF) φροντίζει για την προσαρμογή του βάθους πεδίου, την εστίαση πριν και μετά τη λήψη της φωτογραφίας, καθώς επίσης και εφέ θολώματος παρασκηνίου (bokeh) που θα ζήλευε και επαγγελματική μηχανή. Ο κύριος φακός των 32 MP εξασφαλίζει φωτεινές εικόνες με υπέροχη αντίθεση χρωμάτων, ενώ ο υπερευρυγώνιος των 8 MP προσφέρει οπτική γωνία προβολής εφάμιλλη με εκείνη του ανθρώπινου ματιού.

uk-galaxy-a70-sm-a705fzkubtu-fro.jpg.b04f7c547282df9222a5291e4b4f025f.jpguk-galaxy-a70-sm-a705fzkubtu-bac.jpg.3b7109d485f1900122c86b0672b2ebca.jpg


Όσον αφορά στις selfies σας, θα είναι οι καλύτερες που βγάλατε ποτέ χάρη στην κάμερα πρόσοψης των 32 MP που βρίσκεται στο dewdrop notch. Από πλευράς επιδόσεων, το Galaxy A70 δεν πρόκειται να σας αφήσει δυσαρεστημένο –το αντίθετο μάλιστα! Ο τελευταίας γενιάς Snapdragon 730 με τους οκτώ πυρήνες, πλαισιώνεται από 6 GB RAM για multitasking χωρίς χρονοτριβές και gaming σε υψηλές ταχύτητες και με κορυφαίες επιδόσεις. Τα δε 128 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου μπορούν να αυξηθούν με την προσθήκη μιας κάρτας microSD.

Οι επιδόσεις του Galaxy A70 αποκτούν μάλιστα ακόμα μεγαλύτερη σημασία αν λάβουμε υπ’ όψιν την πανίσχυρη μπαταρία των 4.500 mAh υπερ-ταχείας φόρτισης στα 25 W με την οποία έρχεται εξοπλισμένο αυτό. Χαρίζοντάς σας αυτονομία που ξεπερνά με άνεση τη μία μέρα και επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τη μοναδική του οθόνη για ώρες, η μπαταρία του Galaxy A70 συγκαταλέγεται με την αξία της στους βασικούς λόγους για τους οποίους αξίζει να επενδύσει κάποιος σε αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Galaxy A, επισκεφθείτε το https://www.samsung.com/gr/smartphones/galaxy-a-series/