To YouBeHero ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που κάνουμε δωρεές προς τις αγαπημένες μας οργανώσεις.

Τι ακριβώς κάνει το YouBeHero;

Ας φανταστούμε για μια στιγμή ότι ήρθε ο κολλητός σπίτι σου και λέτε να παραγγείλετε πίτσα.

Μπαίνεις online και παραγγέλνεις την αγαπημένη σου πεπερόνι extra spicy, ας βάλουμε και ένα ορεκτικό ααα και κανένα αναψυκτικό.  Ολοκληρώνεις λοιπόν την παραγγελία σου και αναμένεις το κλασικό κορνάρισμα του ντελιβερά με μεγάλη ανυπομονησία σαν να είναι γιορτή.

Τίποτα το περίεργο μέχρι εδώ σωστά;

Τι θα έλεγες αν κάποιος σου έδινε την ευκαιρία στο παραπάνω σενάριο να ταΐσεις και έναν άστεγο χωρίς ΚΑΝΕΝΑ επιπλέον κόστος.

Θα το έκανες;

1.jpg.40c300d423e91a0de15eb5bcf8b2512c.jpg

Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα, δεν χρειάζεται να είναι πίτσα, μπορεί να είναι με οποιαδήποτε online αγορά και να δωρίσεις χρήματα σε όποια οργάνωση θέλεις εσύ, χωρίς να σου κοστίσει απολύτως τίποτα παραπάνω. Δωρεάν δωρεές, καλό ε;
 
Πώς δουλεύει;
 
Επιλέγεις μια οργάνωση

 

Οι οργανώσεις χωρίζονται σε 3 κατηγορίες: για τους καλούς μας φίλους, για τον άνθρωπο και για το περιβάλλον.
 
Από τις 16 διαθέσιμες, διάλεξε μία που μιλάει στην καρδιά σου.
 
Μην ανησυχείς, αν αλλάξεις γνώμη μπορείς να αλλάξεις οργάνωση αργότερα.
 
Κάνεις εγγραφή

 


Για να αποθηκεύσεις την οργάνωση που διάλεξες πρέπει να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό. Εκεί θα αποθηκεύονται όλες σου οι δωρεές, οι πόντοι, τα παράσημα και η κατάταξη σου στο επικό αυτό ταξίδι του ηρωισμού!
 
Επιλέγεις  ένα κατάστημα

 


 

Κάνε τις αγορές σου σε πάνω από 460 καταστήματα με αποκλειστικές προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια.
 
Βρες μέσα από το YouBeHero το κατάστημα που ψάχνεις και πάτησε «επίσκεψη καταστήματος» για να πας στη σελίδα του.
 
Ολοκλήρωσε τις αγορές σου ως συνήθως και χωρίς κανένα επιπλέον κόστος!
 
Μέσα από την συνεργασία μας με αυτά τα καταστήματα, όταν κάνεις μια αγορά, σαν ένα «ευχαριστώ» μας δίνουν μια προμήθεια. Με αυτή την προμήθεια γίνεται η δωρεά στην οργάνωση που διάλεξες.
 
Η δωρεά σου έχει καταγραφεί!

 

Μόλις ολοκληρώσεις την αγορά σου, θα σου στείλουμε ένα email για να σου πούμε πόσα χρήματα δώρισες και να σε ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας εκ μέρους της οργάνωσης που διάλεξες.

Για να έχει ακόμα μεγαλύτερη επίδραση η δωρεά σου, μπορείς να μοιραστείς τα νέα με τους φίλους σου σε Facebook ή Twitter.
 
Καμία δωρεά δεν είναι πολύ μικρή!
 
Πρέπει κάθε φορά να μπαίνω στο YouBeHero;
 
Όχι, έχουμε φτιάξει τον ηρωικό ενθυμητή (aka web browser plugin).
 
Με το extension του Ηρωικού Ενθυμητή δεν θα ξεχνάς ποτέ να κάνεις την δωρεά προς την οργάνωση που υποστηρίζεις. Είναι πολύ απλό στην χρήση και δουλεύει με 2 τρόπους:
 
Ας πούμε ότι ψάχνουμε στο Google για παπούτσια.
 
Ο ενθυμητής θα μας εμφανίσει τα συνεργαζόμενα με το YouBeHero καταστήματα σε ένα μπλε πλαίσιο. Εκεί μπορείς να δεις και το ποσοστό της αγοράς που θα μετατραπεί μαγικά σε δωρεά.
 
Πατώντας το, θα μεταφερθείς στο κατάστημα για κάνεις τις αγορές σου όπως θα έκανες κανονικά.

6.jpg.426f30777e427f0441bfbd1d6e42d5c2.jpg


Μπαίνεις στην ιστοσελίδα της Aegean για να κλείσεις επιτέλους εισιτήρια για το επόμενο τριήμερο στο Παρίσι με το άλλο σου μισό.
 
Ο ενθυμητής αμέσως θα σε ενημερώσει ότι  πατώντας το κουμπί «Ενεργοποίηση δωρεάς» θα δωρίσεις ένα ποσοστό της αγοράς σου στην αγαπημένη σου οργάνωση.
 
Το σημαντικότερο; Χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

   7.jpg.cf0fbd3ca0dc5a3e5bd9ee32c9e29bbd.jpg


Σίγουρα δεν μου κοστίζει κάτι; Ένα παράδειγμα;
 
Ας πούμε ότι η Σοφία θέλει να αγοράσει ένα κινητό από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Public.
 
Το κινητό στοιχίζει 116.10€ και είτε το αγοράσει μέσω του YouBeHero είτε απευθείας από το e-shop του Public, η τιμή παραμένει ίδια.
 
Η Σοφία όμως επειδή αγαπάει πολύ τα γατάκια, δημιουργεί ένα λογαριασμό στο YouBeHero (σε 1 λεπτό) και επιλέγει την οργάνωση της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης.
 
Βρίσκει τον σύνδεσμο για το Public μέσα στο YouBeHero πατάει πάνω του και της ανοίγει σε μια νέα καρτέλα η σελίδα του Public.
 
Μόλις  ολοκληρώσει την αγορά της, θα λάβει ένα email που θα λέει ότι μόλις δώρισε 6.10€ και ένα ευχαριστώ εκ μέρους της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης.


 8.jpg.37d5f406d3c5deb70c6d67f2dbc6b47c.jpg

 

Ποια ηλεκτρονικά καταστήματα συνεργάζονται με το YouBeHero;
 
Αυτήν την στιγμή το YouBeHero συνεργάζεται με πάνω από 460 καταστήματα που καλύπτουν όλο το εύρος των κατηγοριών όπως: ένδυση, υγεία & ομορφιά, gadgets, ηλεκτρονικά είδη, αεροπορικά εισιτήρια, φαρμακεία, supermarket και πολλά άλλα.
 
Κάποια από τα μεγαλύτερα καταστήματα στο YouBeHero είναι τα: Public,
Aegeanair, Aliexpress, e-shop.gr, moustakas toys, ΑΒ Βασιλόπουλος, Media Markt, Celestino, Ekdromi, BrandsGalaxy, myshoe, sephora, Domino's Pizza, Ιanos.  
 
Ποιες οργανώσεις υποστηρίζετε;
 
Στην οικογένεια του YouBeHero βρίσκονται 17 κοινωφελείς οργανώσεις και συνεχώς προστίθενται καινούριες.
 
Μπορείς να τις βρεις όλες στο https://www.youbehero.com/gr/cause-categories και να διαλέξεις μια για να υποστηρίξεις.
 
Μπορείς όποτε θέλεις να αλλάζεις την οργάνωση που στηρίζεις. Είναι όλες μια προς μια επιλεγμένες και όλες έχουν ξεκάθαρους στόχους όσων αφορά των προορισμό των δωρεών που λαμβάνουν.
 
Οι οργανώσεις χωρίζονται σε 3 κατηγορίες:

  9.jpg.32b027f3369151070e2a5faf89bba84a.jpg
 

Για τον άνθρωπο: π.χ. Πνοή Αγάπης, Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Σε Αναμονή & Make-A-Wish
Φιλοζωικές: π.χ. Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης ή Αρκτούρος
Περιβαλλοντικές: π.χ. Ελπιδοχώρι ή Ένα παιδί μετράει τα άστρα
 
Τα χρήματα που συλλέγονται, μεταφέρονται μέσω τραπεζικής μεταφοράς στον λογαριασμό της οργάνωσης. Η κάθε οργάνωση με νομική μορφή διαθέτει έναν τραπεζικό λογαριασμό. Σε αυτόν μεταφέρονται οι δωρεές που έχουν συλλεχθεί εφόσον είναι πάνω από ένα ελάχιστο προσυμφωνημένο (με την οργάνωση) ποσό. Μια διαδικασία με πλήρη διαφάνεια για όλους.
 
Δεν βλέπεις την αγαπημένη σου οργάνωση στο YouBeHero; Απλά ζήτα τους να επισκεφθούν την σελίδα Εγγραφή οργάνωσης και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.
 
Ομάδες
 
Είτε είστε μια ποδοσφαιρική ομάδα με κοινωνική συνείδηση, είτε είστε συνάδελφοι σε μια εταιρεία που νοιάζεται για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, είτε απλώς είστε μια παρέα φίλων, μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας ομάδα ηρώων.
 
Φτιάχνοντας μια ομάδα ηρώων θα μπορείτε συλλογικά να υποστηρίζετε μια οργάνωση και όλοι θα μπορούν να σας καμαρώνουν!

10.jpg.7943711b21c7a2ba38b0157580317fe8.jpg

 Ισχύς εν τη Ενώσει!

Όσες περισσότερες δωρεές, τόσο ψηλότερα θα φτάσετε στο βάθρο των ηρώων. Βαθμοί, παράσημα, achievements και πολλά άλλα θα ξεκλειδώσουν στο πέρασμα σας.
 
Μάθε περισσότερα στη σελίδα https://www.youbehero.com/gr/signup-team
 
Δεν κοστίζει τίποτα αλλά αξίζει όλα τα λεφτά του κόσμου!
 
Τι περιμένεις;
 
Μπες στο www.youbehero.com και διάλεξε την οργάνωση που θέλεις να στηρίξεις. Κατέβασε το plugin για Firefox ή Chrome και μην αφήσεις καμία δωρεά να πάει χαμένη!
 
Η δύναμη της αλλαγής είναι στα χέρια σου!
 
Υ.Γ. Το YouBeHero είναι φρέσκο με λίγους μήνες ζωής. Κάθε σχόλιο προς την βελτίωση της πλατφόρμας είναι θεμιτό και άκρως απαραίτητο! Στήριξε το YouBeHero και στήριξε τις κοινωφελείς οργανώσεις να πετύχουν τους στόχους τους.