Θέλοντας να επεκτείνει τη σειρά P Lite η οποία και αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλέστερες για την εταιρεία, η Huawei κυκλοφορεί εδώ και μερικούς μήνες στην αγορά την ανανεωμένη έκδοση του P9 Lite.

Το P9 Lite 2017 όπως είναι η πλήρης ονομασία, αποτελεί την ανανεωμένη εκδοχή ενός από τα δημοφιλέστερα smartphone της Huawei, με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, υψηλές επιδόσεις, δίνοντας έμφαση στο συνδυασμό τεχνικών χαρακτηριστικών/τιμής. Με οθόνη 5,2 ιντσών τεχνολογίας IPS, 2.5D γυαλί και ανάλυση 1920x1080, το P9 Lite 2017 έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 655 που κατασκευάζει η ίδια η Huawei, και ο οποίος συνοδεύεται από 3GB μνήμης.

 

Επιπλέον το αναβαθμισμένο υποσύστημα γραφικών Mali-T830MP2 είναι σε θέση να διατηρήσει την ομαλή απεικόνιση των γραφικών ακόμα και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια Ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 16GB και μπορεί να επεκταθεί ακόμα και με επιπλέον 128GB μέσω microSD κάρτας.

 

H κύρια κάμερα 12 MegaPixel του P9 Lite 2017 προσφέρει εξαιρετικές λήψεις ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με γρήγορη αυτόματη εστίαση. Με υποστήριξη BSI και μέγεθος pixel 1,25μm, τα αποτελέσματα διακρίνονται για την υψηλή πιστότητα χρωμάτων ενώ και ο εμπρόσθιος αισθητήρας των 8 MegaPixel υπόσχεται κορυφαίες selfies με δυνατότητα ευρυγώνιων λήψεων.

 

p9lite2017.jpg

 

Ακόμα η συσκευή ενσωματώνει την τέταρτη γενιά του αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων της Huawei, που επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την πρωτοκαθεδρία της κινεζικής εταιρείας στον τομέα αυτό με σχεδόν ακαριαία αναγνώριση, τη γρηγορότερη από κάθε άλλη υλοποίηση.

 

Τέλος το P9 Lite 2017 έρχεται με Android 7.0 Nougat, με τη Huawei να έχει προσαρμόσει στην επιφάνεια του την τελευταία έκδοση του EMUI όπου το 90% των αλληλεπιδράσεων του χρήστη με το τηλέφωνο δεν απαιτεί περισσότερα από 3 αγγίγματα.