Οι ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας διαμόρφωσαν νέα μοντέλα εργασίας τους τελευταίους μήνες, καθώς όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι δουλεύουν από το σπίτι τους ή έχουν ασπαστεί το νέο.

Το βασικότερο εργαλείο που έχει στη διάθεσή του ένας εργαζόμενος είναι ο υπολογιστής του, είτε αυτός είναι επιτραπέζιος, είτε φορητός. Η καρδιά ενός υπολογιστή είναι το λειτουργικό σύστημά του, οπότε αν χρησιμοποιείτε κάποια παλαιότερη έκδοση του Windows είναι δεδομένο ότι δεν αξιοποιείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του PC σας.

Όπως έχουμε επισημάνει αρκετές φορές, το Windows 10 είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή το πιο σύγχρονο λειτουργικό της Microsoft και το μόνο που δέχεται τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας. To Windows 11 ήδη βρίσκεται στον ορίζοντα, ωστόσο όσοι έχουν την κατοχή τους το Windows 10 θα μπορούν να αναβαθμιστούν στο νεότερο λειτουργικό σύστημα εντός του 2022. Γιατί να περιμένετε όμως μέχρι τότε; Αποκτήστε σήμερα το Windows 10 στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς στα πλαίσια των προσφορών Ιουλίου του GoDeal24 και αναβαθμίστε δωρεάν στο Windows 11 στο μέλλον.

image.jpeg.91334bb57b9f5376a2c225725ddaa758.jpeg

Ειδικές προσφορές χωρίς τη χρήση κουπονιού

Το κόστος της απόκτησης του Windows 10 είναι πιο χαμηλό από ποτέ, καθώς με μόλις 7.99€ (6€ ανά PC) μπορείτε να αποκτήσετε την Professional έκδοσή του. Εάν βέβαια θέλετε να αυξήσετε ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητά σας, μπορείτε να το συνδυάσετε με τη σουίτα εφαρμογών γραφείου Office. H πανίσχυρη σουίτα της Microsoft διατίθεται σε προσφορά και μπορεί να γίνει δικιά σας με μόλις 22.59€.

Έκπτωση 45% στην οικιακή έκδοση του Windows 10

H home έκδοση του Windows 10 διατίθεται στην προνομιακή τιμή των 8.76€ στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24, ενώ το Parallels Desktop, η hardware visualization εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να τρέχετε με ασφάλεια άλλα λειτουργικα συστήματα μέσα στα Windows, διατίθεται σε εξίσου χαμηλή τιμή. Για να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SGO45 στο ταμείο.

Έκπτωση 60% στα Windows/Office bundles

Αν θέλετε να συνδυάσετε το Windows 10 με την πανίσχυρη σουίτα Office και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, τότε καλό θα είναι να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές. Πιο συγκεκριμένα, αν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SGO60 στο ταμείο μπορείτε να αποκτήσετε συνδυαστικά τις Professional και Home εκδόσεις του Windows 10 και το Office 2016/2019 με έκπτωση 60% επί της αρχικής τιμής αγοράς.

Νέα προϊόντα σε προσφορά

Όλες οι προσφορές του Ιουλίου θα είναι διαθέσιμες για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε βιαστείτε αν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτές.

Οι αγορές στο GoDeal24 είναι εύκολες και υποστηρίζονται διάφορες μορφές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων της πληρωμής μέσω PayPal ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Μόλις δώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες. Στην περίπτωση που έχετε απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο [email protected].