Μπήκαμε πλέον και επίσημα στο 2022 και ελπίζουμε η νέα χρόνια να φέρει υγεία, τύχη και ευτυχία σε όλους.

 

Δυστυχώς ο κίνδυνος του κορονοϊού ακόμη ελλοχεύει, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να τηρούμε τα μέτρα προστασίας και πρόληψης, αλλά και να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας στις απολύτως απαραίτητες. Αρκετές επιχειρήσεις και εργαζόμενοι έχουν υιοθετήσει το μοντέλο της τηλεργασίας ή το υβριδικό μοντέλο εργασίας, οπότε η ανάγκη για να προμηθευτούμε τον εξοπλισμό εκείνον που θα μας επιτρέψει να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Στον εξοπλισμό αυτό συγκαταλέγεται και το απαιτούμενο software, το οποίο θα μας επιτρέψει να αυξήσουμε την παραγωγικότητά μας, και να διατηρήσουμε τον υπολογιστή μας ασφαλή από πάσης φύσεως κυβερνοεπιθέσεις.

Το GoDeal24 είναι ένα online κατάστημα που πουλά αυθεντικό software σε άκρως προσιτές τιμές, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τις πρωτοχρονιάτικες προσφορές του, για να αποκτήσετε σουίτες Office ή λειτουργικά συστήματα Windows.

Microsoft Office: Μια πανίσχυρη σουίτα παραγωγικότητας

 

image.jpeg.3c9d1d2cbd225f61b3a578f920b4ed25.jpeg

Το Microsoft Office είναι σαφέστατα η πιο δημοφιλής, αλλά και η πληρέστερη σουίτα της αγοράς. Ο μόνος αποτρεπτικός παράγοντας είναι η υψηλή τιμή του, εντούτοις στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24, μπορείτε να αποκτήσετε την Professional Plus έκδοση του Office 2021 με μόλις 30.22€. Εάν αποκτήσετε το πακέτο που περιλαμβάνει 5 κλειδιά, τότε μπορείτε να ρίξετε το κόστος σε μόλις 14.44€ ανά PC.

Windows 11 με κόστος κάτω από 15€

Το Windows 11, η νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft έχει εντυπωσιάσει ήδη εκατομμύρια χρήστες με τα πλούσια features του. Στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24 μπορείτε να αποκτήσετε το Windows 11 με μόλις 14.99€ ή τον προκάτοχό του ξοδεύοντας μόλις 7.32€. Θυμίζουμε ότι το Windows 10 παραμένει ένα εξαιρετικά σταθερό λειτουργικό σύστημα, το οποίο θα συνεχίσει να δέχεται τακτικά ενημερώσεις ασφαλείας. Επιπροσθέτως, οι χρήστες του Windows 10 έχουν τη δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης στο Windows 11, αν και εφόσον ο υπολογιστής τους πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

62% έκπτωση στα Windows/Office bundles

Στην περίπτωση που θέλετε να συνδυάσετε την αγορά ενός λειτουργικού συστήματος Microsoft και μιας σουίτας Office για να εκτοξεύσετε την παραγωγικότητά σας, με έκπτωση 62% αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SGO62 στο ταμείο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το πακέτο που περιλαμβάνει τα Windows 10 Professional και Office 2021 Professional Plus κοστίζει μόλις 36.57€. Αντίστοιχα, το πακέτο που περιλαμβάνει τα Windows 11 Professional και Office 2021 Professional Plus κοστίζει 44.55€.

50% έκπτωση στα λειτουργικά συστήματα Windows

Εάν θέλετε να αποκτήσετε τις οικιακές εκδόσεις των Windows 10 και Windows 11 στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, τότε ήρθατε στο κατάλληλο μέρος. Η οικιακή έκδοση των Windows 11, καθώς και η οικιακή έκδοση των Windows 10 διατίθενται με έκπτωση 50% στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24. Παράλληλα, με την ίδια ακριβώς έκπτωση μπορείτε να προμηθευτείτε 5 κλειδιά της Professional έκδοσης των Windows 11 και να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα. Για να επωφεληθείτε από τις προσφορές αυτές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SGO50 στο ταμείο.

62% έκπτωση σε άλλα προιόντα

Στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24 μπορείτε επίσης να αποκτήσετε με έκπτωση 62%, χρησιμοποιώντας στο ταμείο το κουπόνι SGO62, διάφορα λογισμικά της Microsoft, όπως παλαιότερες εκδόσεις του Office, Project κ.α.

Εργαλεία για τον υπολογιστή σας

Τα παρακάτω εργαλεία για τον υπολογιστή σας θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητά σας.

Όλες οι προσφορές θα διαρκέσουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε βιαστείτε αν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτές.

Οι αγορές στο GoDeal24 είναι εύκολες και υποστηρίζονται διάφορες μορφές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων της πληρωμής μέσω PayPal ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Μόλις δώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες. Στην περίπτωση που έχετε απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο [email protected].