Η παρουσίαση των Galaxy S7 και Galaxy S7 edge, πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες στη Βαρκελώνη στα πλαίσια της έκθεσης Mobile World Congress #mwc2016, με τη νεανική σειρά TryMe και τον Κωτσόβολο, να βρίσκονται εκεί προκειμένου να μας μεταδώσουν τις πρώτες εντυπώσεις των κορυφαίων έξυπνων κινητών τηλεφώνων της Samsung για τη φετινή χρονιά.

Με τον γνωστό τους εναλλακτικό τρόπο παρουσίασης, οι Δημήτρης Καρέτσος και Μαντώ Γαστεράτου, μας μεταφέρουν τις πρώτες πληροφορίες για τις δύο συσκευές που εντυπωσιάζουν όχι μόνο για την ποιότητα κατασκευής αλλά και για την πληρότητα τους, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες.

 

IMG_2924.JPG

Διατηρώντας την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, με μεταλλικό πλαίσιο και χρήση γυαλιού στο εμπρόσθιο αλλά και στο πίσω μέρος, τα νέα Galaxy ξεχωρίζουν για τις κυρτές πλευρές τους οι οποίες βρίσκονται στο πίσω μέρος στην περίπτωση του Galaxy S7 και όσον αφορά το Edge μοντέλο, στην εμπρόσθια, αριστερά και δεξιά πλευρά της οθόνης.

 

Μιας και μιλάμε για την οθόνη, η Samsung δίνει αυτή τη φορά διαφορετικές διαστάσεις σε κάθε συσκευή, με το Galaxy S7 να διαθέτει οθόνη 5.1 ιντσών και το Galaxy S7 edge, οθόνη 5.5 ιντσών. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η κορυφαία ποιότητα των χρωμάτων τους και η λεπτομέρεια, αποτέλεσμα της Super AMOLED τεχνολογίας καθώς και της υψηλής ανάλυσης Quad HD.

 


Με πιστοποίηση IP68, η χρήση των νέων Galaxy κάτω από βροχή γίνεται πλέον απροβλημάτιστα ενώ μην ανησυχείτε αν σας πέσει σε (γλυκό) νερό, αφού η αδιαβροχοποίηση είναι εδώ να γλυτώσει τη συσκευή από τυχόν δυσλειτουργίες και εσάς από ….κλάματα.

 

s7water.jpg

Happy day για όσους επιθυμούσαν την επιστροφή της microSD θύρας, με τη Samsung να την ενσωματώνει και πάλι, δίνοντας την ευκαιρία να επεκτείνετε τα 32GB με επιπλέον 200GB, και να ξεχάσετε έτσι το άγχος διαγραφής φωτογραφιών και βίντεο προκειμένου να κάνετε νέες λήψεις.

 


Η λειτουργία Active Display (Always-On) όπως μας εξηγεί η Μαντώ, είναι η τεχνολογία που μας επιτρέπει να δούμε την ώρα, την ημερομηνία και διάφορες ειδοποιήσεις, ακόμα και αν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη, καταναλώνοντας ελάχιστη μπαταρία.

 

Με 50% μεγαλύτερο μέγεθος pixel και διάφραγμα f/1.7, η Dual Pixel κάμερα των Galaxy S7 και Galaxy S7 edge παραδίδει μαθήματα όχι μόνο σε λήψεις κάτω από ηλιοφάνεια αλλά και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με απίστευτα αποτελέσματα. Η εγγραφή βίντεο γίνεται σε 4K ανάλυση ενώ η παρουσία εξελιγμένου οπτικού σταθεροποιητή και η εξαιρετικά γρήγορη εστίαση, ελαχιστοποιεί την πιθανότητα θολών φωτογραφιών μετά από κουνήματα.

 

IMG_3003.JPG


Ο Δημήτρης μας ενημερώνει και για τις δυνατότητες των νέων συσκευών σε ότι αφορά τα παιχνίδια, με πολύ καλύτερα γραφικά αλλά και ένα ειδικό κέντρου ελέγχου στο οποίο οργανώνονται όλα τα παιχνίδια που κατεβάζουμε από το Play Store, αλλά και τη δυνατότητα να καταγράψουμε μικρά βίντεο από την πορεία μας σ’ αυτά,.

 

Τέλος η μπαταρία των 3.000mAh για το Galaxy S7 και 3.600mAh για το Galaxy S7 edge υπόσχεται σημαντικά μεγαλύτερη αυτονομία από τα περσινά μοντέλα, με τη Samsung να δίνει το κατάλληλο παράδειγμα αναφέροντας συνεχή αναπαραγωγή ενός κύκλου της σειράς Game of Thrones.

 

Τα νέα Galaxy κυκλοφορούν στις 11 Μαρτίου σε χρυσό, λευκό και μαύρο χρώμα ενώ αν προχωρήσετε σε προπαραγγελία, όχι μόνο θα φτάσει στα χέρια σας νωρίτερα από τον Κωτσόβολο αλλά όπως μας ενημερώνει ο Δημήτρης και η Μαντώ, θα κερδίσετε εντελώς δωρεάν και το Gear VR, το σύστημα εικονικής πραγματικότητας της Samsung.

 

gearvrtryme.jpg

Για όσους δε γνωρίζουν τι εστί εικονική πραγματικότητα και Gear VR, η εκπομπή Try Me αναλαμβάνει να μας δώσει με το δικό της ξεχωριστό τρόπο όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στο παρακάτω βίντεο.

 

 


Advertorial