Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά, για όλους μας και από κάθε άποψη.

Για πρώτη φορά στις ζωές μας βρεθήκαμε αντιμέτωποι με έναν άγνωστο, αόρατο εχθρό, κληθήκαμε να ζήσουμε κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες και να προσαρμόσουμε τις ζωές μας σε μία νέα κανονικότητα, μέχρι τουλάχιστον τα πράγματα να αρχίσουν να επανέρχονται στους πρότερους ρυθμούς τους.

Έχοντας αφήσει πίσω μας ωστόσο τις πιο δύσκολες ημέρες και με την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον να ανατέλλει σιγά-σιγά, οι γιορτές αποτελούν την ιδανική αφορμή για να γεμίσεις με χαρά τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Πώς; Μα φυσικά με προϊόντα Galaxy! Το οικοσύστημα της Samsung άλλωστε περιλαμβάνει προτάσεις που θα ικανοποιήσουν κάθε χρήστη, ό,τι κι αν αναζητά εκείνος.

Galaxy S20 Fan Edition για τους εξωστρεφείς.

 

1200x628-S20FE.png.a2b60a97bd4d16baf4c9cead4d579447.png

Ένα smartphone για εκείνους που τα θέλουν όλα! Το Galaxy S20 Fan Edition έρχεται να καλύψει στο έπακρο τα «θέλω» του χρήστη που δεν αφήνει στιγμή της ζωής του να πάει χαμένη. Σε έξι υπέροχα χρώματα για να ταιριάξει στο προσωπικό του στυλ και με θηριώδη μπαταρία που του επιτρέπει να αντέχει όσο χρειάζεται, θα προσαρμοστεί μεμιάς στο lifestyle του και θα μεταμορφώσει την καθημερινότητά του.
Η εκπληκτική Infinity-O οθόνη του είναι ό,τι πρέπει για streaming, gaming και βιντεοκλήσεις, τη στιγμή που η τριπλή κάμερα χαρίζει επαγγελματικής ποιότητας λήψεις φωτογραφιών και βίντεο έτσι ώστε να αποτυπώσετε κάθε στιγμή σας, μέρα και νύχτα, όσο αυθόρμητη κι αν είναι αυτή. Η τεχνητή νοημοσύνη επιτρέπει στο τηλέφωνο να αντιλαμβάνεται ακόμα καλύτερα τις ανάγκες σας, προσαρμόζοντας σε αυτές τη λειτουργία του, ενώ η συνδεσιμότητα 5G εγγυάται σερφάρισμα στις πιο γρήγορες ταχύτητες.

Galaxy Z Fold2 για όσους βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας

Η λέξη καινοτομία είναι άμεσα συνυφασμένη με τη Samsung και τι καλύτερη απόδειξη από το Galaxy Z Fold2, το παρόν και το μέλλον στα smartphones με τη μοναδική ικανότητα να μεταμορφώνεται από smartphone σε tablet.

Διατηρώντας πάντα τις μικρές του διαστάσεις, με κορυφαία αναδιπλούμενη οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED που όμοια της απλά δεν υπάρχει, το Galaxy Z Fold2 είναι μεταξύ άλλων ένα tablet που χωράει στην τσέπη σας, ενσωματώνοντας κορυφαία κάμερα και έτοιμο για μια εντελώς διαφορετική καθημερινή εμπειρία απ’ ότι είχατε συνηθίσει από το smartphone σας.
Galaxy Tab S για τους λάτρεις του streaming.

1200x628-FoldFlip.png.ced0baa5f6d08bca0f46f589ef63a6e9.png

Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από ένα tablet για όσους το streaming αποτελεί την αγαπημένη τους ασχολία και όταν η κουβέντα πάει προς τα εκεί, τα Galaxy Tab S παίζουν χωρίς αντίπαλο. Η Samsung έχει δημιουργήσει την πληρέστερη οικογένεια tablet με προτάσεις που καλύπτουν κάθε γούστο και ανάγκη. Ευέλικτες και πανίσχυρες, οι συσκευές Galaxy Tab  έρχονται με Wi-Fi και προαιρετική LTE συνδεσιμότητα, έτσι ώστε να παραμένετε online όπου κι αν βρίσκεστε.

Όσο για λειτουργίες; Δεν υπάρχει τίποτα που να μη μπορούν να κάνουν. Οι υπέροχες οθόνες τους, τους επιτρέπουν να χαρίζουν μοναδικές εμπειρίες θέασης με ολοζώντανα χρώματα, φωτεινές εικόνες και εντυπωσιακή αντίθεση. Έρχονται με τελευταίας γενιάς επεξεργαστές και άπλετη μνήμη RAM, ενώ η πλατφόρμα DeX σε συνδυασμό με τα προαιρετικά αξεσουάρ (πληκτρολόγιο, γραφίδα) τους προσδίδουν δυνατότητες αντίστοιχες ενός laptop.

Galaxy Z Flip με οδηγό το στυλ και την καινοτομία

Ένα ακόμα μοναδικό smartphone από τη Samsung που διακρίνεται για την πανέμορφη εμφάνισή στο εξωτερικό, αλλά και την καινοτομία στο εσωτερικό εξαιτίας της αναδιπλούμενης οθόνης του, τεχνολογίας Super AMOLED. Αυτή προστατεύεται μάλιστα από ένα ειδικό εύκαμπτο γυαλί, τεχνολογία που έχει αναπτύξει η νοτιοκορεατική εταιρεία για ακόμα μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.
Ο μηχανισμός αναδίπλωσης αποτελεί μια ακόμη τεχνολογική καινοτομία από τη νοτιοκορεατική εταιρεία με εξαιρετική αντοχή ακόμα και μετά από χιλιάδες αναδιπλώσεις. Η αναπαραγωγή βίντεο είναι ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του Galaxy Z Flip εξαιτίας των χρωμάτων που είναι σε θέση να εμφανίσει η οθόνη σε συνδυασμό με την κινηματογραφική αναλογία διαστάσεων 22:9 που αυτή διαθέτει.

Galaxy Watch3 για τους φαν της γυμναστικής

To Galaxy Watch3 έρχεται να επαναπροσδιορίσει τον ρόλο του ρολογιού στην καθημερινότητά σας. Για την ακρίβεια θα ήταν πολύ πιο εύστοχο αν κάποιος το χαρακτήριζε ως συσκευή παρακολούθησης υγείας στο κομψό και λεπτεπίλεπτο σώμα ενός ανθεκτικού smartwatch. Κατασκευασμένο από premium υλικά όπως δέρμα, ανοξείδωτο ατσάλι και τιτάνιο -ανάλογα την έκδοση- το Galaxy Watch3 κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις με διάμετρο 41 και 43 χιλιοστών.

1200x628-Watch3.png.95cc7a8991d4602e38a5e3df82f19cc8.png

Είναι εξοπλισμένο με μια σειρά αισθητήρων ακριβείας που του επιτρέπουν να μετρά την πίεση, τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα και τους καρδιαγγειακούς παλμούς. Εφόσον το ρυθμίσετε, ιχνηλατεί τον οργανισμό σας 24/7, ακόμα κι όταν κοιμάστε, καταγράφοντας κάθε σας κίνηση και προσφέροντάς σας απλόχερα συμβουλές για να βελτιστοποιήσετε πτυχές της καθημερινότητάς σας -από τον ύπνο και την αναπνοή, μέχρι τη γυμναστική. Άνετο στον χειρισμό, ειδοποιεί διακριτικά για καθετί συμβαίνει στο smartphone σας για να μη χάνετε στιγμή.

Galaxy Note20 για τους πολυάσχολους

Οι ρυθμοί της ζωής αλλάζουν διαρκώς και ως εκ τούτου, οι συσκευές που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας οφείλουν να προσαρμόζονται καταλλήλως, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει προτάσεις που δεν υπήρχε περίπτωση να βλέπαμε λίγα χρόνια πριν. Έτσι και το Galaxy Note20: εκ πρώτης όψεως ο συνδυασμός smartphone και γραφίδας μπορεί να μοιάζει περίεργος, μόλις όμως τον συνηθίσει κανείς, θα αναρωτιέται πώς ζούσε τόσα χρόνια χωρίς αυτόν.

1920x1080-Note20.png.5987e5f4bd41a876e4175a6c1c026ecd.png

Η συσκευή αυτή καθ’ αυτή είναι στην ουσία ένας υπολογιστής τσέπης. Πανίσχυρη, με τον ταχύτερο επεξεργαστή που εμφανίστηκε ποτέ στο οικοσύστημα Galaxy, ικανή να ανταπεξέλθει με άνεση ακόμα και στις πλέον απαιτητικές καταστάσεις multitasking, με απίθανη κάμερα 8K και συνδεσιμότητα 5G γιατί η επικοινωνία δεν έχει όρια. Ο ρυθμός ανανέωσης 120 Hz της φωτεινότερης οθόνης που είχε ποτέ Galaxy smartphone προσφέρει μία ασύλληπτα ομαλή και απολαυστική εμπειρία χρήσης, με το S Pen να ανοίγει διάπλατα νέους δρόμους σε ό,τι αφορά την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Galaxy Note20.

Galaxy Buds Live για όσους δεν κάνουν χωρίς μουσική

Αν δεν μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς μουσική, τότε τα Galaxy Buds Live είναι σχεδιασμένα για εσάς. Μίνιμαλ και διακριτικά, θα ταιριάξουν σε κάθε σας στιγμή χάρη στον συμπαγή και ανατομικό τους σχεδιασμό, γεμίζοντας την καθημερινότητά σας με πραγματικά σπουδαίο ήχο. Διαθέτουν ενεργή εξουδετέρωση θορύβου, φιλτράροντας αποτελεσματικά τους ενοχλητικούς ήχους παρασκηνίου αλλά επιτρέποντάς σας να διατηρήσετε επαφή με τον κόσμο γύρω σας -στον βαθμό που εσείς επιθυμείτε, με μία κίνηση.

1200x628-BudsLive.png.ffc706a0581e97f7944c19382c498d37.png

Οι οδηγοί 12 χιλ. πλαισιώνονται από τη βραβευμένη με Grammy τεχνολογία της AKG, προσφέροντας δυνατό μπάσο και ήχο με βάθος, προκειμένου να ακούτε άνετα τους συνομιλητές σας, να απολαμβάνετε πεντακάθαρα τα audiobooks της αρεσκείας σας και να ζείτε τα αγαπημένα σας live σαν να βρισκόσασταν εκεί. Με υποστήριξη Bixby και ενσωματωμένα πλήκτρα ελέγχου Spotify, τα Galaxy Buds Live κυκλοφορούν σε τρία υπέροχα glossy χρώματα και συνοδεύονται από θήκη μεταφοράς που τους εξασφαλίζει περί τη μία ώρα λειτουργίας με μόλις πέντε λεπτά φόρτισης.

Ένας… γαλαξίας δώρων

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα αξίζουν το καλύτερο και το οικοσύστημα των συσκευών Galaxy της Samsung θα σας βοηθήσει να τους το προσφέρετε. Επιλέξτε συσκευές που κάνουν τη διαφορά και έχουν τον τρόπο να μεταμορφώσουν προς το καλύτερο την κάθε ημέρα των σημαντικότερων ανθρώπων στη ζωή σας και ανάψτε τους τη σπίθα της ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον.

Tο Spotify είναι εμπορικό σήμα της Spotify AB.
Sponsored by Samsung