Τα Χριστούγεννα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τα δώρα. Δώρα έξυπνα αλλά και πρακτικά, φευγάτα και μοντέρνα.

Δώρα που θα γεμίσουν χαρά τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα αλλάξουν τις ζωές τους προς το καλύτερο. Αναζητώντας το τέλειο δώρο για τους φίλους, τους συγγενείς ή ακόμα και εσάς τους ίδιους φέτος τις γιορτές, τι θα λέγατε για ένα smartphone;

Μια συσκευή κομψή και στιβαρή που διαθέτει λειτουργίες και χαρακτηριστικά που θα σας εκπλήξουν, σε προσιτή τιμή, πετυχαίνοντας έτσι άριστη σχέση τιμής/απόδοσης. Όσο για το αν υπάρχει τέτοιο smartphone, η απάντηση είναι το Samsung Galaxy M20!

Η πρόταση της Samsung μαγνητίζει το ενδιαφέρον με την πρώτη κιόλας ματιά χάρη στην εντυπωσιακή Infinity-V οθόνη του η οποία εκτείνεται από άκρη σε άκρη της πρόσοψής του. Δημιουργεί ένα καθ’ όλα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ενώ προσφέρει κινηματογραφικές εμπειρίες θέασης χωρίς περιορισμούς χάρη στο πρακτικά ανύπαρκτο πλαίσιό της. Οι δε 6,3 ίντσες σε συνδυασμό με τη FHD+ ανάλυσή της δίνουν άλλη αίσθηση στο gaming και την παρακολούθηση περιεχομένου.

image.jpeg.c1e31f7769ec91007c0be15d00cc7d22.jpeg

Με το Galaxy M20 θα είστε σίγουροι πως η καθημερινότητά σας θα αποτυπωθεί με κάθε λεπτομέρεια. Η διπλή κάμερα ανάλυσης 13 MP + 5 MP, μιμείται το ανθρώπινο μάτι, χαρίζοντας πεντακάθαρες εικόνες γεμάτες φως και σταθερά βίντεο με ζωηρά χρώματα. Επιλέξτε μεταξύ κανονικής και υπερευρυγώνιας λήψης, θολώστε το background για επαγγελματικά πορτρέτα, εστιάστε αυτοστιγμεί με το εκπληκτικό PDAF, αιχμαλωτίστε κινούμενα αντικείμενα και τραβήξτε αυθόρμητες selfies χάρη στην κάμερα πρόσοψης των 8 MP.

Η συσκευή της Samsung όμως κάνει ακόμα πιο εύκολη τη λήψη της κάθε φωτογραφίας. Ο χρήστης δεν έχει παρά να αφήσει την τεχνητή νοημοσύνη να επιλέξει για εκείνον τις βέλτιστες ρυθμίσεις ανάλογα με τη σκηνή, προσαρμόζοντας τους τόνους των χρωμάτων, την ισορροπία του λευκού, την έκθεση και τη φωτεινότητα. Το ειδικό λογισμικό που πλαισιώνει τις κάμερες του Galaxy M20 μάλιστα, επιτρέπει την προσθήκη AR αυτοκόλλητων και φίλτρων στις εικόνες κάνοντας ακόμα πιο εύκολη την έκφραση μέσα απ’ αυτές.

image.jpeg.5ac29862020db9df8404314f5331f469.jpeg

image.jpeg.2b08682f952fa642b3af73527998fcc4.jpeg

Η εμπειρία χρήσης που προσφέρει το Galaxy M20 είναι εξαιρετικά φιλική. Η Samsung φρόντισε να δώσει στον χρήστη τη δυνατότητα να προσαρμόσει το περιβάλλον χρήσης της συσκευής στα μέτρα του. Η προσθαφαίρεση λειτουργιών γίνεται παιχνίδι προκειμένου στο smartphone να παραμείνουν εγκατεστημένες εκείνες που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν. Στον δε τομέα της ευεξίας, το smartphone μπορεί να συνδυαστεί με ένα wearable από τη Samsung και μέσω των εφαρμογών Samsung Health και Galaxy Wearable, να προσφέρουν από κοινού ακόμα μεγαλύτερη ευεξία στον χρήστη.

Το Android 9 Pie έρχεται να εγγυηθεί την ασφάλεια που αποζητά ο απαιτητικός χρήστης όσον αφορά στα προσωπικά του δεδομένα. Το smartphone πλέον κρύβει μέσα του ευαίσθητα στοιχεία και σημαντικές πληροφορίες και ως εκ τούτου η ιδιωτικότητα περνά σε πρώτο πλάνο. Το ξεκλείδωμα της συσκευής γίνεται τόσο μέσω αναγνώρισης προσώπου, όσο και με σάρωση δακτυλικού αποτυπώματος για άμεσο ξεκλείδωμα με απόλυτη ασφάλεια και τον τρόπο που βολεύει τον χρήστη.

image.jpeg.20495d0c31e8fddebf0db9e83827ff6f.jpegimage.jpeg.5d1e73f20361674cf44b17273615d328.jpegimage.jpeg.d43ddc6a39ed15f01e51313a6c6d626a.jpeg

Όλα τα παραπάνω όμως δε θα είχαν καμία αξία αν το Galaxy M20 δεν ήταν σε θέση να αντέχει και να προσαρμόζεται στο lifestyle του χρήστη. Η μπαταρία των 5.000 mAh εξασφαλίζει πως αυτό δε θα είναι πρόβλημα αφού σε συνδυασμό με την άριστη διαχείριση πόρων, η αυτονομία του smartphone εκτοξεύεται! Ακόμα κι όταν έρθει η ώρα για… ανεφοδιασμό πάντως, η ταχεία φόρτιση 15 W θα γεμίσει τη μπαταρία της συσκευής σε χρόνο μηδέν!

Η έκδοση 4 GB/64 GB καλύπτει τα “θέλω” σας, έτσι ώστε το Samsung Galaxy M20 να είναι το δώρο που θα κάνει τα φετινά Χριστούγεννα αξέχαστα. Με εκθαμβωτική οθόνη, σπουδαία τεχνικά χαρακτηριστικά, νέες τεχνολογίες και κορυφαία σχέση τιμής/απόδοσης, είναι σε θέση να μεταμορφώσει την καθημερινότητα των αγαπημένων σας προσώπων, κάνοντάς τα να σας ευγνωμονούν!

Sponsored by Samsung