Ένα tablet που συνδυάζει υποδειγματικές επιδόσεις, κομψή σχεδίαση και πλήθος λειτουργιών για να σε βοηθήσουν τόσο στην εργασία όσο και στη διασκέδασή σου, δε θα μπορούσε να ήταν άλλο από το νέο Samsung Galaxy Tab S7 FE.

Σχεδιασμένο έχοντας λάβει υπόψη όλα όσα λάτρεψαν οι χρήστες με τη σειρά Galaxy Tab S7, προσθέτοντας και μερικές σημαντικές επιπλέον δυνατότητες,  το Galaxy Tab S7 FE είναι μια εξαιρετική λύση για όσους χρησιμοποιούν το tablet τους για διασκέδαση ή παιχνίδι αλλά και για εργασία ή καθημερινή χρήση.

gr-feature-level-up-your-gaming.jpg.889dd0f96ffe153a7fbc2ff97ce5674f.jpg

Το αποτέλεσμα; Μια συσκευή που μπορεί να κάνει τόσα πολλά, τόσο καλά. Από την οπτικοακουστική εμπειρία ως τις επιδόσεις κι από την ευελιξία του μέχρι την αυτονομία, το Galaxy Tab S7 FE ξεχωρίζει σε πολλαπλούς τομείς. Πρακτικά, μπορεί να είναι ο σύμμαχός σου σε κάθε καθημερινή δραστηριότητα ή να προσφέρει εμπειρία λάπτοπ, προκειμένου να σε εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο, πώς θα το καταφέρει αυτό σε κάθε περίπτωση;

Οθόνη-«κόσμημα» και στερεοφωνικά ηχεία για απόλαυση!

Κοιτώντας το Galaxy Tab S7 FE, θα παρατηρήσει κανείς τον έξοχο σχεδιασμό του, που το καθιστά άνετο για χρήση ακόμη και μετά από πολύωρο κράτημα. Περιμετρικά της οθόνης έχει διακριτικά περιθώρια που επιτρέπουν το κράτημα χωρίς τα δάχτυλα να μπαίνουν εμπόδιο στη θέαση ή να «χάνεται» πολύτιμος χώρος από την οθόνη. Το αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη οθόνη μεγέθους 12.4” σε ένα ελαφρύ και κομψό σώμα, που παραμένει φορητό παράλληλα προσφέροντας υπέρ-αρκετό χώρο θέασης για κάθε είδους δραστηριότητα.

Κι όχι μια απλή οθόνη, φυσικά. Με πλούσια χρώματα και ανάλυση WQXGA+ (δηλαδή 2500x1600) προσφέρει ολοζώντανες εικόνες με υψηλή ευκρίνεια, για να απολαμβάνεις στο έπακρο τόσο ταινίες, σειρές, βίντεο όσο και παιχνίδια. Ο καλύτερος «φίλος» μιας ποιοτικής οθόνης είναι ένα ζευγάρι δυνατά ηχεία – έτσι, τα δύο ηχεία από την AKG έρχονται να ολοκληρώσουν το οπτικοακουστικό υπερθέαμα, μάλιστα υποστηρίζοντας ήχο Dolby Atmos για μεγαλύτερη ακρίβεια ήχου σε πλήθος περιεχομένου.

gr-feature-enjoy-the-immersive-s.jpg.8ede473070d345cd55fd8e9d19c3e309.jpg

Έτσι, έχεις ένα εκπληκτικό «πακέτο»: μεγάλη και ποιοτική οθόνη μαζί με δυνατό και καθαρό ήχο, με λίγα λόγια όσα χρειάζεσαι για να δεις με… άλλο μάτι την ψυχαγωγία σου. Με τους παρεχόμενους 4 μήνες συνδρομής στο YouTube Premium χωρίς επιπλέον κόστος*, είναι βέβαιο πως θα απολαύσεις τόσο μουσική όσο και βίντεο στο έπακρο.

Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής της συσκευής βρίσκεται σε θέση να διαχειριστεί και τις πιο χαλαρές στιγμές σου μακριά από τη δουλειά, δηλαδή στο κομμάτι των παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, θα σου επιτρέψει να παίξεις ακόμη και πολύ απαιτητικά παιχνίδια σε υψηλή ποιότητα γραφικών και με σταθερή απόδοση, πάντοτε εκμεταλλευόμενος την οθόνη και τα ηχεία για να ολοκληρώσει την gaming εμπειρία σου.

Η παραγωγικότητα στα ύψη!

Προκειμένου να ανταποκριθεί σε κάθε σενάριο, το Galaxy Tab S7 FE έρχεται με τον ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 750G σε συνδυασμό με 4GB  (RAM (ανάλογα την έκδοση). Σε απλά λόγια, αυτό σημαίνει πως μπορεί με ευκολία να διαχειριστεί πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα και μάλιστα είναι σε θέση να ανεβάσει το multi-tasking σου σε νέα επίπεδα, προσφέροντας τη δυνατότητα εμφάνισης τριών παραθύρων εφαρμογών ταυτόχρονα σε μια οθόνη, μοιράζοντάς τη με τέτοιο τρόπο ώστε να χρησιμοποιείς και τα τρία παράθυρα ταυτόχρονα εφόσον αυτό χρειάζεσαι. Αν χρησιμοποιείς συχνά μια τριάδα εφαρμογών τότε μπορείς να τις ομαδοποιήσεις σε μια συντόμευση την οποία έπειτα αποθηκεύεις στο Edge Panel κι όταν την αγγίζεις οι εφαρμογές θα ανοίγουν ταυτόχρονα και θα καταλαμβάνουν το σημείο της οθόνης που «θυμούνται» από προηγούμενη χρήση.

gr-feature-making-the-most-of-yo.jpg.1cdcaad58376604595c60fdd1c014bba.jpg

Αν θέλεις να μετατρέψεις το tablet σου σε υπολογιστή, τότε θα μείνεις έκπληκτος με το Samsung DeX, τη λειτουργία που μεταμορφώνει το περιβάλλον χρήστη και το φέρνει πιο κοντά σε κάτι που θα συναντούσες σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή. Στο κάτω μέρος μεταφέρεται η μπάρα εργασιών όπου μπορείς να καρφιτσώσεις συντομεύσεις εφαρμογών, η επιφάνεια εργασίας περιλαμβάνει εφαρμογές και φακέλους για γρήγορη πρόσβαση και τάξη, εικονίδια όπως η ασύρματη σύνδεση και η κατάσταση μπαταρίας μεταφέρονται κάτω και πολλά ακόμη αλλάζουν.

gr-feature-be-your-most-producti.jpg.bbf593063e782c438b8a653e585a7fc0.jpg

Συνδυάζοντας τη συσκευή με το επίσημο Samsung keyboard (πωλείται χωριστά), μπορείς να έχεις έναν φορητό υπολογιστή ικανών διαστάσεων μαζί σου ανά πάσα στιγμή, για να εργάζεσαι όπως έχεις συνηθίσει, σε ένα tablet με πολύ χαμηλότερο βάρος και μέγεθος συγκριτικά με έναν φορητό υπολογιστή.

Ευέλικτο και πανέτοιμο για κάθε χρήση!

Θέλεις να το χρησιμοποιήσεις ως παραδοσιακό υπολογιστή; Ενεργοποίησε το Samsung DeX, σύνδεσε ένα πληκτρολόγιο (και ποντίκι, αν σε βοηθάει) και η ευχή σου… πραγματοποιήθηκε. Μπορείς να το συνδέσεις ασύρματα ή ενσύρματα με μεγαλύτερες οθόνες και να αντικαταστήσει πλήρως τον υπολογιστή σου, ενώ έχεις φυσικά τη δυνατότητα να το χρησιμοποιείς σαν επιτραπέζιο υπολογιστή μέσω του DeX ακόμη κι αν δε συνδεθεί σε άλλη οθόνη. Τα αξεσουάρ που θα συνδέσεις μπορούν επίσης να είναι ενσύρματα ή ασύρματα, για να διαλέξεις εκείνα που σε εξυπηρετούν καλύτερα στην καθημερινότητά σου.

gr-feature-the-beauty-in-simplic.jpg.78ab4378bd84d86acf711934a605d3be.jpg

Ένα από τα πιο αξιόλογα και μοναδικά είναι το Samsung S-Pen, η γραφίδα της εταιρείας που συνεργάζεται αρμονικά με το Samsung Galaxy Tab S7 FE και σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούσες ένα tablet ως σήμερα. Αρχικά, μπορείς να μετατρέψεις την οθόνη σε ψηφιακό καμβά και να ζωγραφίσεις σε καλλιτεχνικά προγράμματα, με ακρίβεια στις λεπτομέρειες, 4.096 επίπεδα πίεσης και δυνατότητα χρήσης ακόμη και υπό γωνία χωρίς προβλήματα.

Εκτός των καλλιτεχνικών εφαρμογών, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κρατάς χειρόγραφες σημειώσεις και σε πραγματικό χρόνο τα γραπτά μετατρέπονται σε ψηφιακό κείμενο για να το χρησιμοποιήσεις σαν να το είχες γράψει μέσω του πληκτρολογίου της συσκευής. Μπορείς να επιλέξεις και να μετακινήσεις στοιχεία στην οθόνη, να οργανώσεις καλύτερα το χώρο και να φτιάξεις το δικό σου σημειωματάριο.

Το S-Pen Προσκολλάται μαγνητικά στο πίσω μέρος του tablet όταν δεν είναι σε χρήση για να το έχεις παντού μαζί σου χωρίς την ανάγκη για επιπλέον εξοπλισμό ή το φόβο ότι θα χαθεί και παράλληλα φορτίζει για να είναι πάντοτε έτοιμο για χρήση. Το καλύτερο, όμως; Περιλαμβάνεται στη συσκευασία εξαρχής για να το χρησιμοποιήσεις από την πρώτη στιγμή.

gr-feature-ready-for-your-master.jpg.d79166ad578738156ebab5f36bfef288.jpg

Πέραν αυτών, η μεγάλη αυτονομία του Galaxy Tab S7 FE θα σου χαρίσει διψήφιο αριθμό ωρών χρήσης προτού χρειαστεί φόρτιση ενώ επίσης υποστηρίζει ταχεία φόρτιση έως και 45W** με τον κατάλληλο φορτιστή, που συνεπάγεται πλήρης φόρτιση μπαταρίας (10,090mAh τυπική)*** σε ελάχιστη ώρα.

Μάθε περισσότερα: https://www.samsung.com/gr/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s7-fe-5g-black-64gb-sm-t736bzkaeue/

*Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2021/
**Η Υ+περταχεία Φόρτιση 45W υποστηρίζεται μέσω αντάπτορα φόρτισης 45W που πωλείται ξεχωριστά (η συσκευασία συμπεριλαμβάνει φορτιστή 15W).
***Η τυπική τιμή είναι η υπολογιζόμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση της χωρητικότητας της μπαταρίας σε σχέση με τα δείγματα μπαταριών που ελέγχονται σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η πραγματική (ελάχιστη) χωρητικότητα μπαταρίας είναι 9,800mAh. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να ποικίλλει ανάλογα το περιβάλλον δικτύου, τη χρήση και άλλους παράγοντες.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.