Εργαλείο δουλειάς ή ψυχαγωγίας, σημαντικός σύμμαχος στην καθημερινότητα για τις ώρες χαλάρωσης ή ως κομμάτι της δουλειάς μας.

Τα νέα Galaxy Tab S8 Series προσφέρουν απίθανες επιδόσεις με εκπληκτική ποιότητα κατασκευής και ευκολίες που μεταμορφώνουν την καθημερινότητά μας. Με βελτιώσεις σε σημεία-κλειδιά, έρχονται για να… κλέψουν τις εντυπώσεις και να μας δείξουν ένα νέο epic standard.

Η αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων στα Samsung Galaxy Tab!

Τα νέα Galaxy Tab S8, S8+ και S8 Ultra είναι από τις πρώτες συσκευές Samsung Galaxy που αξιοποιούν έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή τεχνολογίας 4nm, πράγμα που σημαίνει ότι πέρα από τις εκπληκτικές τους επιδόσεις σε πλήθος εργασιών, κάνουν οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας, για να τα χρησιμοποιείς περισσότερο προτού χρειαστεί να τα φορτίσεις.

Από πλευράς οθόνης, τα πράγματα παραμένουν εντυπωσιακά, αφού στο Galaxy Tab S8 ενσωματώνεται μεγάλη οθόνη μεγέθους 11” τεχνολογίας LTPS LCD που προσφέρει ευρείες γωνίες θέασης με εντυπωσιακά χρώματα και φωτεινότητα. Το Galaxy Tab S8+ πηγαίνει ακόμη παραπέρα, με οθόνη 12.4” τεχνολογίας Super AMOLED για εκπληκτική ποιότητα στα μαύρα και ακόμη πλουσιότερη γκάμα χρωμάτων, διατηρώντας τη φωτεινότητα σε υψηλά επίπεδα. Είτε ψάχνεις για κάτι πιο φορητό είτε για μια μεγάλη οθόνη από την οποία μπορείς να εργαστείς, να σχεδιάσεις ή να κάνεις οτιδήποτε άλλο, έχεις επιλογές για να διαλέξεις.

image.jpeg.7e768f99c8808fbf30d8b59a5beb4703.jpeg

Παράλληλα, εξοπλίζονται με μεγάλη μπαταρία (8000mAh στο Tab S8, 10,090mAh στο Tab S8+) που μπορεί να αντέξει μια ημέρα χρήσης ενώ για πιο απαιτητικές περιπτώσεις που μπορεί να εξαντλήσουν γρηγορότερα τη μπαταρία, η ταχεία φόρτιση έρχεται να δώσει λύσεις. Με 45W Super-Fast Charging, σε περίπου 80 λεπτά η μπαταρία φορτίζει πλήρως και το Galaxy Tab S σου θα μπορέσει να συνεχίσει για άλλο τόσο.

Διατίθενται σε διάφορες εκδόσεις, με έως και 8GB RAM, έως 1TB αποθηκευτικού χώρου και τη δυνατότητα επέκτασής του με τη χρήση καρτών microSD. Έτσι, έχεις μια εξοπλισμένη συσκευή και μάλιστα με επεκτάσιμη μνήμη, για να αποθηκεύεις τα αρχεία σου και να μην έχεις πρόβλημα χώρου. Αντίστοιχα, όλα τα μοντέλα κυκλοφορούν σε έκδοση Wi-Fi 6E αλλά και σε έκδοση 5G, ώστε με μια κάρτα SIM να έχεις πρόσβαση στο internet από οπουδήποτε μαζί με υψηλές ταχύτητες σύνδεσης.

Ultra δυνατότητες!

Για πρώτη φορά, η σειρά Samsung Galaxy Tab S υποδέχεται ένα Ultra μέλος στην οικογένεια. Η οθόνη του φτάνει τις 14.6” και διατηρεί το πάνελ τεχνολογίας Super AMOLED, ενώ η μπαταρία του επίσης είναι μεγαλύτερη φτάνοντας τα 11,200mAh και παρά την αύξηση σε χωρητικότητα, η ταχεία φόρτιση των 45W εγγυάται πως θα χρειαστει μόλις 82 λεπτά για να ξαναγεμίσει αφότου εξαντληθεί.

Η υπερευρυγώνια διπλή εμπρόσθια κάμερά του είναι κατάλληλη για βιντεοκλήσεις ακόμη και με πολλά άτομα, προσφέροντας παράλληλα υψηλής ποιότητας εικόνα. Παρόλα αυτά, παραμένει εξαιρετικά λεπτό κι ελαφρύ ανήκοντας στη λεπτότερη γενιά Galaxy Tab S, ώστε παρά το μέγεθός του να μεταφέρεται εύκολα και να μη γίνεται δύσχρηστο ή άβολο.

image.jpeg.629574d8daaf3cb6c32da8c96407487a.jpeg

Υποστηρίζει -όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς- το Book Cover Keyboard* που το μετατρέπει σε ένα εύχρηστο, ελαφρύ και μικρό laptop, εξοπλισμένο με πλήρες πληκτρολόγιο αλλά και touchpad για να το λειτουργείς με όποιον τρόπο σε βολεύει, συνδυάζοντας φυσικά πλήκτρα, οθόνη αφής και touchpad.

Η μεγάλη οθόνη είναι επίσης κατάλληλη για παρακολούθηση κάθε είδους βίντεο, ειδικά ταινίες και σειρές που εκμεταλλεύονται τις δυνατότητές της και χάρη στο πάνελ τεχνολογίας Super AMOLED δείχνουν εντυπωσιακές. Συνυπολογίζοντας και το γεγονός ότι περιλαμβάνει 4 μήνες δωρεάν συνδρομή YouTube Premium** μπορεί εύκολα να γίνει ένας σύντροφος ψυχαγωγίας εντός κι εκτός σπιτιού, στα ταξίδια ή οπουδήποτε, αφού μεταφέρεται εύκολα και προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις το περιεχόμενό σου, από παιχνίδια μέχρι ταινίες και μουσική.

Νέο S Pen για καινούριες εμπειρίες!

Με τη σειρά Galaxy Tab S8, η εμπειρία χρήσης του S Pen αλλάζει επίπεδο χάρη σε νέες δυνατότητες που το κάνουν πιο βολικό. Κουμπώνει μαγνητικά στο πίσω μέρος του tablet και φορτίζει όταν δεν χρησιμοποιείται, για να το έχεις πάντοτε μαζί σου χωρίς την ανάγκη για θήκη ενώ όσο είναι αποθηκευμένο θα γεμίζει η μπαταρία του για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως. Επίσης, περιλαμβάνεται με όλα τα μοντέλα της σειράς οπότε από τη στιγμή που θα βγει από το κουτί θα είναι έτοιμο να ξεδιπλώσει έναν τεράστιο καμβά δυνατοτήτων μπροστά σου.

Ορισμένες εφαρμογές όπως το Samsung Notes έχουν βελτιωθεί επίσης για να συνεργάζονται καλύτερα με το S Pen, δίνοντάς σου εύκολη πρόσβαση μαζί με τη δυνατότητα δημιουργίας σκίτσων, λιστών και χειρόγραφων σημειώσεων που έπειτα μετατρέπει σε ψηφιακό κείμενο για να το επεξεργαστείς όπως σε βολεύει. Μπορείς να σχεδιάζεις απευθείας πάνω στα screenshots και τις φωτογραφίες σου, με λίγες κινήσεις.

image.jpeg.1da49d660190fc3dd5c3ddf2f767a035.jpeg

Ακόμη, μπορείς να αξιοποιήσεις εφαρμογές δημιουργίας όπως το Clip Studio Paint*** όπου το S Pen μετατρέπεται σε (ψηφιακό) πινέλο για να αφήσεις τη φαντασία σου να ξεδιπλωθεί. Αν διαθέτεις ένα Galaxy S22 τότε μπορείς να συνδυάσεις τις συσκευές, κάνοντας το smartphone μια οθόνη όπου προβάλλονται τα εργαλεία και κάνεις τις ρυθμίσεις σου για να κρατάς τον καμβά πεντακάθαρο από τέτοιες παρεμβάσεις. Και η επεξεργασία βίντεο γίνεται ευκολότερη υπόθεση, αφού το LumaFusion**** εκμεταλλεύεται τη βελτιωμένη απόκριση και ακρίβεια του S Pen για κάθε κίνηση.

Εκπληκτικός σύμμαχος για βιντεοκλήσεις!

Με ένα  Galaxy Tab S8, μπορείς να απολαύσεις την εφαρμογή Google Duo, όπου πραγματοποιείς βιντεοκλήσεις με πολλά άτομα είτε για μια απλή συνομιλία είτε για να συνεργαστείτε μέσω του διαδραστικού πίνακα Jamboard*****. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε την οθόνη σας με τους παρευρισκόμενους, για να απολαμβάνετε παρέα περιεχόμενο όπως ταινίες και άλλα. Βραδιά ταινίας μέσω βιντεοκλήσης; Καλύτερη ιδέα από ποτέ!

image.jpeg.eca6261a1e882be9b8b12c509a056119.jpeg

Το Galaxy Tab S8 Ultra πηγαίνει ακόμη παραπέρα, προσφέροντας υπερευρυγώνια εμπρόσθια κάμερα που μπορεί να καταγράψει βίντεο σε ανάλυση 4K και να εκμεταλλευτεί τη λειτουργία Αυτόματο Καδράρισμα. Βάσει αυτής, η κάμερα εστιάζει στο πρόσωπο του χρήστη και αν κάποιος εισέλθει στη σκηνή, αυτόματα προσαρμόζεται αφενός για να τον χωρέσει στο πλάνο, αφετέρου για να εστιάσει και στο δικό του πρόσωπο, ώστε όλοι να έχουν την προσοχή που τους αξίζει όταν συνομιλούν μέσω του tablet. Τα τρία μικρόφωνα χρησιμοποιούν τεχνολογία αφαίρεσης θορύβων οπότε όχι μόνο όλοι θα φαίνονται καλά, αλλά θα ακούγονται και εκπληκτικά εξαλείφοντας τους ήχους του περιβάλλοντος για να εξασφαλίζονται υψηλής ποιότητας κλήσεις χωρίς την ανάγκη για επιπλέον εξοπλισμό.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

 

*Το Keyboard Book Cover πωλείται ξεχωριστά
**Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
*** Απαιτείται συνδρομή Clip Studio Paint. Προφόρτωση υποστηρίζεται σε επιλεγμένες αγορές. Μπορείτε να κάνετε λήψη του Clip Studio Paint από το Galaxy store και μαζί να πάρετε 6 δωρεάν μήνες για την πρώτη χρήση. Οι όροι χρήσης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.
****Το LumaFusion δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν σε Android. Το LumaFusion πρόκειται να κυκλοφορήσει σε έκδοση Android εντός του 2022. Η διαθεσιμότητα της εφαρμογής LumaFusion ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα, και τον πάροχο.
*****Tο Jamboard απαιτεί ξεχωριστή λήψη πρόσθετων λειτουργιών που μπορεί να απαιτούν αγορά.