Το Office είναι σαφέστατα το δημοφιλέστερo και το πιο εύρυτερα διανεμημένο λογισμικό της Microsoft μετά τα Windows.

Τη σήμερον ημέρα μπορεί να χρησιμοποιούμε τα smartphones μας για να μείνουμε συνδεδεμένοι, για να ψυχαγωγηθούμε και για να αποθανατίσουμε τις σημαντικότερες στιγμές μας, ωστόσο εξακολουθούμε να βασιζόμαστε στο Office για να φέρουμε εις πέρας τις εργασίες μας στη δουλειά ή τη σχολή μας. Θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε ότι η σουίτα Office αποτελεί συνώνυμο της παραγωγικότητας.

Η νεότερη έκδοση του Office, το Office 2021, διατίθεται εφάπαξ για PC και Mac και περιλαμβάνει τις νεότερες εκδόσεις των Word, Excel, PowerPoint και άλλων εφαρμογών. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Office 2021 λαμβάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενημερώσεις ασφαλείας. Φέτος, προστέθηκε και η λειτουργία σύνταξης εγγράφων από κοινού, μέσω της οποίας μπορείτε -σε πραγματικό χρόνο- να συνεργαστείτε με άλλα άτομα στο ίδιο έγγραφο ταυτόχρονα. Δεν χρειάζεται να στέλνετε επιπλέον σημειώσεις ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επειδή όλοι οι χρήστες θα ειδοποιούνται όταν ενημερώνεται ένα αρχείο. Επίσης, μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή ποιος χρήστης βλέπει το έγγραφο, ποιος το συντάσσει μαζί σας και σε ποιο σημείο έγιναν αλλαγές. Όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο. Εάν λοιπόν εσείς και οι συνεργάτες σας χρησιμοποιούν το Office 2021 τότε είναι δεδομένο ότι θα αυξηθεί η παραγωγικότητά σας.

Αν θέλετε να προμηθευτείτε το Office 2021, αλλά και τις προηγούμενες εκδόσεις του, στην καλύτερη τιμή της αγοράς, και παράλληλα να λάβετε δωρεάν τα Windows 11 ή τα Windows 10, τότε αρκεί να επισκεφτείτε το Keysfan και τις ανοιξιάτικες προσφορές του. Πέρα από αυτά, αρκετά ακόμη λογισμικά διατίθενται με έκπτωση έως και 62% επί της αρχικής τιμής αγοράς. Δείτε παρακάτω τις σημαντικότερες προσφορές του καταστήματος.

image.jpeg.f7efe46a6b2d5fd5c205512e0b4f5909.jpeg

Αγοράστε προιόντα Office και πάρτε δωρεάν τα Windows

To Windows 11 είναι ένα εξαιρετικό δώρο για όσους θέλουν να απολαύσουν άμεσα τα προνόμια που παρέχει η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft. Όσοι αγοράσουν μια σουίτα Office θα λάβουν εντελώς δωρεάν ένα κλειδί για την Professional έκδοση του Windows 11. Παρά την έλευση του Windows 11, το Windows 10 παραμένει ένα απόλυτα σταθερό λειτουργικό σύστημα, το οποίο θα συνεχίσει να δέχεται τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι το 2025 και ως εκ τούτου αποτελεί μια ιδανική επιλογή για την πλειοψηφία των χρηστών.

50% έκπτωση σε λειτουργικά συστήματα Windows

Εάν δεν χρειάζεστε το Office και θέλετε απλά να αποκτήσετε Windows 10 ή Windows 11 με έκπτωση 50% αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SKF50 στο ταμείο.

Εκπτώσεις 62% στα υπόλοιπα προιόντα

Οι ανοιξιάτικες προσφορές του Keyfan δεν σταματούν εδώ, καθώς αρκετά ακόμη προϊόντα, όπως το Microsoft Office για Windows και macOS, διατίθενται με έκπτωση 62%. Για να επωφεληθείτε από αυτήν, αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SKF62 στο ταμείο.

Το Keysfan.com σάς προσφέρει μια ασφαλή και οικονομική λύση για να αναβαθμίσετε τους υπολογιστές σας που έχουν “κολλήσει” σε παλαιότερες, καταργημένες εκδόσεις των Windows. Οι αγορές στο Keysfan.com είναι τόσο εύκολες όσο γίνεται! Αμέσως μετά την παραγγελία, λαμβάνετε ένα email με τα κλειδιά προϊόντος σας – χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε για μέρες! Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, η Εξυπηρέτηση Πελατών τους θα σας παρέχει τη γρήγορη και εκτενή υποστήριξη που χρειάζεστε. Απλά στείλτε τους ένα e-mail στην παρακάτω διεύθυνση: [email protected]