Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες τηλεδιασκέψεων γνώρισαν άνθηση τους τελευταίους μήνες, γεγονός που οφείλεται στις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώθηκαν μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.

Εάν έχετε μια επιχείρηση ή αποτελείτε μέρος ενός ευρύτερου συνόλου εργαζομένων σε μια εταιρεία, τότε είναι δεδομένο ότι χρειάζεστε ένα εργαλείο που να σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με ταχύτητα και ασφάλεια τόσο με τους εσωτερικούς, όσο και τους εξωτερικούς συνεργάτες σας. Ένα από τα πιο αξιόπιστα εργαλεία είναι το Microsoft Teams, το οποίο πλέον διατίθεται δωρεάν τόσο για επαγγελματική, όσο και για οικιακή χρήση, δίνοντάς σας πρόσβαση σε απεριόριστα μηνύματα chat και δωρεάν βιντεοκλήσεις διάρκειας έως 24 ωρών.

Το συνιστώμενο λειτουργικό σύστημα για το Microsoft Teams είναι το Windows 10, οπότε αν συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε κάποια παλαιότερη έκδοσή του, όπως το Windows 7, η αναβάθμιση είναι πλέον επιτακτική. Συνήθως το κόστος του Windows 10 είναι υψηλό, ωστόσο στα πλαίσια των καλοκαιρινών προσφορών του GoDeal24 μπορείτε να το αποκτήσετε στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς και να απολαύσετε δωρεάν βιντεοκλήσεις με το Microsoft Teams.

image.jpeg.de298d5a84e1633027bbf04c07bcb635.jpeg

Windows 10 με έκπτωση 45%

Το Windows 10 είναι το μόνο λειτουργικό σύστημα της Microsoft που λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας, ενώ παράλληλα προστίθενται σε αυτό νέες δυνατότητες. Με κόστος μόλις 8.14€ ή 6.67€ ανά PC, η Professional έκδοση του Windows 10 υπόσχεται να βελτιώσει την απόδοση του PC σας και να σας κρατήσει όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς από κυβερνοεπιθέσεις ransomware. Για να επωφεληθείτε από τις προσφορές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι “SGO45” στο ταμείο

60% έκπτωση σε όλες τις σουίτες Office

Εάν εργάζεστε ή σπουδάζετε από την οικία σας, η Professional Plus έκδοση του Office 2019 ή του Office 2016 μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24, τα παραπάνω προϊόντα διατίθενται με έκπτωση 60%. Εάν μάλιστα θέλετε να αποκτήσετε πακέτο το Windows 10 μαζί με κάποια έκδοση του Office είστε ακόμη πιο τυχεροί, καθώς με έκπτωση 60% μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα. Για να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι “SGO60” στο ταμείο.

Οι αγορές στο GoDeal24 είναι εύκολες και υποστηρίζονται διάφορες μορφές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων της πληρωμής μέσω PayPal ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Μόλις δώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες. Στην περίπτωση που έχετε απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο service@godeal24.com.