Η Microsoft θα τερματίσει την επίσημη υποστήριξη των Windows 8.1 τον Ιανουάριο του 2023 κάτι που σημαίνει ότι η εταιρεία δεν θα κυκλοφορήσει μετά το διάστημα αυτό κάποια νέα ενημέρωση για το λειτουργικό σύστημα.

Αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής σας μπορεί να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο ασφαλείας από τη στιγμή που κάθε λογισμικό πρέπει να ενημερώνεται. Πάντως πριν έρθει αυτή η μέρα, μπορείτε να αναβαθμιστείτε στα Windows 10, το δημοφιλέστερο λειτουργικό σύστημα. Αν και τα Windows 11 ήδη κυκλοφορούν στην αγορά, η Microsoft ήδη έχει ανακοινώσει ότι θα υποστηρίζει τα Windows 10 μέχρι το τέλος του 2025, με τους χρήστες να μη χρειάζεται να ανησυχούν για ενημερώσεις ασφαλείας για αρκετό καιρό ακόμα.

Θέλετε να αποκτήσετε μια άδεια χρήσης Windows ή Office σε εξαιρετική τιμή;

Αν ο υπολογιστής σας δεν υποστηρίζει τη δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 10, μη χάσετε το Godeal24 Summer Sale. Τα Windows 10 κοστίζουν $199,99 στο Microsoft Store όμως μόλις 7,24€  στο Godeal24! Αν επιθυμείτε να αναβαθμίσετε πολλαπλούς υπολογιστές ή να αγοράσετε άδειες με τους φίλους σας, μπορείτε να αγοράσετε μια 5πλη άδεια για αντίστοιχα συστήματα Windows 10, με κόστος άδειας 5,99€! Και μη ξεχνάτε ότι η Microsoft υποστηρίζει εντελώς δωρεάν την αναβάθμιση στα Windows 11 από τα Windows 10! Η τελευταία έκδοση της σουίτας εφαρμογών γραφείου της Microsoft, το Office 2021 Pro, κοστίζει στο Microsoft Store $439,99 όμως στο Godeal24 Summer Sale, είναι διαθέσιμο με μόλις 24,99€! Μπορείτε να αγοράσετε ένα σετ κλειδιών για 5 PCs, με κόστος 13,19€ ανά PC!.

image.jpeg.0601208751a2e0c7f2d7ba9138e49df5.jpeg

Windows & Office: Special Offer, Limited Time!

Μεγαλύτερες εκπτώσεις, περισσότερες επιλογές

62% έκπτωση σε Bundles και στο MS Office (κωδικός κουπονιού "SGO62")

>>> Δείτε περισσότερα

Για να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών, παρέχονται διαφορετικές εκδόσεις των Windows 10 για να ταιριάζουν σε διαφορετικούς τύπους υλικού, προσωπικούς ή επαγγελματικούς. Όχι μόνο τα πιο διαδεδομένα Windows 10 Pro, αλλά και η καλύτερη έκδοση Windows 10 Enterprise για επιχειρηματική χρήση, Windows Server κ.λπ.

Έκπτωση έως 50% (κωδικός κουπονιού " SGO50")

Το Godeal24 διαθέτει ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα ειδικά για του επαγγελματίες, με 100% εγγύηση αγορά για νόμιμες ψηφιακές άδειες λογισμικού. Μπορείτε να προμηθευτείτε το ίδιο λογισμικό με έκπτωση που μπορεί να φτάσει το 80%, παραμένοντας πάντα γνήσιο. Ακόμα οι διαθέσιμες επιλογές δεν περιορίζονται στα Windows και τo Office αλλά και σε άλλο πιο πρακτικό λογισμικό για τον υπολογιστή σας, με εργαλεία όπως η IOBIT σειρά, το Ashampoo Software, Disk Drill και πολλά άλλα.

Περισσότερα εργαλεία Υπολογιστή: Οι καλύτερες τιμές, Τα καλύτερα προϊόντα

To Godeal24 είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέτει κλειδιά για λειτουργικά συστήματα υπολογιστών, λογισμικό γραφείου και gaming software στην παγκόσμια αγορά. Η Godeal24 εξυπηρετεί εδώ και αρκετά χρόνια χιλιάδες καταναλωτές ενώ βάζει πάντα πρώτο τον πελάτη και φέρνει τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες σε αυτούς. Για τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη, η διαδικασία αγορών της Godeal24 είναι απλή και εύχρηστη. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, ο κωδικός ενεργοποίησης του λογισμικού και οι λεπτομερείς οδηγίες εγκατάστασης θα αποσταλούν στο email σας μέσα σε λίγα λεπτά. Κατά τη διαδικασία εγκατάστασης και χρήσης, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν με την επαγγελματική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Godeal24 ανά πάσα στιγμή εάν έχουν οποιαδήποτε ερώτηση, κάτι που μπορεί να γίνει online όλες τις μέρες και ώρες της εβδομάδας.

Με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις επαγγελματικές υπηρεσίες της, η Godeal24 έχει λάβει βαθμολογία 4,9 και 98% ικανοποίηση στο TrustPilot (μια ανεξάρτητη πλατφόρμα για την αξιολόγηση της ποιότητας των υπηρεσιών και των προϊόντων από τους χρήστες), κάτι που αποτελεί επιβεβαίωση και αναγνώριση της Godeal24 από τους πελάτες της! 

24/7 Τεχνική υποστήριξη & After-sales Service για πάντα

Επικοινωνήστε με το Godeal24: [email protected]