Σε όσους προτιμούν να ασχοληθούν με τα extreme sports παρά να βάλουν πλυντήριο ρούχων, απευθύνεται το μοντέλο GVS149DWC3-S της Candy του οποίου οι δυνατότητες παρουσιάστηκαν στην εκπομπή Try Me των καταστημάτων Κωτσόβολος.

Με ενεργειακή κλάση A+++, το νέο πλυντήριο της Candy διαφοροποιείται απ' όλα τα υπόλοιπα «έξυπνα» πλυντήρια της αγοράς αφού σκοπός του είναι να κάνει εύκολη την όλη διαδικασία του πλυσίματος ακόμα και για κάποιον που δεν έχει καμία επαφή με το άθλημα (βλ. περισσότεροι άντρες). Σύμφωνα με τους παρουσιαστές της εκπομπής Δημήτρη Καρέτσο και Μαντώ Γαστεράτου, η τεχνολογία Smart Touch σε συνδυασμό με την εφαρμογή που μπορεί να κατεβάσει κάποιος στο Android smartphone του, δίνει μοναδικές λειτουργίες χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις όπως για το πως πλένονται τα βαμβακερά ρούχα, τα μάλλινα ή άλλοι τύποι ρούχων και σε ποιες θερμοκρασίες.


 

Συγκεκριμένα μέσω της εφαρμογής simply-Fi που είναι διαθέσιμη στο Play Store, μπορούμε αρχικά να ορίσουμε κύκλο πλύσης επιλέγοντας μέσα από διάφορα μενού όπως Μωρουδιακά, Άθληση & Ένδυση, Εργασία, Καθαρισμός & Υγιεινή, κ.α. Αν επιλέξουμε την κατηγορία πλύσης "Άθληση & Ένδυση", στη συνέχεια καλούμαστε να επιλέξουμε το είδος των ρούχων που θέλουμε να πλύνουμε όπως αθλητικά ρούχα ή τζην. Στο σημείο αυτό η εφαρμογή μας ρωτάει για το χρόνο που θα διεξαχθεί η πλύση, η οποία μπορεί να είναι είτε άμεσα είτε σε συγκεκριμένο διάστημα. Μόλις δηλώσουμε το χρόνο, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το πλύσιμο φτάνει να ακουμπήσουμε το smartphone σε συγκεκριμένο σημείο στην εμπρόσθια όψη του GVS149DWC3-S όπου και διακρίνεται η φράση Smart Touch. Η τεχνολογία NFC βοηθά στο να περάσει αυτόματα το πρόγραμμα που δημιουργήσαμε στη μνήμη του πλυντηρίου και να ξεκινήσει η πλύση στην ώρα που δηλώσαμε.

 


Συνολικά μέσα από την εφαρμογή μπορούμε να επιλέξουμε περισσότερα από 40 έτοιμα προγράμματα όπως λευκά, βαμβακερά, συνθετικά, ευαίσθητα, γρήγορο πλύσιμο, ξέβγαλμα, λεκέδες σοκολάτες, χρωματιστά, και πολλά άλλα, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξουμε καν το πλυντήριο. Ακόμα και αν δεν γνωρίζετε ότι βαμβακερά και μεταξωτά δεν πρέπει να βρίσκονται ποτέ μαζί στον κάδο πλύσης, η εφαρμογή simply-FI σας ενημερώνει σχετικά γλυτώνοντας σας από δυσάρεστες καταστάσεις.

 


smarttouch.jpg


Επιπλέον όπως βλέπουμε στην εκπομπή Try Me, η Candy κάνει ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα, επιτρέποντας να εκφωνήσουμε μέσω της εφαρμογής και στα ελληνικά το είδος ρούχων που θέλουμε να πλύνουμε, τα χρώματα αλλά και το βαθμό λερώματος, δημιουργώντας άμεσα έναν κύκλο πλύσης. Στις υποστηριζόμενες λέξεις υπάρχουν όχι μόνο οι αναμενόμενες αλλά και εκπλήξεις όπως η φουστανέλα αλλά και το μαλλί καμήλας. Η αρχική οθόνη της εφαρμογής δίνει μια σειρά από ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία όπως το σύνολο των κύκλων πλύσεων που έχουν πραγματοποιηθεί, πόσες ώρες συνολικά έχει δουλέψει το πλυντήριο αλλά και τα προγράμματα που επιλέξαμε συχνότερα.

 


Τέλος μια ακόμα χρήσιμη λειτουργία της εφαρμογής του Candy GVS149DWC3-S είναι τα διάφορα εργαλεία ελέγχου που προσφέρει, όπου με ένα πάτημα μπορούμε να εκκινήσουμε τον αυτόματο καθαρισμό, τον καθαρισμό φίλτρου αλλά και να κάνουμε ένα έξυπνο check-up σε όλες τις λειτουργίες.

 

Sponsored