Είμαστε στην αρχή του «ερωτικού» Φεβρουαρίου και το GoDeal24.com έχει ετοιμάσει ένα ειδικό Valentine’s Day Sales event, το οποίο διαθέτει Windows 10 keys σε δυνατή προσφορά, καθώς και Microsoft software με σημαντική έκπτωση! 

Και μπορεί αρκετοί από εμάς να δουλεύουμε από το σπίτι, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να δώσουμε λίγη προσοχή και στους υπολογιστές μας σε θέματα software και λειτουργικού συστήματος, έτσι δεν είναι;

Το κατάστημα GoDeal24.com το γνωρίζετε εδώ και πολύ καιρό και ήδη έχει γίνει η… πρώτη σας επιλογή όπως δείχνουν τα στατιστικά μας με εκατοντάδες πωλήσεις αυθεντικών κλειδιών για τα προγράμματα της Microsoft! Κλειδιά για τα Windows 10 και το Office πολλοί ισχυρίζονται ότι διαθέτουν προς πώληση, όμως πως μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι δουλεύουν; Με το συγκεκριμένο κατάστημα μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι, αφού και εμείς οι ίδιοι έχουμε αγοράσει, καθώς και εκατοντάδες χρήστες μας, με απόλυτη επιτυχία χωρίς πρόβλημα.

Valentines Day Sales προσφορές!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να πέφτει Κυριακή φέτος, έτσι όσοι γιορτάζουν θα έχουν ένα ολόκληρο ΣΚ για να το… κάψουν! Το κατάστημα θεωρεί ότι μαζί με τον έρωτα, υπάρχει χώρος και για… δουλειά, έτσι προτείνει την αγορά «ζευγαριών» από αυθεντικά Windows 10 και Office 2019 Keys με τελική έκπτωση που φτάνει σε κάποιες περιπτώσεις έως και το 88%!

Οι σημαντικότερες προσφορές του καταστήματος πάντως αυτή την περίοδο, αφορούν Windows 10 προϊόντα, με σημαντικό κέρδος για όσους επιλέξουν να αγοράσουν δύο κλειδιά σε πολύ δυνατή τιμή!

Επιπλέον εκπτώσεις:

Για να σας ευχαριστήσει για την προτίμησή σας το GoDeal24.com γιορτάζει με την μεγαλύτερη προσφορά τους, εδώ και καιρό, διαθέτοντας Windows 10 Pro keys καθώς και όλα τα λογισμικά της Microsoft με έκπτωση έως και 62% όπως θα δείτε:

Λογισμικά της Microsoft 50% κάτω, με το κουπόνι: SGO50

Έκπτωση 62% σε λοιπά Microsoft apps, με το κουπόνι: SGO62

Επιπλέον έκπτωση 55%, με το κουπόνι: SGO55

Οι προσφορές του GoDeal24.com θα ισχύουν έως το τέλος του μήνα έτσι αν ενδιαφέρεστε θα πρέπει να βιαστείτε, μιας και ο χρόνος παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα με Windows 10 keys, επικοινωνήστε με το κατάστημα μέσω mail: service@godeal24.com

ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ PAYPAL:

Για αγορά μέσω PayPal επιλέξτε το Order Review αφού προσθέσετε το προιόν στο καλάθι σας και επιλέξτε το Place Order:

image.png.a993caf7323b39cc27cac1fc3c33e0be.png

Στη συνέχεια επιλέξτε το Choose Payment Method και το Process Order:

image.png.21f0dd95145701b2020448990bba8247.png

Θα εμφανιστούν αρκετές μέθοδοι πληρωμής μεταξύ αυτών και το PayPal το οποίο και επιλέγετε.

image.png.1fd450a4306016fe634950760c2a808a.png

Αμέσως μετά την παραγγελία μας, θα λάβουμε το κλειδί που αγοράσαμε στο email μας.

Με οποιαδήποτε αγορά από το κατάστημα, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για άριστη εξυπηρέτηση και εγγύηση 100% ικανοποίησης των πελατών.Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών που λειτουργεί 24/7 στο [email protected]