Από το πρώτο κινητό με κάμερα έως σήμερα, η πρόοδος στον τομέα είναι αλματώδης και το καλύτερο παράδειγμα είναι το vivo X80 Pro.

Η vivo συνεργάστηκε με μία εκ των κορυφαίων εταιρειών στον χώρο, τη Zeiss, για να δημιουργήσουν ένα smartphone με απίστευτες δυνατότητες στο κομμάτι της φωτογραφίας και του βίντεο.

Παράλληλα, η vivo φρόντισε να του χαρίσει όση δύναμη χρειάζεται και στους υπόλοιπους τομείς, κατασκευάζοντας έτσι ένα κορυφαίων προδιαγραφών flagship που δεν υστερεί πουθενά. Το καλύτερο τσιπ που κυκλοφορεί, άφθονη μνήμη RAM, μεγάλη μπαταρία, υπέρ-ταχεία φόρτιση, μια εξαιρετικά προηγμένη οθόνη και κάμερα που ξεχωρίζει για τους καλύτερους λόγους στην κορυφαία κατηγορία smartphones.

Απελευθέρωσε το φωτογραφικό σου ταλέντο!

Καμιά φορά, έχουμε την τέλεια εικόνα στο μυαλό μας βλέποντας μια σκηνή κι αναρωτιόμαστε πώς θα την αποτυπώσουμε χωρίς να αλλοιωθεί στο ελάχιστο η ομορφιά της. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά σε τέτοιες περιπτώσεις και μόνο επαγγελματικού επιπέδου εξοπλισμός σού προσφέρει την ελευθερία να απαθανατίσεις την εικόνα όπως ακριβώς τη θέλεις, με πλήθος ρυθμίσεων ώστε να βρεις τις κατάλληλες για κάθε σκηνή.

image.png.ccd370ef88c313642f182bbb14b16fb7.png

Το vivo X80 Pro έρχεται με μια εκπληκτική κάμερα ενσωματωμένη, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Zeiss για να προσφέρει κινηματογραφικού επιπέδου φωτογραφίες και βίντεο. Η απόδοσή της σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι ένα μικρό… θαύμα, αφού καταφέρνει να δώσει φως και ζωντάνια ακόμη και σε πολύ σκοτεινά πλάνα. Ο αισθητήρας ISOCELL GNV της Samsung είναι η βασική αιτία για τα εκπληκτικά αποτελέσματα, ενώ ακόμη και στην ultra-wide κάμερα της συσκευής, χρησιμοποιείται αισθητήρας IMX663 της Sony για εξίσου ποιοτικά αποτελέσματα – κάτι που δε συνηθίζεται σε δευτερεύουσες κάμερες.

Με οπτικό σταθεροποιητή και μεγάλο διάφραγμα, εγγυάται φοβερής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο στο σκοτάδι, αλλά ακόμη καλύτερες όταν οι συνθήκες φωτισμού είναι ιδανικές. Το οπτικό zoom 5x υπόσχεται πως τα μακρινά θέματα θα έρχονται κοντά χωρίς αλλοίωση κι από εκεί και πέρα, αναλαμβάνει το ψηφιακό zoom να σε φέρει ακόμη πιο κοντά σε όσα θέλεις να φωτογραφίσεις.

Απόλαυσε ακρίβεια χρώματος και λεπτομέρειες που προσθέτουν επαγγελματικές πινελιές στις φωτογραφίες σου, ενώ παράλληλα θα έχεις στα χέρια σου όσα χρειάζεσαι για να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις και να φέρεις το πλάνο ακριβώς στα μέτρα σου.

Κατάγραψε βίντεο όπως ποτέ πριν!

Το vivo X80 Pro αξιοποιεί τα… ταλέντα του και στο κομμάτι της βιντεοσκόπησης, όχι μόνο κάνοντας χρήση πολλών τεχνολογιών που κάνουν τις φωτογραφίες του τόσο μοναδικές, αλλά προσθέτοντας και μερικές ακόμη. Εξοπλισμένο με gimbal OIS, το vivo X80 Pro αποτυπώνει βίντεο με απίστευτη σταθερότητα εικόνας ακόμη κι αν βρίσκεσαι εν κινήσει, πρακτικά αναιρώντας την ανάγκη χρήσης ενός ξεχωριστού gimbal – το οποίο δεν είναι και οικονομική λύση.

image.jpeg.3d66d01f80f71ca5ead901d752a36f06.jpeg

Δύο συσκευές σε μία, λοιπόν, για να τραβάς βίντεο κινηματογραφικού επιπέδου με περισσή ευκολία και ποιότητα, σε ανάλυση 4K Ultra HD. Ακόμη, στο βίντεο γίνεται εξίσου άψογη διαχείριση του φωτισμού για αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν. Μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία bokeh, για να θολώνεις το παρασκήνιο γύρω από το θέμα σου με τρόπο που κάνει την εικόνα να μοιάζει με όνειρο, για ακόμη πιο περίτεχνες λήψεις με μηδαμινό κόπο. Εσύ, βάζεις τη φαντασία. Το vivo X80 Pro, βάζει όλα τα υπόλοιπα.

Απόλαυσε απαράμιλλες επιδόσεις!

Με το οκταπύρηνο SoC Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm, το κορυφαίο τσιπ της εταιρείας που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην αγορά, το vivo X80 Pro δεν βλέπει εμπόδια – παρά μόνο τον στόχο. Από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια έως το πιο τρελό multi-tasking, με «φορτωμένους» browsers και ντουζίνες από καρτέλες, οτιδήποτε κι αν δοκιμάσεις θα δυσκολευτείς να ανακαλύψεις τα όρια της δύναμής του.

Εκεί, φυσικά, βοηθάει η μεγάλη μνήμη RAM των 8GB ή 12GB, η οποία σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή υπόσχεται πως το κινητό σου θα αποδίδει σε κορυφαία επίπεδα για πολλά χρόνια. Κι αν όντως χρειαστείς μια ενίσχυση, η λειτουργία Extended RAM 2.0 φροντίζει να την έχεις, δημιουργώντας 4GB εικονικής μνήμης RAM αντλώντας από τον αναξιοποίητο αποθηκευτικό χώρο του κινητού.

Επιπλέον, η συσκευή θα λάβει τρεις αναβαθμίσεις λειτουργικού Android όταν γίνουν διαθέσιμες, μια δέσμευση της vivo που εγγυάται τη μακροζωία του smartphone με μια «λεπτομέρεια» που μόνο εταιρείες τέτοιου βεληνεκούς μπορούν να καλύψουν.

Από την άλλη, όλα τα παραπάνω δε θα είχαν τόσο νόημα αν η αυτονομία δε βοηθούσε να έχεις το κινητό σε χρήση όσες περισσότερες ώρες την ημέρα γίνεται. Με μπαταρία 4,700mAh, εγγυάται πάνω από μια ημέρα χρήσης αν όχι και περισσότερο, ανάλογα πάντοτε τα σενάρια, και δεν μένει εκεί αφού προσθέτει υπέρ-ταχεία ενσύρματη φόρτιση στα 80W και ασύρματη φόρτιση στα 50W, νούμερα που προκαλούν… ίλιγγο και μειώνουν τους χρόνους φόρτισης δραματικά. Πλέον, η φόρτιση δε θα είναι μια διαδικασία αλλά μια τυπικότητα.

Μια οπτικοακουστική πανδαισία!

Μαγνητίζει το βλέμμα, κρατάει το ενδιαφέρον, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. Φυσικά, ο λόγος για την εκπληκτική οθόνη 6.8” που χρησιμοποιεί η συσκευή, η οποία στα πλάγια είναι ελαφρώς κυρτή για να εμφανίζεται σαν να μην έχει όρια – διότι πράγματι, τα έχει ξεπεράσει.

Χρησιμοποιεί ένα τελευταίας τεχνολογίας AMOLED LTPO πάνελ της Samsung με ανάλυση QHD+, για ασύγκριτη ποιότητα χρώματος, πραγματικά μαύρα, άψογη ευκρίνεια, υψηλή φωτεινότητα (1500nits) για να βλέπεις άνετα ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους και τέλος, είναι τύπου LTPO2. Αυτό σημαίνει πως διαθέτει υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz  για να απολαμβάνεις παιχνίδια, πλοήγηση, βίντεο κι οτιδήποτε άλλο με ομαλή κίνηση που δεν κουράζει το μάτι.

image.jpeg.d00bc3f69c5ac984e190462698061f0a.jpeg

Μάλιστα, σε συνεργασία με τον επεξεργαστή εικόνας vivo V1+, το κινητό καταφέρνει να τρέχει παιχνίδια στα 90fps από τα 60fps όπου αρχικά έτρεχαν, αφού πρώτα τα μετατρέψει σε 45fps και τα διπλασιάσει – στην ουσία, γλιτώνει ενέργεια και ύστερα διπλασιάζει την απόδοση για να παίζεις με απίστευτη ομαλότητα χωρίς να υποφέρει σε καμία περίπτωση η απόδοση.

Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει τεχνολογία HDR10+ για να υποστηρίζει ευρύτερη παλέτα χρωμάτων σε περιεχόμενο που το υποστηρίζει. Με λίγα λόγια, περιεχόμενο από το Netflix, το YouTube και άλλες πλατφόρμες που υποστηρίζουν HDR για τα βίντεό τους, θα το απολαμβάνεις σε όλη του τη δόξα απευθείας από την μεγάλη οθόνη του κινητού σου. Η φανταστική οθόνη του συνοδεύεται από δυνατά, ποιοτικά στερεοφωνικά ηχεία που συμπληρώνουν την εμπειρία.