Η νέα προωθητική ενέργεια του Godeal24 ονομάζεται Graduation Season Sale και σας δίνει την ευκαιρία να προμηθευτείτε αυθεντικές άδειες Windows και Office.

Ο Ιούνιος είναι ένας υπέροχος μήνας όπου εκτός της εκκίνησης του καλοκαιριού, σηματοδοτεί και το τέλος των μαθημάτων. Είτε είστε μαθητής είτε φοιτητής, σίγουρα ένας προσωπικός υπολογιστής είναι ένα απαραίτητο εργαλείο που θα πρέπει να έχετε ειδικά σε συνδυασμό με Windows και Office, το συνδυασμό λογισμικού που σας κάνει πιο παραγωγικούς.

Μπορείτε να βρείτε την τελευταία έκδοση του Office, το Office 2021 στην επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft με κόστος $439, όμως κατά τη διάρκεια του Godeal24 Graduation Sale, το κόστος διαμορφώνεται στην ειδική ιστοσελίδα στα μόλις 24,99€! H Godeal24 παρέχει ακόμα μια σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές που σας εξοικονομούν χρήματα! Ο συνδυασμός αγοράς λογισμικού για 5 PCs είναι ίσως ο πιο συμφέρον με τιμές που ξεκινούν από 12,99€/PC. Μπορείτε να προμηθευτείτε μια τέτοια άδεια παρέα με τους φίλους αλλά και την οικογένειά σας, δίνοντας σε όλους πρόσβαση στο πιο χρήσιμο λογισμικό.

image.jpeg.7be09244f31e2584ead55d7359b97f03.jpeg

Εκπτώσεις Microsoft Office 2021 ! Από 12.99€/PC

62% έκπτωση στο Office 2021 (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Η Καλύτερη Προσφορά! Αποκτήστε τα νέα Windows 11 και το Office 2021, σε ένα συνδυαστικό πακέτο με μόλις 29.98€, με έκπτωση έως 62%! Απλά θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό κουπονιού κατά την αγορά του πακέτου.

62% έκπτωση στο συνδυασμό Office 2021+ Windows OS (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Στην προωθητική ενέργεια του Godeal24 θα κερδίσετε μια τεράστια έκπτωση σε κλειδιά αδειών Windows 10. Αναβαθμίστε το PC σας με το να αναβαθμιστείτε σε μια από τις τελευταίες και πιο ασφαλείας εκδόσεις των Windows. Αποκτήστε τα Windows 10 από μόλις 6.06€/PC!

Μη ξεχνάτε ότι η Micrsoft συνεχίζει την προωθητική ενέργεια για όσους χρήστες έχουν εγκατεστημένα τα Windows 10 και οι οποίοι μπορολυν να αναβαθμιστούν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στα Windows 11.

50% έκπτωση στο λειτουργικό σύστημα των Windows OS! (κωδικός κουπονιού "SGO50")


Το Godeal24 γνωρίζει το "ιστορικό" κάθε άδειας που έχει προς πώληση ενώ η εταιρεία υπόσχεται 100% αυθεντικά προιόντα τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς κανένα πρόβλημα. Η άδεια χρήσης που αποκτάτε από το Godeal24 είναι "εφ΄όρου ζωής" με το λειτουργικό σύστημα και τη σουίτα εφαρμογών της Microsoft να ενημερώνονται τακτικά με κάθε νέα αναβάθμιση που κυκλοφορεί η εταιρεία. Στο Godeal24 μπορείτε να αγοράσετε το ίδιο λογισμικό με τιμή έως 80% μικρότερη, χωρίς να συναντήσετε οποιαδήποτε πρόβλημα.

Περσσότερες εκδόσεις: 62% έκπτωση από Office και άλλα πακέτα λογισμικού (κωδικός κουπονιού " SGO62")

Εκπτώσεις έως 50% σε περισσότερες εκδόσεις των Windows (κωδικός κουπονιού "SGO50")

Το Godeal24 διαθέτει ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα ειδικά για του επαγγελματίες, με 100% εγγύηση αγορά για νόμιμες ψηφιακές άδειες λογισμικού. Μπορείτε να προμηθευτείτε το ίδιο λογισμικό με έκπτωση που μπορεί να φτάσει το 80%, παραμένοντας πάντα γνήσιο. Ακόμα οι διαθέσιμες επιλογές δεν περιορίζονται στα Windows και τo Office αλλά και σε άλλο πιο πρακτικό λογισμικό για τον υπολογιστή σας, με εργαλεία όπως η IOBIT σειρά, το Ashampoo Software, Disk Drill και πολλά άλλα.

Περισσότερα εργαλεία Υπολογιστή: Οι καλύτερες τιμές, Τα καλύτερα προϊόντα

Όπως οι μαθητές αφήνουν πίσω τους το σχολείο αυτό το καλοκαίρι, αντίστοιχα ο Internet Explorer browser της Microsoft ολοκληρώνει τη λειτουργία του. Όπως έχει ήδη ανακοινώσει η εταιρεία «αν θέλετε να συνδεθείτε σε κάποια ιστοσελίδα που είναι συμβατή μόνο με IE, σας προτείνουμε το IE mode του Edge browser».

Με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίας της, το Godeal24 έχει βαθμολογία 4,9 αλλά και 98% στο δείκτη ικανοποίησης στο TrustPilot, μιας ανεξάρτητης πλατφόρμας για τη αξιολόγηση της ποιότητας των υπηρεσιών και των προϊόντων από τους ίδιους τους χρήστες, κάτι που φανερώνει και την εξαιρετική γνώμη που έχουν για το Godeal24.

24/7 Επαγγελματική Τεχική Υποστήριξη

Επικοινωνήστε με το  Godeal24: [email protected]