Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και το κρύο σε συνδυασμό με την πανδημία δυσκολεύει αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για να βολτάρεις στα καταστήματα για να κάνεις τις αγορές σου, οπότε είναι λογικό η πλειοψηφία του καταναλωτικού κοινού να έχει στραφεί στα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Αν ανάμεσα σε αυτά που θέλεις να αγοράσεις συμπεριλαμβάνονται προγράμματα της Microsoft, τότε αξίζει να κάνεις μια στάση στο Keysfan για να βρεις πολύ προσιτές λύσεις προκειμένου να αναβαθμίσεις τον υπολογιστή σου.

Το Keysfan εξειδικεύεται στις πωλήσεις κλειδιών για Windows 10/11, Microsoft Office κ.ά. και η παράδοση γίνεται άμεσα στο email σου χωρίς να ξοδέψεις χρόνο και χρήμα. Αμέσως μετά την αγορά αποστέλλεται ο κωδικός ενεργοποίησης στη διεύθυνση email που έχεις δηλώσει, πραγματοποιείς εγκατάσταση του προϊόντος και στη συνέχεια δηλώνεις το κλειδί που αγόρασες για να ξεμπερδεύεις εύκολα και γρήγορα. Αυτήν την περίοδο, το κατάστημα διαθέτει κλειδιά Windows 10 από μόλις €7.25, αλλά αξίζουν και οι υπόλοιπες προσφορές.

image.jpeg.a7f5349f2e3f5bb3c353169366a8c238.jpeg

Χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές:

Δηλώνοντας το κουπόνι SKF50 στο ταμείο κερδίζετε έκπτωση 50% για αγορά κλειδιού Windows 10 και Windows 11:

Επιπλέον, με το κουπόνι SKF62 κερδίζετε έκπτωση 62% στα παρακάτω

Οι παραγγελίες στο κατάστημα Keysfan γίνονται πανεύκολα και γρήγορα. Απλά επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς στην αγορά (προτεινόμενη μέθοδος το PayPal) και πολύ σύντομα έρχεται στη διεύθυνση email που έχεις δηλώσει (έλεγχος και στον φάκελο Spam γιατί καμιά φορά ενδέχεται να καταχωρηθεί εκεί). Προηγουμένως θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την έκδοση του λογισμικού που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση της με το κλειδί που αγοράσατε.

Αφού κάνουμε μια δωρεάν εγγραφή στο eshop του Keysfan, πηγαίνουμε στο προϊόν που θέλουμε να αγοράσουμε, και ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα: 

image.png.c0feaf7fc252794d2327269d2c8c2ba6.pngimage.png.da6ea1c56add7df4b3027cc171b105e8.png

 

Επιλέγουμε μέθοδο πληρωμή (προτείνεται η PayPal) και ολοκληρώνουμε την αγορά

Έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια ;

Οι αγορές στο keysfan είναι εύκολες και υποστηρίζονται διάφορες μορφές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων της πληρωμής μέσω PayPal ή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Μόλις δώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες. Στην περίπτωση που έχετε απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στέλνοντας mail στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο [email protected].