Τραβάς πανέμορφες φωτογραφίες, τις μοιράζεσαι με την παρέα σου κι έπειτα… διπλώνεις το smartphone σου, το βάζεις στην τσέπη και συνεχίζεις τη μέρα σου.

Τα πράγματα είναι τόσο απλά όταν στα χέρια σου βρίσκεται το Samsung Galaxy Z Flip3, το ολοκαίνουριο αναδιπλούμενο smartphone που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα κινητά. Εξωτερικά, εκλεπτυσμένο και επιβλητικό, με όμορφα χρώματα που αναδεικνύουν το σχεδιασμό του. Μέσα του, ένα εκπληκτικό κράμα χαρακτηριστικών σε πολλαπλούς τομείς και φυσικά, τα βλέμματα μαγνητίζει εκπληκτικός του αναδιπλούμενος σχεδιασμός που το καθιστά πραγματικά ξεχωριστό.

Όμως βλέποντάς το συνολικά, το Samsung Galaxy Z Flip3 είναι το smartphone που θα μπει στην τσέπη σου και θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα, καθώς συνδυάζει ξεχωριστό design με πρακτικότητα σε πολλούς τομείς για να ζήσεις μία νέα εμπειρία smartphone.

Δύο οθόνες, ένα εκπληκτικά πρακτικό smartphone!

Μπορείς να το χωρέσεις στην τσέπη του παντελονιού σου, μέσα στην τσάντα σου ανάμεσα στα υπόλοιπα πράγματά σου, να το τυλίξεις στην παλάμη σου και γενικότερα, να το έχεις πάντοτε μαζί σου χωρίς να πιάνει πολύ χώρο*. Όμως όταν ξεδιπλωθεί, μια τεράστια οθόνη 6.7” που με ευκολία μπορεί να χωρέσει όλες σου τις συνήθειες και μάλιστα με εκπληκτική ποιότητα σε κάθε τομέα: ζωντανά χρώματα χάρη στο πάνελ Dynamic AMOLED 2X, υψηλό ρυθμό ανανέωσης 120Hz και εξίσου καλή απόδοση στα μαύρα.

05_galaxyzflip3_5g_cream.jpg.5e88304a29a5debfbae20aef6613433c.jpg

Έτσι, μπορείς να παρακολουθήσεις βίντεο, ταινίες και σειρές και φυσικά να απολαύσεις παιχνίδια σε ένα smartphone με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας και εκπληκτικό σχεδιασμό. Αποκτώντας τη συσκευή σου, μάλιστα, θα έχεις και 4 μήνες συνδρομή στο YouTube Premium εάν δεν το έχεις ξαναδοκιμάσει** ώστε να παρακολουθείς βίντεο χωρίς διαφημίσεις, να ακούς μουσική με σβηστή οθόνη και πολλά ακόμη.

Για οτιδήποτε πιο μικρό και καθημερινό, η ανασχεδιασμένη εξωτερική οθόνη μεγέθους 1.9” είναι εκεί για όλα όσα χρειάζεσαι. Μπορείς να βλέπεις τις ειδοποιήσεις εφαρμογών, προεπισκόπηση μηνυμάτων, τον καιρό και την ώρα αλλά και να χειρίζεσαι τη μουσική σου κι όλα αυτά χωρίς καν να ξεδιπλώσεις το κινητό σου. Κερδίζεις σε χρόνο και πρακτικότητα, καθώς η μέρα σου κυλάει ευκολότερα χωρίς να αλλάξεις κάτι στις κινήσεις σου – πάλι θα βγάζεις το κινητό από την τσέπη και θα το κοιτάζεις, απλά το μέγεθός του θα είναι πολύ μικρό και η ανάγκη για ξεδίπλωμα δεν υφίσταται. Απόλαυσε στο έπακρο το εκπληκτικό design του Samsung Galaxy Z Flip3 σου και παράλληλα διευκόλυνε την καθημερινότητά σου!

10_galaxyzflip3_5g_hands_on_cream.jpg.76af91cd23e32642088bef7dd628cfe0.jpg

Χάρη στη νέα, μεγάλη εξωτερική οθόνη, μπορείς να τραβήξεις όμορφες selfies με τρομερά απλό τρόπο: κράτησε το κινητό διπλωμένο, δες στην εξωτερική οθόνη την προεπισκόπηση της κάμερας και πατώντας το πλαϊνό πλήκτρο απαθανάτισε τη στιγμή όπως ακριβώς τη βλέπεις χωρίς να… μαντεύεις για το αποτέλεσμα. Όλα αυτά σε μια ευέλικτη εξωτερική οθόνη που όχι απλώς είναι  πρακτική σε καθημερινά σενάρια αλλά συμπληρώνει αρμονικά το υπόλοιπο design της συσκευής. Μια μαύρη λωρίδα στεγάζει την οθόνη και τις κάμερες, ενώ το υπόλοιπο κινητό διαθέτει ένα εκπληκτικό χρώμα που το κάνει να ξεχωρίζει από την πρώτη ματιά.

Λειτουργία Flex και κινηματογραφικές λήψεις!

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα στοιχεία του Samsung Galaxy Z Flip3 είναι οι κάμερές του και δη όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τη λειτουργία Flex. Πρακτικά, με τη λειτουργία Flex μπορείς να διπλώσεις το κινητό στη μέση και να ρυθμίζεις την κλίση της οθόνης, ώστε να στέκεται ίσια και σταθερά σε μια επίπεδη επιφάνεια και να τραβάς φωτογραφίες ή βίντεο με σταθερότητα για επαγγελματικού επιπέδου αποτελέσματα. Μπορείς εύκολα να βγάλεις selfies, να κάνεις vlogs ή να αξιοποιήσεις με οποιονδήποτε τρόπο θελήσεις την κάμερα μαζί με τη λειτουργία Flex και τα αποτελέσματα είναι σίγουρο πως θα σε εκπλήξουν.

11_galaxyzflip3_5g_hands_on_cream.jpg.4b572f7db2b9f9201cecfc23300a759b.jpg

Η λειτουργία Flex χρησιμοποιείται και για άλλες λειτουργίες, όπως σε εφαρμογές που το αξιοποιούν για να προβάλλουν περιεχόμενο στο ένα μισό της οθόνης και τα πλήκτρα χειρισμού στο άλλο μισό. Για παράδειγμα, μπορείς να παρακολουθείς βίντεο στο ένα μισό και άλλο μισό να πληκτρολογείς χωρίς τα δάχτυλά σου να κρύβουν τα όσα βλέπεις. Μπορείς αντίστοιχα να έχεις μια καθαρή προεπισκόπηση της κάμερας στη μισή οθόνη και όλα τα πλήκτρα χειρισμού στην υπόλοιπη, κάνοντας το χειρισμό και το στήσιμο της κάθε σκηνής εύκολη υπόθεση.

Φυσικά, οι κάμερες ξεχωρίζουν όχι μόνο για την ευκολία χρήσης αλλά και τις δυνατότητές τους, καθώς το Super Clear Glass στη βασική κάμερα εγγυάται επαρκή φωτισμό και μείωση των αναλαμπών, προκειμένου ο φωτισμός να είναι πάντοτε στο κατάλληλο επίπεδο για κάθε λήψη. Επιπλέον, τα κουνήματα εξαφανίζονται όσο το κινητό βρίσκεται σταθερό σε μια επιφάνεια και το χρησιμοποιείς μέσω της λειτουργίας Flex, επιτρέποντάς σου να τραβάς όμορφα βίντεο και να εστιάζεις στην ουσία αντί για τις τεχνικές λεπτομέρειες. Μπορεί επίσης να κρατήσει τη λήψη σταθερά κεντραρισμένη όταν το θέμα μετακινείται ή όταν μπαίνουν και βγαίνουν άλλοι από το πλάνο.

14_lifestyle_galaxyzflip3_5g_cream.jpg.9fe48d762dbd682d400417bf79205f57.jpg 10_lifestyle_galaxyzflip3_5g_cream_galaxywatch4_pinkgold.jpg.28d1d3601930743b06db136fc382dbd7.jpg 

Βγάζοντας τους άλλους φωτογραφία, θα μπορούν να έχουν άμεσα άποψη για το πώς εμφανίζονται προτού κάνεις το «κλικ» αφού η εξωτερική οθόνη λειτουργεί τόσο για τις selfies με διπλωμένο το smartphone όσο και για προεπισκόπηση της εικόνας που «βλέπει» η βασική κάμερα ώστε όσοι βρίσκονται στο πλάνο να βλέπουν όσα βλέπεις κι εσύ.

Με συνδεσιμότητα 5G, θα μπορείς να μοιράζεσαι εύκολα και γρήγορα τις φωτογραφίες και τα βίντεό σου με τους φίλους σου μέσω social media ή άλλων εφαρμογών που απαιτούν σύνδεση στο internet και με τις γρήγορες ταχύτητες που σου προσφέρουν τα δίκτυα 5G****, ακόμη και μεγάλα αρχεία θα ανεβαίνουν σε λίγο χρόνο. Επιπλέον, οι βιντεοκλήσεις σου θα επωφεληθούν της ταχύτητας σύνδεσης και θα έχεις εξαιρετικά ομαλή εμπειρία, κάτι που φυσικά μπορεί να συνδυαστεί με τη λειτουργία Flex– ρύθμισε τη γωνία κλίσης της οθόνης του Samsung Galaxy Z Flip3 σου, ακούμπησέ το σε ένα τραπέζι και συνομίλησε χωρίς να κρατάς το κινητό ή να χρειάζεσαι επιπλέον εξοπλισμό.

06_galaxyzflip3_5g_cream.jpg.c8d240abcdd2f4e1b453d9674be95a30.jpg

Κάνε τη μετάβαση, εύκολα!

Αν έχεις δεδομένα κάθε είδους στη συσκευή σου κι αναρωτιέσαι πώς θα τα μεταφέρεις όλα στη νέα, τότε με το Samsung Smart Switch** θα μπεις στον κόσμο του Samsung Galaxy Z Flip3 χωρίς καν να το καταλάβεις. Μέσω της εφαρμογής, μπορείς εύκολα να μεταφέρεις όλα όσα χρειάζεσαι με εύκολο τρόπο (ασύρματα ή ενσύρματα) και να συνεχίσεις από εκεί που έμεινες, σαν να μην άλλαξες κινητό.

* Λόγω του γεγονότος ότι η συσκευή περιέχει μαγνήτες, θα πρέπει να κρατήσετε απόσταση ασφαλείας από εμφυτεύσιμες ιατρικές συσκευές και άλλες, που μπορεί να επηρεαστούν από μαγνήτες.

**Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2021/

*** Smart Switch διαθέσιμο σε συσκευές Android™, iOS™, Windows™ Phone με περιορισμούς ανάλογα με το εάν η μεταφορά συντελείται ασύρματα ή ενσύρματα (βλ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.easyMover). Τα δεδομένα και το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμα για μεταφορά ενδέχεται να διαφέρουν ανά λειτουργικό. Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες βλ. http://www.samsung.com/smartswitch και https://help.content.samsung.com/csweb/faq/searchFaq.do

**** Η διαθεσιμότητα δικτύου 5G πραγματική ταχύτητα ενδέχεται να ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή, τον πάροχο δικτύου και το περιβάλλον χρήστη.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε