Όπως και πολλές άλλες CES στο παρελθόν, έτσι και η φετινή έκθεση είναι γεμάτη από «έξυπνες» συσκευές. 

Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε κάποιες όμως, σε αυτές θα περιλαμβανόταν και το I-Perskin της I-Percut. Πρόκειται για ένα έξυπνο (ή διασυνδεδεμένο, connected, όπως το λέει η εταιρεία) κάλυμμα σάκου του μποξ που υπόσχεται να αλλάξει άρδην την προπόνηση στο kickboxing.

Το I-Perskin είναι αρκετά ελαφρύ και συμβατό με τους περισσότερους σάκους του μποξ καθώς «φοριέται από πάνω» τους. Πλαισιώνεται από το app της I-Percut και μαζί αυτά τα δύο έχουν τον τρόπο να δώσουν άλλη αίσθηση στο kickboxing. Η κομψή και κατά τα άλλα μαύρη επιφάνεια του I-Perskin διαθέτει πορτοκαλί στόχους με LED ενδείξεις και εξαιρετικά ευαίσθητους αισθητήρες οι οποίοι μετρούν την ταχύτητα, τη δύναμη, την αντιδραστικότητα και τον αριθμό των χτυπημάτων του αθλητή.

Κατάλληλο για ερασιτέχνες και επαγγελματίες, το I-Perskin «απογειώνεται» με χρήση του app I-Percut. Τα δύο -κάλυμμα και smartphone- συνδέονται μέσω Bluetooth, με τον αθλητή να επιλέγει κατόπιν το είδος της άσκησης που επιθυμεί μέσα από μία ευρεία γκάμα: Γαλλικό ή Αγγλικό boxing, Thai, fitness, kickboxing ή MMA. Εν συνεχεία έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει το free mode στο οποίο μπορεί απλά να… ξεδώσει καταγράφοντας τις επιδόσεις του, εναλλακτικά να αποκτήσει πρόσβαση σε προγράμματα προπόνησης που έχουν δημιουργήσει επαγγελματίες προπονητές, ανάλογα με το επίπεδό του.

Το app συλλέγει τα προαναφερθέντα δεδομένα από το κάλυμμα τα οποία προβάλλει στη συνέχεια, επιτρέποντας στον αθλητή να εντοπίσει τις αδυναμίες του και να ξεπεράσει τα όριά του. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε πλέον να παρουσιάσουμε το I-Perskin για πρώτη φορά σε διεθνές επίπεδο στην πόλη του Ceasar’s Palace όπου έχουν λάβει χώρα θρυλικοί αγώνες μποξ», ανέφερε ο Olivier Huc, CEO της I-Percut, της γαλλικής εταιρείας με έδρα την Τουλούζ που βρίσκεται πίσω από το έξυπνο κάλυμμα σάκου του μποξ. «Η CES στο Λας Βέγκας είναι το ιδανικό μέρος για το λανσάρισμα του προϊόντος μας», συνέχισε.

Η διάθεση του I-Perskin αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.

  • Like 4