Τι κι αν δεν έχει το brand name άλλων, μεγάλων κατασκευαστών;

Η Displace ήταν και φέτος μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες στη CES όσον αφορά στις τηλεοράσεις, φέρνοντας μαζί της δύο νέα μοντέλα που βαδίζουν αμφότερα στα χνάρια της ασύρματης 4K TV 55 ιντσών που μας έδειξε πέρυσι και πάλι στη CES.

Η Displace Mini αποτελεί μία μικρότερου μεγέθους εκδοχή της Displace TV των 55 ιντσών που είδαμε στη CES 2023. Στις 27 ίντσες, έχει βάρος 5,44 κιλά συμπεριλαμβανομένων δύο εξωτερικών μπαταριών και διαθέτει αυτονομία ενός μήνα (με μέση διάρκεια θέασης έξι ωρών ανά ημέρα). Είναι εξοπλισμένη με NFC και θερμικές κάμερες που εντοπίζουν τον χρήστη και ο χειρισμός της γίνεται με νεύματα. Μπορεί να τοποθετηθεί άνετα στον τοίχο με την αγορά του Displace Stand (πωλείται ξεχωριστά) και είναι κατάλληλη για μικρότερους χώρους όπως π.χ. γραφεία, κουζίνες και κρεβατοκάμαρες, με τη Displace να μας εξηγεί ότι είναι δυνατή η χρήση της ακόμα και ως ψηφιακή κορνίζα.

image.jpeg.fc435b9656fc177045a716c124b1165c.jpeg

image.jpeg.1009ddb67bc66c31e9a18d745987c7cd.jpeg

Η Displace Flex από την άλλη είναι ένα εντελώς καινούριο προϊόν το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί επάνω σε κάθε λογής επιφάνεια όπως π.χ. τζάμι (με τη Flex να είναι έτσι ιδανική για χώρους όπως meeting rooms). Όπως και το περυσινό μοντέλο της Displace, η Flex μπορεί να συνδυαστεί σε περισσότερα από ένα τεμάχια για τη δημιουργία μίας μεγαλύτερης τηλεόρασης (τέσσερις τέτοιες π.χ. αντιστοιχούν σε μία τηλεόραση-γίγας 110 ιντσών με ανάλυση 8K). Η αυτονομία της εντοπίζεται στον έναν μήνα ενώ διαθέτει και εκείνη θερμική κάμερα και NFC.
Flex και Mini είναι συμβατές με τη νέα υπηρεσία που ανακοίνωσε η Displace, το Displace Shopping.

Πρόκειται για ένα αρκετά καινοτόμο -έως τολμηρό- κόνσεπτ βάσει του οποίου οι θεατές μπορούν να σταματούν τη ροή της εικόνας, ώστε η AI να αναγνωρίσει προϊόντα που μπορούν να μπουν στο καλάθι τους (αν δεν είναι διαθέσιμα, θα τους προτείνονται εναλλακτικά). Η δε πληρωμή γίνεται μέσω app ή NFC πλησιάζοντας το smartphone στην τηλεόραση. Σύμφωνα με τη Displace η υπηρεσία θα καλύπτει μία ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, αν και περαιτέρω λεπτομέρειες 

  • Like 1
  • Thanks 2