H Calyos ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα του πλέον προηγμένου fanless (χωρίς ανεμιστήρες) PC case της εταιρείας με την ονομασία NSG S0.

Το NSG S0 ενσωματώνει εργοστασιακά προσαρμοσμένο σύστημα ψύξης phase-change για τις ανάγκες του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών. Η εταιρεία στην ιστοσελίδα Kickstarter για την εκστρατεία χρηματοδότησης της έχει ξεκινήσει από τις 29 Μαρτίου να δέχεται προπαραγγελίες για το case, το οποίο ξεκινάει από τα €479.

 

Οι χρήστες μπορούν εφόσον το επιθυμούν να το παραγγείλουν με το custom-design theme που τους αρέσει, όπως το Battlefield Edition, το LoL Edition κ.ά. Επίσης έχουν τη δυνατότητα να το παραγγείλουν με custom water-cooling mod.

 

gallery_286955_3835_42342.jpg

 

Το fanless PC case της Calyos είναι βελτιστοποιημένο για χρήση με επεξεργαστή Intel Core i7-7700K (socket LGA1151) καθώς και με κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 1080 Ti (η εταιρεία αναφέρει στο δελτίο τύπου ότι υποστηρίζονται και οι τελευταίας γενιάς επεξεργαστές της AMD). Σε κάποια φάση πάντως, η εταιρεία σκοπεύει να ξεκινήσει την πώληση προ-συναρμολογημένων υπολογιστών που διαθέτουν τα παραπάνω δύο υποσυστήματα.

 

gallery_286955_3835_205999.jpg

 

Η κατασκευή διαθέτει ένα κεντρικό με βουρτσισμένο φινίρισμα αλουμινένιο frame που συγκρατεί το motherboard tray από την μία μεριά, ενώ ένας θάλαμος από την άλλη πλευρά διαθέτει την υποδοχή για το τροφοδοτικό, υποδοχές για διάφορα drives καθώς και το phase-change (αλλαγής φάσης) σύστημα ψύξης για τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών.

 

gallery_286955_3835_34614.jpg

 

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες, το NSG S0 μοιάζει με μία τεράστια… ψύκτρα, χάρη στον μεγάλο αριθμό των fins που διαθέτει.

 

https://www.youtube.com/watch?v=LJAg2aFbMNA

 

Link.png Site: TechPowerUp