Η Razer παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο mouse, ειδικά για όσους χρησιμοποιούν φορητούς υπολογιστές, που έχει την ονομασία Atheris.

Η γνωστή κατασκευάστρια gaming hardware υποστηρίζει πως το ποντίκι της επιδεικνύει τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας “μεταξύ των συσκευών του είδους στην κατηγορία mobile productivity που διαθέτουν και χαρακτηριστικά gaming”. Πρόκειται για μία τολμηρή δήλωση, ωστόσο και η αυτονομία 350 ωρών από δύο μπαταρίες AA μοιάζει με μία πολύ καλή περίπτωση.

 

Για την ασύρματη σύνδεση του με τον υπολογιστή χρησιμοποιείται ένα dongle που κάνει χρήση της τεχνολογίας της εταιρείας AFT 2.4GHz (Adaptive Frequency Technology) και το οποίο μπορείτε να φυλάξετε σε ειδική υποδοχή στο mouse όταν δεν χρησιμοποιείται έχουμε δει παρόμοια χαρακτηριστικά σε ποντίκια των Microsoft και Logitech).

 

Ένα εξαιρετικά χρήσιμο χαρακτηριστικό, είναι ότι σε περίπτωση που χαθεί το dongle (το 2,4GHz dongle είναι "optional), θα μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το mouse σας, αφού μπορεί και χρησιμοποιεί και την τεχνολογία Bluetooth LE (να αναφέρουμε ότι για τις 300+ ώρες αυτονομίας που διαφημίζει η Razer χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία Bluetooth LE).

 

To mouse, του οποίου ο οπτικός αισθητήρας υποστηρίζει 7200 dpi (1000Hz Ultrapolling, έως 220 IPS και 30G επιτάχυνση) και έχει βάρος μόλις 66 γραμμαρίων και επιδεικνύει σχεδόν αμφιδέξιο σχεδιασμό για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με τα δύο χέρια (τα thumb buttons βρίσκονται στην αριστερή μεριά). Το mouse είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στο online store της Razer ($49,99) αλλά σύντομα θα κυκλοφορήσει σε καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

 


gallery_286955_4135_19484.jpg

 


Link.png Site: The Verge