Για να γιορτάσει την 10η επέτειο της, η εταιρεία Origin, που πρωταγωνιστεί στην αγορά των custom made υπολογιστών δημιούργησε ένα gaming PC, που εκτός από το απαραίτητο hardware για τον υπολογιστή, ενσωματώνει και το hardware ενός Xbox One X, ενός PlayStation 4 Pro και ενός Nintendo Switch.

Η εταιρεία λέει πως χρειάστηκε να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στο case του συστήματος Origin PC Big O 2019, να χρησιμοποιήσει διάφορα custom made συστήματα ψύξης για τους επεξεργαστές και επεξεργαστές γραφικών, αλλά και να κάνει ειδικές μετατροπές και να υλοποιήσει μερικές ακραίες ιδέες για να υλοποιήσει το project.

Εκτός από τα παραπάνω, η εταιρεία επίσης κατάφερε να προσαρμόσει στο case ένα Ethernet switch, ανεξάρτητες υποδοχές USB 3.0 για κάθε κονσόλα ξεχωριστά καθώς και solid state drives 2TB για ταχύτατα load times αλλά και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Όσον αφορά στο hardware του gaming PC αποτελείται από έναν επεξεργαστή Intel Core i9-9900K σε συνδυασμό με μία κάρτα γραφικών Nvidia Titan RTX και 64GB RAM.

Δυστυχώς, αν και βεβαίως ελάχιστοι στον κόσμο θα είχαν τα χρήματα για να αγοράσουν το προϊόν, το  Origin PC Big O 2019 δεν πωλείται. Στην ουσία πρόκειται για ένα κόλπο του μάρκετινγκ με στόχο να προωθήσει η εταιρεία το όνομα της και να επιδείξει την εξειδίκευση της στο «customization». Παλαιότερα, η Origin PC είχε δημιουργήσει κάτι αντίστοιχο, το Big O desktop PC το οποίο ενσωμάτωνε το hardware ενός gaming PC και εκείνο ενός Xbox 360.

Engadget

  • Like 6