Ανάμεσα στους πολλούς media players που κατακλύζουν την αγορά, η νεοσύστατη Pipo έχει την δική της πρόταση η οποία στηρίζεται στα Windows 8.1.

Το Pipo X7 είναι στην ουσία ένα mini Pc αφού στηρίζεται στην τελευταία έκδοση BayTrail της τεχνολογίας Intel Atom, με τετραπύρηνο επεξεργαστή, χρονισμένο στα 1.33 GHz ο οποίος ανάλογα με τις συνθήκες μπορεί να φτάσει και τα 2.16GHz, Ακόμα βλέπουμε 2GB DDR3 μνήμη αλλά και αποθηκευτικό χώρο 32GB ο οποίος μπορεί να επεκταθεί μέσω του ενσωματωμένου microSDHC card reader. Υποστηρίζει σύνδεση με ασύρματα δίκτυα 802.11 b/g/n αλλά και Bluetooth 4.0 plius ενώ για πιο σταθερές καταστάσεις, υπάρχει διαθέσιμη επιπλέον θύρα δικτύου.

 

Συνολικά το X7 διαθέτει 4 θύρες USB, δύο στο εμπρόσθιο μέρος και δύο στο πίσω οι οποίες όμως είναι όλες στην έκδοση 3.0. Η σύνδεση με την τηλεόραση γίνεται μόνο μέσω της HDMI θύρας αφού δεν υπάρχει διαθέσιμη κάποια άλλη έξοδος video/audio.

 

pip.jpg

 

Όπως αναφέραμε, στηρίζεται στην έκδοση των Windows 8.1 και συγκεκριμένα στην έκδοση Bing με προεπιλεγμένη την ομώνυμη μηχανή αναζήτησης της Microsoft. Η συσκευή κυκλοφορεί ήδη στην αγορά με τιμή η οποία κυμαίνεται στα €80 με χρήση του κωδικού PX7CN.

 

Link.png Site: minimachines