Η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε γνήσια Windows και Office στη 11.11 Shopping Day  της Godeal24.

Πρόκειται για μια τεράστια προωθητική ενέργεια με τεράστιες εκπτώσεις σε όλα τα δημοφιλή προγράμαμτα για το PC σας. Τι είναι το Double 11 (11.11);

Δεν είναι μια απλή μέρα, αλλά ένα πολύ δημοφιλές φεστιβάλ online αγορών που προέρχεται από την Κίνα και το οποίο είναι αντίστοιχο με την ημέρα εκπτώσεων του Black Friday. Οι εκπτώσεις της Godeal24 μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε έως και 90% ή και περισσότερο της αρχικής αξίας του προγράμματος που σας ενδιαφέρει.

Η τελευταία έκδοση του Office 2021 κοστίζει μόνο 25,11€, και έτσι εξοικονομείτε περισσότερο από 90% σε σύγκριση με την επίσημη τιμή της Microsoft που είναι 439,99$. Αν αγοράσετε πολλαπλά κλειδιά Office 2021 το κόστος ανά άδεια πέφτει στα 13,22€! Αν τα νέα χαρακτηριστικά του Office 2021 δεν σας προκαλούν το ενδιαφέρον, τότε το Office 2019 είναι μια πολύ καλή επιλογή επίσης με κόστος μόνο 23,11€!

Η Godeal24 είναι μια ασφαλής πλατφόρμα πωλήσεων λογισμικού. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αγοράσετε το κλειδί ενεργοποίησης της άδειας χρήσης του λογισμικού από την Godeal24, και στη συνέχεια να το κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής. Στη συνέχεια μπορείτε να το ενεργοποιήσετε με τον κωδικό ενεργοποίησης, με το λογισμικό να είναι 100% ασφαλές και γνήσιο!

Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και της χρήσης, η Godeal24 παρέχει τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο και υπόσχεται ισόβια εξυπηρέτηση ακόμα και μετά την πώληση! Αν χρειάζεστε να αγοράσετε μαζικά το λειτουργικό σύστημα των Windows και το MS Office, δείτε την καμπάνια "Business Wholesale” για ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις!

image.jpeg

Περιορισμένη Διαθεσιμότητα! Γνήσιο MS Office 2021 από 13.22€

Windows 10 και Windows 11 στην καλύτερη τιμή: Από 6.11€ ανά PC

Έκπτωση 62% σε Bundles και MS Office εκδόσεις (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Εκπτώσεις έως 50% σε εκδόσεις Windows! (κωδικούς κουπονιού " SGO50")

>>> Δείτε περισσότερα

Περισσότερα PC: Καλύτερη Τιμή, Καλύτερα Προιόντα!

Περισσότερα Εργαλεία>>>

Η Godeal24 είναι μεταπωλητής αδειών χρήσης της Microsoft και σημαντικού λογισμικού γύρω από την ασφάλεια, επιτρέποντάς σας να αγοράσετε το λειτουργικό σύστημα των Windows καθώς και το MS Office σε μειωμένες τιμές. Το ίδιο ισχύει και για άλλα χρήσιμα εργαλεία για τον υπολογιστή σας όπως η σειρά IOBIT, το Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα. Εξοικονομήστε έως και 90%! Οι άδειες χρήσης είναι 100% αυθεντικές.

Το Godeal24 γνωρίζει το "ιστορικό" κάθε άδειας που πουλάει και οι χρήστες μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Για το λόγο αυτό, οι άδειες που μπορούν να αγοραστούν στο Godeal24 είναι "ισόβιες", μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμούς: το λειτουργικό σύστημα θα ενημερώνεται και θα υποστηρίζεται από τη Microsoft για όλη τη διάρκεια ζωής του.

Πώς να πληρώσω;

1. Μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής, συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε λογαριασμό) και στη συνέχεια συμπληρώστε τις "Billing Informαtion" που αφορά τις πληροφορίες χρέωσης.

image.png

2. Eπιλέξτε "CWALLETCO" σε αυτό το βήμα και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Continue"

image.png

3. Ελέγξτε την παραγγελία σας και αν όλα είναι εντάξει άντε κλικ στο “Place Order”

image.png

4. Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ’ αυτή τη σελίδα και θα πρέπεi να επιλέξετε το “Choose Payment Methods”

image.jpeg

5. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε τη χρήση PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή

image.jpeg

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως "εξαιρετική και σπουδαία" στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής από πολλά πρωτότυπα προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%. Η ψηφιακή παράδοση θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παραλαβής της άδειας για τον αγοραστή.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]