Το λογισμικό συνεχώς εξελίσσεται και οι προγραμματιστές βελτιώνουν τις επιδόσεις, τη λειτουργικότητα κ.α μέσω των ενημερώσεων, οι οποίες βοηθούν επίσης τους χρήστες να αποκτήσουν μια καλύτερη εμπειρία ή να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους.

Με αυτές τις ενημερώσεις έρχεται και η ανάγκη αναβάθμισης. Η συνεχής αναβάθμιση μπορεί να κοστίσει ακριβά, ειδικά όταν πρόκειται για κορυφαία προϊόντα όπως το Microsoft Office και το λειτουργικό σύστημα Windows, τα οποία χρησιμοποιούν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο στο καθημερινό περιβάλλον του σπιτιού και της εργασίας τους.

Με την Πρωτοχρονιάτικη Προσφορά της Godeal24, οι αγοραστές μπορούν να αποκτήσουν τις καλύτερες προσφορές σε λογισμικό όπως το λειτουργικό σύστημα Windows και το Microsoft Office. Κάθε αγορά που πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας είναι 100% ασφαλής και συνοδεύεται από εγγυημένα γνήσια κλειδιά προϊόντων που παραδίδονται στον αγοραστή αμέσως. Παρέχεται επίσης ειδική υποστήριξη 24/7 για να σας βοηθήσει σε περίπτωση που προκύψουν οποιαδήποτε προβλήματα.

Τα πιο διαδεδομένα Windows 10 Pro είναι διαθέσιμα με μόνο 7,25€. Αν αγοράσετε το πακέτο των Windows 10 Pro για 2 PC, το κόστος πέφτει στα μόλις 6,12€ το καθένα. Μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα και να αγοράσετε περισσότερα δώρα για το νέο έτος! Τώρα μπορείτε να έχετε πάντα στην κατοχή σας την τελευταία έκδοση του Office 2021 Pro με μόλις 24,25€, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν προβλήματα και το οποίο μπορεί να βελτιώσει την παραγωγικότητά σας. Αν χρειαστεί να αγοράσετε περισσότερες από μία άδειες, το Office 2021 Pro κοστίζει μόνο 13,05€! Η Godeal24 πωλεί μόνο γνήσια λειτουργικά συστήματα Windows, σουίτες εφαρμογών Office και άλλα εργαλεία και λογισμικό για υπολογιστές.

221226-750-420-gd24.jpg

Top Sale: Γνήσιο MS Office 2021 από 13.05€

Γνήσια Windows 10 Pro από 6.12€!

Ashampoo PC Tools

  1. Ashampoo PDF Pro 3 - 18.99€
  2. Ashampoo Photo Commander 17 - 10.21€
  3. Ashampoo ZIP Pro 4 - 18.85€
  4. Ashampoo Snap 14 - 19.09€

Περισσότερα>>

MS Office για Mac

Έκπτωση 62% σε Bundles και εκδόσεις MS Office (κωδικός κουπονιού  "SGO62")

>>> Περισσότερα

Έκπτωση έως  50% σε εκδόσεις Windows! (κωδικός κουπονιού " SGO50")

>>> Περισσότερα

Περισσότερα Εργαλεία Υπολογιστή: Καλύτερες τιμές και καλύτερα προιόντα

Περισσότερα Εργαλεία>>

Η Godeal24 είναι μεταπωλητής αδειών χρήσης της Microsoft και κορυφαίου λογισμικού γύρω από την ασφάλεια, επιτρέποντάς σας να αγοράσετε το λειτουργικό σύστημα των Windows καθώς και το MS Office σε μειωμένες τιμές. Το ίδιο ισχύει και για άλλα χρήσιμα εργαλεία για τον υπολογιστή σας όπως η σειρά IOBIT, το Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα. Εξοικονομήστε έως και 90%! Οι άδειες χρήσης είναι 100% αυθεντικές. Η Godeal24 γνωρίζει το «ιστορικό» κάθε άδειας που πουλάει και οι χρήστες μπορούν να τις χρησιμοποιούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Για το λόγο αυτό, οι άδειες χρήσης που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί από το Godeal24 είναι "lifetime", κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμούς, με κανονικές αναβαθμίσεις και υποστήριξη από τη Microsoft για όσο καιρό διαρκέσει ο χρόνος ζωής της εφαρμογής.

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως "εξαιρετική και σπουδαία" στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής από πολλά πρωτότυπα προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%. Η ψηφιακή παράδοση θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παραλαβής της άδειας για τον αγοραστή.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]