Η ημέρα των ερωτευμένων αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξετε έμπρακτα τα συναισθήματά σας στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας.

Η παράδοση του «δώρου του Αγίου Βαλεντίνου» άλλωστε κρατάει κάμποσους αιώνες, όμως η αλήθεια είναι πως οι καιροί αλλάζουν και μαζί τους και οι προτιμήσεις των ζευγαριών. Πριν από μερικές δεκαετίες, ένα δείπνο και μια ταινία ή ένα κουτί σοκολατάκια ήταν αρκετά για να γιορτάσουν δύο ερωτευμένοι αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα. Όχι πια όμως.

Έρευνα που διενέργησε πανευρωπαϊκά η HUAWEI με τη συμμετοχή 2.500 και πλέον ατόμων, έδειξε ότι τα δύο τρίτα των ζευγαριών «βαριούνται τα παραδοσιακά ραντεβού» και αντιθέτως «αναζητούν πιο συναρπαστικές εμπειρίες» με τους συντρόφους τους. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το τέλειο ραντεβού θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια δραστηριότητα, υπαίθρια ή μη, όπως π.χ. ένα μάθημα μαγειρικής, μία επίσκεψη σε ένα escape room, γυμναστική, πεζοπορία ή ακόμα και αναρρίχηση!

image.jpeg

Το 76% των συμμετεχόντων άλλωστε εξήγησε ότι το να μάθει και να βιώσει κάτι νέο, θα το φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό του. Τι μπορεί να είναι αυτό; Το 77% επέλεξε τα ταξίδια, το 50% προτίμησε το ξεκίνημα ενός νέου χόμπι, το 42% διάλεξε τα μαθήματα φωτογραφίας, ενώ το 36% ανέφερε πως σχεδιάζει να ασχοληθεί με κάποιο άθλημα μαζί με τον σύντροφό του. Τι κοινό έχουν οι παραπάνω δραστηριότητες; Μα φυσικά το γεγονός ότι η τεχνολογία διαδραματίζει βασικό ρόλο σε όλες και εδώ είναι που η HUAWEI κάνει την κίνηση-μάτ!

Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν ξεχάστε τα δείπνα, τις ταινίες και τα άλλα εφήμερα και κάντε στο άλλο σας μισό ένα δώρο κομψό και προσωπικό, που αντέχει στον χρόνο και θα το βοηθήσει να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Ο λόγος για το HUAWEI WATCH GT3 το οποίο θα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της HUAWEI σε δύο εκδόσεις, Gold και Elite, σε εκπληκτική τιμή. Προσεγμένο μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας, με θελκτικό design και ανθεκτική κατασκευή που αντέχει στη σκληρή, καθημερινή χρήση, το HUAWEI WATCH GT3 θα γίνει μεμιάς «άγρυπνος φρουρός» του αγαπημένου σας προσώπου.

Τα ζευγάρια άλλωστε, όπως απέδειξε και η έρευνα της HUAWEI, θέλουν… περιπέτεια και το HUAWEI WATCH GT3 είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε δραστηριότητα! Με μπαταρία που διαρκεί έως και 14 ημέρες τυπικής χρήσης, θα ακολουθήσει ακόμα και τους πλέον εξωστρεφείς σε κάθε τους εξόρμηση, από ταξίδια και διακοπές, μέχρι πεζοπορίες και εκδρομές χωρίς το άγχος της φόρτισης. Προσφέρει ολοήμερη παρακολούθηση SpO2, καταγράφει με μοναδική ακρίβεια κάθε είδος άσκησης ενώ θέτει καθημερινούς στόχους προκειμένου να βοηθήσει τον χρήστη να υιοθετήσει πιο υγιεινές συνήθειες.

image.png

Συμβατό με Android και iOS συσκευές για πλήρη ευελιξία, παρακολουθεί εκτός των άλλων τον ύπνο προσφέροντας συμβουλές για μία πιο ισορροπημένη ρουτίνα, καταγράφει τον εμμηνορροϊκό κύκλο και τις συνθήκες του σώματος, ενώ μέσω του έξυπνα σχεδιασμένου περιβάλλοντος χρήστη, προσφέρει εύκολη πραγματοποίηση κλήσεων, πρόσβαση στον καιρό, αναπαραγωγή μουσικής και παρόμοιες χρήσιμες καθημερινές λειτουργίες. Το φοβερό με το HUAWEI WATCH GT3 είναι πως πραγματοποιεί όλα τα παραπάνω διαθέτοντας ένα μοναδικό στυλ. Το κλασικό του look βασίζεται στον απλοϊκό σχεδιασμό που ενσωματώνει ένα κομψό καντράν με κυρτό 3D γυαλί και γυαλιστερό φινίρισμα.

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει, γι’ αυτό μη χάνετε χρόνο. Δείξτε την αγάπη σας στο άλλο σας μισό με ένα πολυτελές, προσωπικό δώρο που αντέχει στον χρόνο.

Huawei - προσφορά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μη χάσετε τη ξεχωριστή προσφορά της Huawei για την γιορτή των ερωτευμένων. Χαρίστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο, το μοναδικό, κομψό και ανθεκτικό Huawei Watch GT3, Gold ή Elite edition. Αποκτήστε τα έως τις 19 Φεβρουαρίου σε μοναδικές τιμές και χαρείτε τον έρωτά σας με τη βοήθεια της τεχνολογίας!

Τα Huawei smartwatches είναι συμβατά με iOS και Android κινητά τηλέφωνα.

Η προσφορά διατίθεται από το δίκτυο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei: ΓερμανόςΚωτσόβολοςPublic GroupΠλαίσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.