Μία συσκευή με ασύγκριτο στυλ που ανεβάζει τον πήχη στο βίντεο και τη φωτογραφία, το vivo V23 5G έχει τον τρόπο να κλέβει την παράσταση με την πρώτη ματιά.

Οι εποχές που το smartphone λογιζόταν απλά ως ένα εργαλείο, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Η φάση «δείξε μου το smartphone σου να σου πω ποιος είσαι» έχει περισσότερο νόημα από ποτέ αφού ακόμα κι εκείνοι που διατείνονται πως δίνουν βάση πρωτίστως στις τεχνικές προδιαγραφές και τις λειτουργίες, εν τέλει «υποκύπτουν» ακολουθώντας το προσωπικό τους στυλ. Και ξέρετε κάτι; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό. Σε τελική ανάλυση ποιος θέλει να κυκλοφορεί κρατώντας στα χέρια του μία άσχημη συσκευή; Μόνο που το ολοκαίνουριο vivo V23 5G έχει και τα χαρακτηριστικά και τη χάρη!

«Και δε μου λες, τι χρώμα είναι το κινητό σου»;

Το vivo V23 5G λοιπόν είναι μία συσκευή που θα την ξεχωρίσετε πολύ πριν την πάρετε στα χέρια σας. Το λιτό, καθαρό design της συσκευής αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τις γραμμές της, τη στιγμή που η οθόνη με το σχεδόν ανύπαρκτο περιθώριο μαγνητίζει τα βλέμματα. Αν μάλιστα προτιμήσετε την απόχρωση του χρυσού του ήλιου (Sunshine Gold, όπως την ονομάζει η vivo) αντί του μαύρου της αστερόσκονης (ή Sunshine Dust αντίστοιχα) τότε θα έχετε το προνόμιο να βλέπετε την πλάτη της συσκευής σας να αλλάζει χρώμα κάθε φορά που πέφτει επάνω της το φως του ήλιου.

image.jpeg.b07a9f61a7f3830e1fb17c0ab7c4615b.jpeg

Τα παραπάνω δεν είναι σχήμα λόγου αλλά ισχύουν μέχρι κεραίας! Η vivo, βλέπετε, έχει χρησιμοποιήσει την τεχνολογία Fluorite AG η οποία μέσω μίας χημικής αντίδρασης έχει τη δυνατότητα να αλλάζει το χρώμα της επιφάνειας της συσκευής μετά την έκθεση της τελευταίας στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε το vivo V23 5G κάτω από τον ήλιο (tip: δε θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα εν όψει καλοκαιριού…) για περίπου 30 δευτερόλεπτα και θα δείτε πως το ζεστό, χρυσό χρώμα του θα δώσει τη θέση του προσωρινά σε μία υπέροχη απόχρωση ανάμεσα σε μπλε και πράσινο.

Αποτυπώνοντας τις πιο όμορφες στιγμές σας

Καλό το στυλ, όμως το ζητούμενο από μία συσκευή είναι να μπορεί να υπηρετεί επιτυχώς και τα «θέλω» του χρήστη της και το vivo V23 5G τα καταφέρνει περίφημα και σε αυτόν τον τομέα με τις επιδόσεις του στη φωτογραφία και το βίντεο να ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Όπως θα διαπιστώσετε, ο συνδυασμός software και hardware είναι ιδανικός, με αποτέλεσμα η συσκευή να αριστεύει ακόμα και υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες.

Στην πρόσοψή του διαθέτει δύο κάμερες: μία ευρυγώνια AF στα 50 MP και μία υπερευρυγώνια 8 MP (f/2,3 με γωνία θέασης 105ο), κάτι από μόνο του προκαλεί εντύπωση αφού η αλήθεια είναι πως ακόμα και τα smartphones της premium κατηγορίας δε μας έχουν συνηθίσει αφ’ ενός σε διπλές κάμερες πρόσοψης και αφ’ ετέρου σε τέτοιες αναλύσεις. Στην πράξη όμως ο συνδυασμός αυτός έχει ως αποτέλεσμα ο χρήστης να είναι σε θέση να τραβήξει άνετα ομαδικές selfies χωρώντας σε αυτές όλους όσοι ποζάρουν! Επιπρόσθετα, οι αλγόριθμοι AI βελτιώνουν τις λεπτομέρειες των προσώπων, θαμπώνουν το φόντο (βλ. bokeh flare) και επιτρέπουν την εφαρμογή πληθώρας εφέ ομορφιάς.

image.jpeg.ac09cf27a68d5ec6d4c963d2a15403aa.jpeg

Θυμάστε λοιπόν όλες εκείνες τις φορές που αναγκαστήκατε να τραβήξετε selfies χωρίς να έχετε ιδέα τι «έγραφε» ο φακός, επειδή απλά δεν εμπιστευόσασταν την κάμερα πρόσοψης της συσκευής σας; Ε, ξεχάστε τις! Με το vivo V23 5G κάθε σας selfie θα είναι γεμάτη ενέργεια με ζωηρά χρώματα και απίστευτο βαθμό λεπτομέρειας.

Μία από τα ίδια ισχύει και σε ό,τι αφορά το κύριο σύστημα καμερών της συσκευής που αποτελείται από ευρυγώνια 64 MP (f/1,9, PDAF, 26 χιλ.), υπερευρυγώνια 8 MP (f/2,2, 120ο, 1,12 μm) και macro 2 MP (f/2,4). Καταγράψτε τις στιγμές των διακοπών με βίντεο ανάλυσης 4K στα 30 fps για άνετη επεξεργασία και μοιραστείτε τις με φίλους και followers στα social media. Και μη σας απασχολεί η ώρα της ημέρας: η λειτουργία Super Wide-Angle Night Portrait θα σας καλύψει ακόμα κι όταν ο ήλιος έχει δύσει προ πολλού.

Ομαλή και ευχάριστη εμπειρία

Κατά τα άλλα το vivo V23 5G έρχεται εφοδιασμένο με τεχνικά χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να προσφέρει μία άνετη, ομαλή και απόλυτα φιλική προς τον χρήστη εμπειρία. Ο συνδυασμός οκταπύρηνου MediaTek Dimensity 920 στα 6 nm και 8 ή 12 GB μνήμης RAM 2.0 -ανάλογα την έκδοση- εγγυάται πως η συσκευή θα μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και στις πλέον απαιτητικές καταστάσεις multitasking, όταν θα εναλλάσσεστε μεταξύ social, messaging και streaming apps. Το Android 12 πλαισιώνεται από την πιο πρόσφατη έκδοση του περιβάλλοντος Funtouch για έξτρα λειτουργικότητα με το Ultra Game Mode να αναλαμβάνει δράση την ώρα του gaming.

image.jpeg.3584dde8309d2a46ff5efcbf417b666a.jpeg

Στα παραπάνω προσθέστε το υπερπλήρες προφίλ συνδεσιμότητας (Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, USB Type-C, GPS) και το Dual 5G Standby και έχετε μία πρόταση ικανή να αριστεύσει σε κάθε τομέα. Η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία με την τεχνολογία FlashCharge 44 W είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα, γεμίζοντας σε ποσοστό 68% μέσα σε μόλις μισή ώρα, για να μη χρειαστεί να περιμένετε κατά τη φόρτιση ποτέ ξανά.

Το vivo V23 5G διατίθεται ήδη στο δίκτυο καταστημάτων λιανικής και παρόχων.