Μετράμε αντίστροφα πριν την κυκλοφορία του Galaxy S23, της ναυαρχίδας της Samsung, στην ελληνική αγορά.

Με επαναστατικό επεξεργαστή τεχνολογίας 4 nm και ανανεωμένη κάμερα Nightography που χαρίζει μοναδικές εικόνες ακόμα και στο σκοτάδι, το Galaxy S23 επαναπροσδιορίζει τα στάνταρ των premium συσκευών. Λεπτό και συμπαγές αλλά στιβαρό και απόλυτα ανθεκτικό ταυτόχρονα, έρχεται σε τέσσερις αποχρώσεις για να ταιριάζει πλήρως με το στυλ και το look σας.

Samsung Galaxy S23 με κάμερες από άλλο πλανήτη!

Το σύστημα καμερών του δεν έχει προηγούμενο. Αποτελείται από τρεις φακούς (ευρυγώνιος 50 MP, υπερευρυγώνιος 12 MP, τηλεφακός 10 MP με 3x οπτικό ζουμ) συν μία ακόμα κάμερα selfie 12 MP στην πρόσοψη, ενώ πλαισιώνεται από προηγμένους αλγορίθμους AI που φροντίζουν να αιχμαλωτίζουν πεντακάθαρα ό,τι κι αν βάλετε στο μάτι, ανεξαρτήτως φωτισμού, για selfies γεμάτα χαμόγελα, πανοράματα που κόβουν την ανάσα και λήψεις σε μορφή RAW για επαγγελματικού επιπέδου επεξεργασία.

Με ακόμα μεγαλύτερη μπαταρία έτσι ώστε να streamάρετε τα πιο πρόσφατα blockbusters σε σειρές και ταινίες και να παίζετε τα αγαπημένα σας mobile games χωρίς το άγχος της φόρτισης, το Galaxy S23 προσφέρει μία απόλυτα ομαλή εμπειρία θέασης χάρη στην οθόνη των 6,6 ιντσών (ανάλυσης 2340 x 1080 με μέγιστη φωτεινότητα 1750 nits) με δυναμικό ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz για άνετο scrolling και ξεκούραστη ανάγνωση, ακόμα και στο σκοτάδι.

Το S23 Ultra κλέβει τις εντυπώσεις και φέτος

Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς δεν είναι άλλο από το  Galaxy S23 Ultra , ένα smartphone που συγκεντρώνονται κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά. Αρχικά η οθόνη των 6,8” τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2X αποτελεί και φέτος μία από τις καλύτερες της αγοράς ενώ δεν λείπει το S Pen, το ψηφιακό stylus που δίνει τη δυνατότητα για χειρόγραφες σημειώσεις αλλά και μια σειρά άλλων πολύ χρήσιμων λειτουργιών, μέσα από το εξελιγμένο λογισμικό της Samsung. Φυσικά όλοι μιλάνε για την κύρια κάμερα των 200MP και όχι άδικα αφού η μεγαλύτερη λεπτομέρεια στις λήψεις και το απίστευτο zoom είναι μόνο δύο από τα πλεονεκτήματά του συστήματος καμερών. Αυτό εντυπωσιάζει ακόμα και με τις επιδόσεις του το βράδυ, είτε μιλάμε για λήψη φωτογραφιών είτε για βίντεο, ακόμα και στην 8K ανάλυση με 30 καρέ το δευτερόλεπτο.

Τέλος κοινή συνισταμένη των τριών μοντέλων αποτελεί το Snapdragon 8 Gen 2, το τελευταίο chipset της Qualcomm που αποτελεί την «καρδιά» και των 3 μοντέλων με εξαιρετικές επιδόσεις που κάνουν τη διαφορά, αλλά και με ακόμα καλύτερη αυτονομία.

Γιατί Galaxy S23 από τα Public;

Αν τα παραπάνω δεν σας αφήνουν αδιάφορους, τότε τα   Public   αποτελούν τον No 1 προορισμό για να κάνετε δικό σας το νέο smartphone της Samsung.

main.jpg

Σημειώστε ότι μπορείτε να εξοφλήσετε το Galaxy S23 σας σε έως και 36 δόσεις και μάλιστα χωρίς πιστωτική κάρτα με το πρόγραμμα Flex Pay των Public. Για έχετε το κεφάλι σας ήσυχο μάλιστα, πέρα των δύο ετών εγγύηση που προσφέρει η Samsung, μπορείτε να προμηθευτείτε πρόσθετη εγγύηση τεχνικής κάλυψης για δύο χρόνια μετά την αγορά από έμπειρους τεχνικούς της iRepair οι οποίοι και θα καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη ή πρόβλημα παρουσιαστεί. Και τέλος, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να παραλάβετε τη συσκευή σας σε ένα από τα 1200 lockers της BOX NOW στην Ελλάδα.

Άρα: Έξόφληση σε έως και 36 δόσεις, εγγύηση από την iRepair, δυνατότητα παραλαβής από τα lockers της BOX NOW. Ξεχνάμε κάτι;

Δοκίμασε το νέο Samsung Galaxy S23 από… αερόστατο!

Το Galaxy S23 έρχεται να κάνει την εμπειρία χρήσης ενός smartphone πιο fun από ποτέ. Τα Public μπαίνουν στο κλίμα γιορτάζοντας το επίσημο λανσάρισμά του με μία μοναδική ενέργεια για δύο ημέρες, την Παρασκευή και το Σάββατο 19 & 20 Φεβρουαρίου, στο κατάστημα Public της Γλυφάδας θα υπάρχει αερόστατο με τα νέα Galaxy S23, προκειμένου οι τυχεροί επιβάτες του να δοκιμάσουν τις δυνατότητές του βγάζοντας φωτογραφίες από ύψος 30 μέτρων!