Οι καλοκαιρινές διακοπές φτάνουν στο τέλος τους και οι μαθητές ετοιμάζονται για τη νέα σχολική χρονιά οπότε πλησιάζει η ώρα να σκεφτείτε κάποιες σχετικές αγορές.

Είτε τα παιδιά σας είναι στο γυμνάσιο είτε είναι φοιτητές, πιθανόν έχουν ήδη τους δικούς τους φορητούς υπολογιστές για την επόμενη σχολική χρονιά. Αν γνωρίζετε ελάχιστα για το λογισμικό που θα πρέπει να διαθέτει ένας υπολογιστής, το Godeal24 συνιστά την τελευταία σουίτα εφαρμογών γραφείου της Microsoft, το Office 2021 Pro Plus! Η σουίτα MS Office είναι δημοφιλής τις τελευταίες δύο δεκαετίες για την προσφορά εργαλείων παραγωγικότητας για επαγγελματίες και φοιτητές. Δημιουργία και επεξεργασία κειμένου, δημιουργία παρουσιάσεων, διαχείριση επαγγελματικών e-mail, προετοιμασία φύλλων δεδομένων, καταγραφή σημειώσεων, το σίγουρο είναι ότι το Microsoft Office τα κάνει όλα. Μην ανησυχείτε για την τιμή του!

Επειδή το Office 2021 Pro Plus διατίθεται προς πώλησηση στην περίοδο προσφορών του Back to School του Godeal24, η τιμή του είναι μόλις 24,25€. Επιπλέον μπορείτε να το συνοδέψετε με μια άδεια Windows 10 Pro με κόστος μόλις 7,25€. Τα σχετικά κλειδιά λογισμικού που πωλούνται από την Godeal24 είναι 100% γνήσια. Εάν ανησυχείτε για τυχόν προβλήματα ποιότητας, η Godeal24 διαθέτει εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αν ανησυχείτε για κλειδιά που δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν ή άλλα προβλήματα, η Godeal24 σας παρέχει επαγγελματική εξυπηρέτηση όλες τις μέρες και ώρες της χρονιάς, και θα λύσει το πρόβλημα εγκαίρως!

230810-750-420-gd24.jpg

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποκτήσετε ένα λειτουργικό κλειδί για την ενεργοποίηση των Windows 10!

Αποκτήστε το οικονομικό σας bundle σήμερα! (κωδικός κουπονιού " SGO62")

Πολύ καλύτερες τιμές με αγορά πολλαπλών κλειδιών

Έκπτωση έως 50% σε άλλες εκδόσεις Windows και Office (κωδικός κουπονιού "SGO50")

>>> Αποκτήστε περισσότερα

Ο πιο βολικός τρόπος για να αποκτήσετε τα κατάλληλα εργαλεία για το PC σας είναι το Godeal24. Τα λειτουργικά κλειδιά και η επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών καθιστούν την αγορά σας ξέγνοιαστη!

Το πιο δημοφιλές εργαλείο για το PC σας - Ashampoo:

 

>>> Αποκτήστε Περισσότερα εργαλεία

 

Επικοινωνία με Godeal24: [email protected]

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  "Billing Information".

image.png

  • Παρακαλούμε επιλέξτε το "CWALLETCO" στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο "Continue".

image.png

  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο "Place Order".

image.jpeg

  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ' αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο "Choose payment methods".

image.jpeg

  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

image.jpeg

Στη Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με άδειες χρήσης της Microsoft σε εξαιρετική τιμή, με σημαντικό λογισμικό ασφαλείας για εταιρείες και άλλα εργαλεία υπολογιστών. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα των Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία αποστέλει το software σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% είναι εξαιρετική στο TrustPilot ενώ παρέχει τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7. Στη Godeal24 μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 δεσμεύεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση ενώ πάντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!