Το λογισμικό εξελίσσεται πάντα, καθώς οι προγραμματιστές αναπτύσσουν περαιτέρω τις επιδόσεις, τη λειτουργικότητα τις δυνατότητές του μέσω των ενημερώσεων.

Οι νέες εξελίξεις προσφέρουν στους χρήστες μια καλύτερη εμπειρία και αυξάνουν την παραγωγικότητά τους, ένας από τους στόχους των προγραμματιστών. Η τιμή της σουίτας εφαρμογών Office αυξάνεται συνεχώς λόγω της επέκτασης των λειτουργιών της. Η τελευταία έκδοση της σουίτας Office, Office 2021 Pro, κοστίζει ήδη 439,99 δολάρια, ποσό που ξεπερνά τον προϋπολογισμό πολλών ανθρώπων. Υπάρχουν επίσης πολλές διαδικτυακές πλατφόρμες που παρέχουν software, χωρίς όμως η ασφάλεια να τις χαρακτηρίζει. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε πραγματικά από το σωστό μέρος, και αυτό είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα του Godeal24. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να αγοράσετε ένα κλειδί του Microsoft Office από το Godeal24 Summer Sale, μειώνοντας το κόστος έως και 94%. Ναι, μπορείτε να πληρώσετε 25,61€ για μια lifetime άδεια του Office 2021 Pro Plus, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε περίπου 400€. Παρόμοια προσφορά υπάρχει και για τα Windows 10 με κόστος 7,59€, διάφορα bundles για το Office και τα Windows, πακέτο πολλαπλών κλειδιών και άλλα πολλά. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για αυτή την εβδομάδα, οπότε εκμεταλλευτείτε την!

Όλα τα προϊόντα στο Godeal24 είναι απολύτως γνήσια. Αρχικά θα πρέπει να κατεβάσετε το λογισμικό από την επίσημη ιστοσελίδα του και στη συνέχεια να το ενεργοποιήσετε με το κλειδί που σας έστειλε το Godeal24. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την αγορά ή τη χρήση, μπορείτε να στείλετε ένα e-mail στην τεχνική υποστήριξη του Godeal24 το οποίο και θα σας τα λύσει εγκαίρως. Υπάρχει μια επαγγελματική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών 7/24 που βρίσκεται σε ετοιμότητα για εσάς ανά πάσα στιγμή.

230704-720p-gd24-€.jpg

Στο Godeal24, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τη σουίτα εφαρμογών γραφείου Office σε μειωμένη τιμή. Ξεχάστε τις δωρεάν σουίτες τύπου Office που είναι πολύ περίπλοκες στη χρήση και μερικές φορές ρισκάρουν τη συμβατότητα με το Microsoft Office. Υπάρχουν επίσης πολλαπλά κλειδιά και προτάσεις για πολλαπλά pc από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Αποκτήστε τη γνήσια σουίτα Office με λιγότερα χρήματα.

Best Value! Έκπτωση έως 62% στο Microsoft Office! (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Φοβερή προσφορά Tεράστια έκπτωση στα Windows  (κωδικός κουπονιού " SGO50")

Έκπτωση έως 62% σε Bundles και εκδόσεις του MS Office (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Αποκτήστε περισσότερα bundles>>>

Απαραίτητα εργαλεία υπολογιστών στην καλύτερη τιμή!

Με το Godeal24, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο εργαλείο για το PC σας από εκατοντάδες επιλογές. Η καλή χρήση των εργαλείων μπορεί να αποτελέσει μεγάλη βοήθεια στην εργασία σας. Αυτό που μπορεί να σας προσφέρει το Godeal24 είναι γνήσιες και χρήσιμες εφαρμογές. επιλέξτε αυτό που χρειάζεστε!

Αποκτήστε περισσότερα εργαλεία>>>

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  "Billing Information".

image.png

  • Παρακαλούμε επιλέξτε το "CWALLETCO" στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο "Continue".

image.png

  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο "Place Order".

image.png

  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ' αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο "Choose payment methods".

image.png

  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

image.png

image.png

Στη Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με άδειες χρήσης της Microsoft σε εξαιρετική τιμή, με σημαντικό λογισμικό ασφαλείας για εταιρείες και άλλα εργαλεία υπολογιστών. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα των Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία αποστέλει το software σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% είναι εξαιρετική στο TrustPilot ενώ παρέχει τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7. Στη Godeal24 μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 δεσμεύεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση ενώ πάντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]