Το Microsoft Office είναι το πιο διαδεδομένο λογισμικό γραφείου στον κόσμο, χωρίς καμία αμφιβολία.

Ακόμα και αν δεν το χρησιμοποιείτε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επωφεληθείτε από αυτή την περιορισμένης διάρκειας ειδική προσφορά. Στο Office Special Sale του Godeal24, το Office 2021 Pro μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις 25,61€ μετά την έκπτωση. Το Office Pro 2021 περιλαμβάνει τα προγράμματα Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher και Access, δηλαδή όλα τα πιο δημοφιλή και ισχυρά προγράμματα γραφείου της Microsoft.

Τόσο οι χρήστες των Windows όσο και οι χρήστες Mac μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την ειδική προσφορά του Godeal24, με την οποία εξοικονομείτε εκατοντάδες ευρώ σε σύγκριση με την τιμή της Microsoft. Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα Windows 10 είναι πολύ οικεία και εύκολα στη χρήση, γεγονός που κάνει την προσφορά των 7,59€ ακόμα πιο ελκυστική. Στη συνέχεια μπορείτε να προχωρήσετε σε αναβάθμιση σε Windows 11 Pro χωρίς πρόβλημα και κάποιο έξτρα κόστος. Περισσότερες πληροφορίες για άλλα κλειδιά λογισμικού μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους.

230825-750-420-gd24.jpg

Έκπτωση έως 62% στο Microsoft Office! (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Τι ευκαιρία!Τεράστια έκπτωση στα Windows: (κωδικός κουπονιού " SGO50")

Έκπτωση 62% σε Bundles και άλλες εκδόσεις του MS Office (κωδικός κουπονιού " SGO62")

>>> Αποκτήστε Περισσότερα Bundles

Το πιο δημοφιλές λογισμικό εργαλείων - Ashampoo:

>>>Αποκτήστε Περισσότερα εργαλεία

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  "Billing Information".

image.png

  • Παρακαλούμε επιλέξτε το "CWALLETCO" στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο "Continue".

image.png

  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο "Place Order".

image.png

  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ' αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο "Choose payment methods".

image.png

  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

image.pngimage.png

Στη Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με άδειες χρήσης της Microsoft σε εξαιρετική τιμή, με σημαντικό λογισμικό ασφαλείας για εταιρείες και άλλα εργαλεία υπολογιστών. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα των Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία αποστέλει το software σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% είναι εξαιρετική στο TrustPilot ενώ παρέχει τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7. Στη Godeal24 μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 δεσμεύεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση ενώ πάντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!