Φέτος τη Black Friday δε χρειάζεται να ψάξετε για το smartwatch που θα αποκτήσετε αφού το HUAWEI Watch GT 3 Pro είναι διαθέσιμο με μια σούπερ προσφορά -100 € για να κάνει την απόφαση αγοράς του πιο εύκολη.

Είτε επιλέξετε την Titanium, είτε την Ceramic έκδοσή του είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό και το σώμα σας. Μην το σκέφτεστε!

Ποτέ άλλοτε ένα αξεσουάρ όπως ένα smartwatch δεν ήταν σε θέση να διαδραματίσει τόσο κομβικό ρόλο στην κάθε σας ημέρα, συμβάλλοντας στην υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής. Το smartwatch είναι το αξεσουάρ που μπορεί να ξεκίνησε ως gadget, ωστόσο πλέον αποτελεί προέκταση του εαυτού μας. Μία συσκευή με πολυσύνθετο ρόλο, καλείται να παίξει τον ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ χρήστη και smartphone, να παρακολουθεί την κατάσταση του οργανισμού του πρώτου μέρα και νύχτα, να τον ενθαρρύνει ώστε να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και μέσα σ’ όλα τα άλλα, να πλαισιώνει κάθε του εμφάνιση όσο κομψή ή απαιτητική κι αν είναι ως σωστό status symbol. Ζόρικο; Όχι αν μιλάμε για το HUAWEI Watch GT 3 Pro.

image.jpeg

Απ’ όλα όσα κάνουν το HUAWEI Watch GT 3 Pro να διαφέρει από τον ανταγωνισμό όμως, εκείνη που ξεχωρίζει είναι η πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση εφαρμογή ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG). Χάρη σε έναν υψηλών επιδόσεων αισθητήρα, η συγκεκριμένη λειτουργία παρέχει μετρήσεις ECG μονής απαγωγής και φλεβοκομβικού ρυθμού και πραγματοποιεί έλεγχο για κολπική μαρμαρυγή επιτρέποντάς σας να δράσετε προληπτικά σε περίπτωση που εντοπίσει κάτι. Η όλη διαδικασία διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα και χάρη στη νέα, βελτιωμένη τεχνολογία ηλεκτροδίων, το κορυφαίας ακρίβειας αποτέλεσμα εμφανίζεται στην οθόνη του smartwatch σας σε πραγματικό χρόνο!

Black Friday Magazine Ad CMYK 240x320+5mm bleed.jpg

Παράλληλα οι υπερσύγχρονοι αισθητήρες PPG που ενσωματώνει η τελευταία δημιουργία της Huawei σας επιτρέπουν να πραγματοποιήσετε έλεγχο για αρτηριοσκλήρωση, όταν την ίδια στιγμή παρέχει προσαρμοσμένες συμβουλές για την καρδιαγγειακή σας υγεία.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή αφού το smartwatch της HUAWEI κλέβει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά. Το look του, βλέπετε, είναι τέτοιο που εύκολα το περνά κάποιος για συμβατικό ρολόι. Σε δύο εκδόσεις, Titanium και Ceramic, συνδυάζει την ανθεκτική κατασκευή με την υψηλή αισθητική. Η δε premium έκδοσή του διαθέτει ενιαίο σώμα από τιτάνιο και καντράν από ζαφείρι, αποπνέοντας έτσι έναν πραγματικά πολυτελή αέρα. Το καλύτερο; Και οι δύο εκδόσεις συμμετέχουν στη φετινή Black Friday, κάτι που θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε δικό σας ένα ούτως ή άλλως value for money smartwatch, σε ακόμα πιο συμφέρουσα τιμή!

image.jpeg

Όποια έκδοση κι αν επιλέξετε, είναι οι αστείρευτες δυνατότητες και λειτουργίες που θα αλλάξουν μια για πάντα την καθημερινότητά σας. Η προπόνηση και η καθημερινή σας άσκηση δε θα είναι ποτέ πια οι ίδιες. Στη διάθεσή σας βρίσκονται πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης έτσι ώστε να επιλέξετε εκείνη που σας καλύπτει ανά πάσα στιγμή. Δεν έχει σημασία πόσο εξειδικευμένη είναι η δραστηριότητα που έχετε επιλέξει: φτάνει να σας πούμε ότι το HUAWEI Watch GT 3 Pro μπορεί και καταγράφει δεδομένα όπως η ταχύτητα ταλάντευσης και ο χρόνος καθόδου για το μπαλάκι στο γκολφ!

Αν είστε… της θαλάσσης, το HUAWEI Watch GT 3 Pro θα γίνει ο τέλειος σύντροφος στις καταδύσεις σας. Με πιστοποίηση IP68 και 5 ATM, έχει υποβληθεί σε εξαντλητικές δοκιμές για εγγυημένη ανθεκτικότητα. Υποστηρίζει δε ελεύθερη κατάδυση σε βάθος 30 μέτρων με καταγραφή και προβολή πληθώρας χαρακτηριστικών όπως της ταχύτητας, του βάθους και της διάρκειας. Έρχεται μάλιστα με ενσωματωμένη λειτουργία προπόνησης, έτσι ώστε να βελτιώσετε με τον καιρό την τεχνική και τις επιδόσεις σας.

image.jpeg

Αποφασίσατε να βγείτε για ένα ελαφρύ τρέξιμο μετά τη δύση του ηλίου για εκείνο το… extra mile που σας ενθάρρυνε να κάνετε το ρολόι σας; Χρησιμοποιήστε μία από τις φωσφορίζουσες όψεις που λάμπουν στο σκοτάδι ή μία always-on για να μη χάσετε την αίσθηση του χώρου και του χρόνου. Παράλληλα, το ρολόι θα σας κρατά ενήμερους για τους καρδιακούς παλμούς σας με απόλυτη ακρίβεια καθώς και για τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα σας χάρη στην τεχνολογία HUAWEI TruSeen 5.0+. Ακόμα κι όταν ξεκουράζεστε, το HUAWEI Watch GT 3 Pro θα παραμείνει άγρυπνος φρουρός σας, παρακολουθώντας δείκτες όπως το άγχος ή η ποιότητα του ύπνου σας.

Άλλα σενάρια χρήσης του HUAWEI WATCH GT 3 Pro περιλαμβάνουν τη διαχείριση του εμμηνορροϊκού κύκλου, η οποία «μετράει» τις μέρες σας και μπορεί να σας υπενθυμίζει εκ των προτέρων. Με το Healthy Living Shamrock μπορείτε ακόμα να λαμβάνετε τακτικές υπενθυμίσεις φαρμάκων, την ημερήσια πρόσληψη νερού και γενικότερα υπενθυμίσεις που στόχο έχουν να καλλιεργήσουν καλές και υγιεινές συνήθειες, παρά τον πολυάσχολο τρόπο ζωής σας.

Κάντε δικό σας το HUAWEI Watch 3 GT Pro αυτή τη Black Friday με μια ανεπανάληπτη προσφορά την οποία θα βρείτε σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.