Η Black Friday έφθασε και το ερώτημα που παραμένει είναι αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για φθηνά και γνήσια Windows OS, MS Office και άλλο χρήσιμο λογισμικό για τον υπολογιστή σας.

Αν ναι, τότε δεν πρέπει να χάσετε τη Black Friday Sale της Godeal24! Σας επιτρέπει να αγοράσετε γνήσιο λογισμικό της Microsoft στη χαμηλότερη τιμή, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε έως και 90% της αρχικής του αξίας ή και περισσότερο.

Ίσως έχετε σκεφτεί να αγοράσετε τα Windows 10 Pro ή το Office 2021 Pro από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Microsoft, κάτι που αποτελεί μια μεγάλη δαπάνη, ειδικά αν έχετε περιορισμένο budget όταν για παράδειγμα η επίσημη τιμή του Office 2021 Pro είναι 439,99 δολάρια. Η Black Friday του Godeal24 σας επιτρέπει να αγοράσετε το γνήσιο Office 2021 Pro με μόλις 24,25€, μια εφάπαξ αγορά που θα κρατήσει για πάντα. Εάν έχετε πολλούς υπολογιστές ή αγοράζετε με φίλους, σας προτείνουμε να αγοράσετε το πακέτο Office 2021 Pro για 5PCs με μόλις 13,05€/PC.

Μην ανησυχείτε για την τόσο χαμηλή τιμή αφού η Godeal24 εγγυάται τη γνησιότητα της άδειας από τη στιγμή που είναι μια πολύ ασφαλής πλατφόρμα πωλήσεων λογισμικού Το μόνο που χρειάζεται να αγοράσετε είναι το κλειδί ενεργοποίησης της άδειας χρήσης του λογισμικού από την Godeal24. Στη συνέχεια μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από την επίσημη ιστοσελίδα του λογισμικού και να το ενεργοποιήσετε με τον κωδικό ενεργοποίησης, έτσι ώστε η εφαρμογή που χρησιμοποιείτε να είναι 100% ασφαλής και γνήσια! Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και χρήσης της εφαρμογής, η Godeal24 παρέχει 24ωρη τεχνική υποστήριξη ενώ υπόσχεται ισόβια after-sales υποστήριξη!

221115-720pgd24.jpg

Η χαμηλότερη τιμή της χρονιάς! Γνήσιο MS Office 2021 από 13.05€

Εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις της Black Friday για να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας! Παρόλο που τα Windows 11 έχουν κυκλοφορήσει εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, τα Windows 10 εξακολουθούν να στηρίζονται από τη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών. Πλέον τα Windows 10 Pro έχουν κόστος μόνο 7,25€, η χαμηλότερη τιμή της χρονιάς! Και μπορείτε να βρείτε ακόμα μεγαλύτερες προσφορές, αν αγοράσετε την έκδοση που προορίζεται για δύο υπολογιστές, τότε το κόστος για κάθε άδεια Windows 10 Pro πέφτει στα 5,62€/PC, όσο ένα σνακ δηλαδή. Μη ξεχνάτε ότι και τα Windows 10 μπορούν επίσης να αναβαθμιστούν σε Windows 11 εντελώς δωρεάν! Δεν πρέπει να χάσετε μια τέτοια προσφορά!

Προσφορά για λίγες ημέρες: Γνήσια Windows 10 από 5.62€!

MS Office για Mac

Έκπτωση 62% σε Bundles και εκδόσεις MS Office (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Έκπτωση έως 50% σε άλλες εκδόσεις Windows! (κωδικός κουπονιού "SGO50")

>>> Περισσότερα

Business Wholesale: Windows OS και Microsoft Office

Το Godeal24 διαθέτει ένα πλήρες και επαγγελματικό ηλεκτρονικό κατάστημα με έναν εκτεταμένο κατάλογο 100% εγγυημένων και νόμιμων ψηφιακών αδειών. Μπορείτε να αποκτήσετε το ίδιο λογισμικό με έκπτωση πάνω από 80% και να είναι ακόμα επίσημο. Δεν είναι μόνο το δημοφιλές λειτουργικό σύστημα Windows και το Office, αλλά και πιο πρακτικό λογισμικό για υπολογιστές και εργαλεία για τον υπολογιστή σας, όπως η σειρά IOBIT, το λογισμικό Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα.

Εργαλεία Υπολογιστή στην Καλύτερη Τιμή

Η Godeal24 είναι μεταπωλητής αδειών χρήσης της Microsoft και σημαντικού λογισμικού γύρω από την ασφάλεια, επιτρέποντάς σας να αγοράσετε το λειτουργικό σύστημα των Windows καθώς και το MS Office σε μειωμένες τιμές. Το ίδιο ισχύει και για άλλα χρήσιμα εργαλεία για τον υπολογιστή σας όπως η σειρά IOBIT, το Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα. Εξοικονομήστε έως και 90%! Οι άδειες χρήσης είναι 100% αυθεντικές.

Πώς να πληρώσω;

1. Μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής, συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε λογαριασμό) και στη συνέχεια συμπληρώστε τις "Billing Informαtion" που αφορά τις πληροφορίες χρέωσης.

image.png

2. Eπιλέξτε "CWALLETCO" σε αυτό το βήμα και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Continue"

image.png

3. Ελέγξτε την παραγγελία σας και αν όλα είναι εντάξει άντε κλικ στο “Place Order”

image.png

4. Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ’ αυτή τη σελίδα και θα πρέπεi να επιλέξετε το “Choose Payment Methods”

image.png

5. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε τη χρήση PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή

image.png

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως "εξαιρετική και σπουδαία" στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής από πολλά πρωτότυπα προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%. Η ψηφιακή παράδοση θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παραλαβής της άδειας για τον αγοραστή.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]