Η Samsung ανακοινώνει μια σειρά από εντυπωσιακές προσφορές για τη φετινή Black Friday.

Έτσι από τις 13 έως και τις 27 Νοεμβρίου έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις μέσω του Samsung e-shop μερικά από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της εταιρείας, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, με δωρεάν standard παράδοση (εκτός οικιακών συσκευών), αλλά και εγγραφή στο σύστημα πόντων Samsung Rewards.

Έτσι μπορείς να ανακαλύψεις την ευρεία γκάμα προϊόντων της εταιρείας που περιλαμβάνει smartphones, wearables, τηλεοράσεις, soundbars και monitors. Επιπλέον, η Samsung διαθέτει στη φετινή γκάμα προσφορών λευκές συσκευές, όπως ντουλάπες ψυγεία, πλυντήρια και σκούπες, που στόχο έχουν να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σου. Όλα αυτά διαθέσιμα ακόμα και σε έως 36 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.

Η σειρά smartphones συμπεριλαμβανομένων των νεότερων μοντέλων Samsung Galaxy Z Fold5 5G και Galaxy Z Flip5 5G, έρχεται με εκπτώσεις που θα φέρουν την αναδιπλούμενη εμπειρία πιο κοντά σε σένα. Για τους λάτρεις του gaming, η σειρά Galaxy S23 5G, είναι διαθέσιμη σε ακόμη πιο προσιτές τιμές. Επιπλέον, το Galaxy A54 5G με τα ζωντανά χρώματα back cover είναι διαθέσιμο σε προνομιακή τιμή.

006-kv-product-galaxy-zfold5-zflip5-spen-main-2p.jpg

Από τη φετινή Black Friday της Samsung δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα φοβερά tablets της νοτιοκορεατικής εταιρείας, όπως οι σειρές Galaxy Tab S9 και Galaxy Tab A8, που προσφέρουν εκλεπτυσμένη αισθητική και χαρακτηριστικά που απευθύνονται από τον αρχάριο χρήστη έως τον επαγγελματία.

009-galaxy-tabs9ultra-graphite-combo.jpg

Στο e-shop της Samsung θα βρεις μεταξύ άλλων και τα γνωστά wearables της εταιρείας, σε φοβερές τιμές. Συγκεκριμένα το Galaxy Watch5 Pro ΒΤ είναι ιδανικό για όσους αγαπούν την περιπέτεια και θέλουν να έχουν ένα premium smartwatch στον καρπό τους, ενώ τα Galaxy Buds Live είναι διαθέσιμα σε μοναδική τιμή για όσους θέλουν να αποκτήσουν τα  εντυπωσιακά ακουστικά που συμπληρώνουν το φυσικό τους look.

015_product_galaxy_watch5pro_golfedition_blacktitanium_r_perspective.jpg

Και δεν σταματάμε εδώ αφού η Samsung προσφέρει στη φετινή Black Friday μια σειρά από κορυφαίες τηλεοράσεις και συσκευές προβολής σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές, ιδανικές για όσους επιθυμούν μια καθηλωτική εμπειρία θέασης, βγάζοντας το άγχος της εγκατάστασης από πάνω σου.

Μεταξύ άλλων, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν την S90C OLED 4K Smart TV (2023), η οποία προσφέρει έντονο μαύρο, ζωντανά χρώματα και κρυστάλλινη εικόνα χάρη στην τεχνολογία Quantum Dot. Επίσης, η Q60C QLED 4K Smart TV (2023) με τεχνολογία Quantum HDR υπόσχεται κινηματογραφική εμπειρία θέασης και εξαιρετικό εύρος αντίθεσης.

samsung s90c.jpeg

S90C OLED 4K Smart TV (2023)

Ακόμη, η BU8500 Crystal Smart TV (2023) με ανάλυση 4Κ και ο κρυστάλλινος επεξεργαστής της προσφέρουν πλούσιο φάσμα χρωμάτων για εντυπωσιακή εικόνα. Για τους λάτρεις της τέχνης, η πάντα κομψή The Frame Art Mode LS03B 4K Smart TV (2023) μετατρέπει το χώρο σου σε προσωπική γκαλερί τέχνης. Τέλος, η Neo QLED 4K QN85C Smart TV (2023) εντυπωσιάζει με την υποστήριξη ήχου Dolby Atmos για κινηματογραφική ακουστική εμπειρία.

Το 24" Essential Monitor S3, διαθέτει απίστευτα λεπτά περιθώρια, προσφέροντας καθαρή και μοντέρνα αισθητική σε κάθε χώρο εργασίας, είτε αυτός είναι στο σπίτι είτε στο γραφείο.

image.png gr-essential-s3-24s31c-ls24c312eauxen-535342300.webp

Αν επιθυμείς να δημιουργήσεις ένα εξαιρετικό σύστημα ήχου στο χώρο σου, η Samsung προτείνει αρχικά το S-Series Ultra Slim Soundbar HW-S800B (2022) προκειμένου να το συνδυάσεις άψογα με την επιτοίχια τηλεόρασή σου, απολαμβάνοντας καθηλωτικό ήχο. Με το Premium Q-series Soundbar HW-Q930C (2023), έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις φανταστικό ήχο προσαρμοσμένο στο χώρο σου

image.png

Με εντυπωσιακή γκάμα που επεκτείνεται και στις λευκές συσκευές, από το Samsung eShop, οι φίλοι του σπιτιού του μέλλοντος μπορούν να προμηθευτούν τη Ντουλάπα Ψυγείο RS6HA8891B1/EF με Family Hub, που βοηθά στην αποτελεσματική χρήση των τροφίμων, ενώ παράλληλα προσφέρει δυνατότητα ακρόασης μουσικής ή παρακολούθησης τηλεόρασης από την οθόνη του. Το πλυντήριο WW5000B είναι εξοπλισμένο με μπροστινή πόρτα με Eco Bubble™, Hygiene Steam και τεχνολογία Digital Inverter, καθιστώντας το πλύσιμο των ρούχων πιο εύκολο από ποτέ. Η σκούπα χειρός Jet65 Stick VC προσφέρεται σε προνομιακή τιμή, προσφέροντας μεγάλη ισχύ αναρρόφησης και 10ετή εγγύηση στον κινητήρα της, για αποτελεσματικό καθαρισμό κάθε είδους πατώματος.

image.png

Συνδύασε οποιαδήποτε από τις παραπάνω αγορές, με το Samsung Protect, το πρόγραμμα που επεκτείνει τη διάρκεια της εγγύησης της συσκευής σου, ώστε να αντιμετωπίσεις με ασφάλεια τυχόν βλάβες που καλύπτονται από αυτήν, πάντα με την υποστήριξη των εξουσιοδοτημένων Κέντρων Τεχνικής Υποστήριξης της Samsung.

Μη χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις μέσω του Samsung e-shop τα κορυφαία προϊόντα της εταιρείας σε ασυναγώνιστες τιμές για το φετινό Black Friday, πάντα με την ποιότητα και την καινοτομία που συνοδεύουν το όνομα της Samsung.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.