Η ομάδα των "3 στον αέρα" βρίσκεται στο Lenovo Official Store στο The Mall Athens για να δει από κοντά τα εντυπωσιακά laptop που ανήκουν στη σειρά X1 της Lenovo.

Με 6 προτάσεις για 6 διαφορετικά προφίλ χρηστών, η οικογένεια laptop ThinkPad X1 ξεχωρίζει αρχικά για τον πανέμορφο σχεδιασμό, την αντοχή που διαθέτουν (υποστήριξη Military Specs) αλλά και την ασφάλεια που παρέχουν μέσω της πλατφόρμας ThinkShield. Αναλυτικά βλέπουμε από κοντά το ThinkPad X1 Nano, το ελαφρύτερο ThinkPad που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Lenovo με βάρος μικρότερο από 1 κιλό, χωρίς να χάνει από επιδόσεις.

Ακόμα το ThinkPad X1 Carbon αποτελεί και αυτό μια άκρως φορητή πρόταση η οποία ξεχωρίζει για την κορυφαία του κατασκευή με σώμα από ανθρακονήματα αλλά και τη δυνατότητα 5G συνδεσιμότητας που παρέχει σε διάφορες εκδόσεις του. Για κορυφαίες επιδόσεις, το ThinkPad X1 Extreme αποτελεί την ιδανική λύση για όλους τους επαγγελματίες που αναζητούν όχι μόνο τις business δυνατότητες που είναι αναγκαίες για την εργασία τους, αλλά και κορυφαίες επιδόσεις σε κάθε επίπεδο.

Ρίξε και συ μια ματιά στη σειρά ThinkPad X1 της Lenovo με μια επίσκεψη στο Lenovo Official Store στο The Mall Athens στο Μαρούσι.