Πιάσε την Mastercard κάρτα σου και… ξεκίνα το «XPάρισμα», καθώς η συνεργασία-blockbuster και το επιτυχημένο πρόγραμμα “Level Up with Mastercard” επέστρεψε για 4η συνεχή χρονιά!  

Mastercard και efood ενώνουν τις δυνάμεις τους  και σου δίνουν την ευκαιρία να συγκεντρώνεις κουπόνια και να διεκδικείς… τρομερό loot έως και τις 30 Νοεμβρίου! Με την ολοκλήρωση του πρώτου quest -εννοώντας, παραγγελία- θα προστεθούν 100 πόντοι στο προφίλ σου. Σουβλάκια, πίτσες, μπύρες ή ένα… side mission ψιλικών; Ό,τι κι αν επιλέξεις, αρκεί να ολοκληρώσεις μια συναλλαγή με κάρτα Mastercard μέσω της πλατφόρμας του efood, ώστε να δημιουργήσεις ένα προφίλ στο “My Level Up” και να μπορέσεις να κάνεις “level up” συγκεντρώνοντας πόντους από κάθε αγορά με την αποθηκευμένη Mastercard κάρτα σου.

Ταυτόχρονα, θα συμμετέχεις στην μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου, όπου θα δοθούν μυθικά δώρα: ψώνια για 1 χρόνο από το efood market, ηλεκτρικά ποδήλατα Scott Eride, iPhone 14 Pro, Apple Macbook Air, Apple AirPods Max και πολλά ακόμη!

Όσες περισσότερες συναλλαγές ολοκληρώσεις με κάρτα Mastercard, τόσο περισσότερους πόντους συγκεντρώνεις και ανεβαίνεις level. Μάλιστα, για τους πιο… αφοσιωμένους τυχοδιώκτες, υπάρχουν ειδικές «αποστολές» που επιβραβεύουν με περισσότερους πόντους και επιταχύνουν το level-up. Προσπάθησε να συνδυάσεις τη ρουτίνα παραγγελιών σου με ειδικές αποστολές, ώστε να συγκεντρώσεις όσους περισσότερους πόντους γίνεται και να αυξήσεις τις πιθανότητες να κερδίσεις μεγάλα δώρα στη μεγάλη κλήρωση στις 20 Δεκεμβρίου!

Επιπλέον, το πρόγραμμα “Level Up with Mastercard” εκτείνεται και πέραν των συνόρων, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Από ττις 18 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου, για κάθε συναλλαγή που ολοκληρώνεται μέσω κάρτας Mastercard, η εταιρεία δωρίζει την αξία ενός σχολικού γεύματος στην World Food Programme, το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτησης του ΟΗΕ που στηρίζει τα παιδιά της Ουκρανίας.

Κάνοντας “Level Up with Mastercard”, λοιπόν, όχι απλώς έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις πλούσια δώρα αλλά ταυτόχρονα, συνδράμεις για έναν καλό σκοπό. Η επιτυχημένη συνεργασία  της Mastercard με το efood συνεχίζεται για 4η συνεχή χρονιά, επιβεβαιώνοντας πως όταν υπάρχουν αρκετοί… παίκτες, τότε το παιχνίδι συνεχίζει για πολλά χρόνια! Περιηγήσου στο efood, ανακάλυψε τις ατελείωτες προτάσεις για ψώνια κάθε είδους και ετοιμάσου για… «γερό» leveling!