Οι μυρωδιές στα ρούχα αποτελούν πρόβλημα εξίσου σημαντικό με τους λεκέδες: μπορεί να μη φαίνονται όμως αρκούν για να βγάλουν εκτός μάχης το αγαπημένο σας φόρεμα, πουκάμισο ή πουλόβερ.

Και καλά στο σπίτι -εκεί ας πούμε ότι επιλέγετε κάτι άλλο. Όταν όμως βρίσκεστε έξω, μακριά από τη γκαρνταρόμπα σας και κατ’ επέκταση με τα χέρια σας δεμένα; Εδώ είναι που έρχεται να σώσει την κατάσταση -και τα ρούχα σας- το FreshUp, η πρώτη φορητή συσκευή αφαίρεσης δυσάρεστων οσμών, ιών και βακτηριδίων έως και 99,9%*. Η τεχνολογία Bosch Plasma φέρει την εγγύηση ποιότητας Bosch, χαρίζοντας έτσι ρούχα φρεσκαρισμένα και αφράτα, χωρίς την ανάγκη χρήσης απορρυπαντικών ή άλλων χημικών ουσιών, όπου κι αν βρίσκεστε.

Το FreshUp είναι must για όλες εκείνες τις επισκέψεις σε φιλικά σπίτια με καπνίζοντες. Ακόμα κι αν εσείς δεν συγκαταλέγεστε σε εκείνους, η μυρωδιά από το τσιγάρο θα βρει τον τρόπο να «κάτσει» επάνω στα ρούχα σας. Είναι δε τόσο έντονη, που δε θα έχει πρόβλημα να επικρατήσει του αρώματός σας, κάνοντάς σας να αισθάνεστε άσχημα, μέχρι τουλάχιστον να επέμβει το FreshUp και να αφαιρέσει κάθε μόριο της οσμής του καπνού από τα ρούχα σας. Με τον τρόπο αυτό, εσείς θα νιώσετε καλύτερα, έχοντας τη δυνατότητα να συνεχίσετε τη βραδιά σας χωρίς την ενοχλητική δυσοσμία να σας συνοδεύει. Παράλληλα τα ρούχα σας θα γλιτώσουν το πλύσιμο με την επιστροφή σας στο σπίτι εφ’ όσον δεν υπάρχει άλλος λόγος για κάτι τέτοιο (π.χ. λεκέδες).

image.jpeg

Χάρη στο FreshUp εξάλλου, θα διασφαλίσετε ότι η εμφάνισή σας θα παραμείνει προσεγμένη και φρέσκια καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, κάτι που θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα εσείς που μετακινείστε πολύ και συχνά στην καθημερινότητά σας. Αν το πρόγραμμά σας φερ’ ειπείν περιλαμβάνει ραντεβού και μετακινήσεις, είτε με το ιδιωτικό σας μέσο, είτε με τη συγκοινωνία, ένα είναι βέβαιο: πως οι σωματικές οσμές δε θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Το αποτέλεσμα είναι συνήθως εξασθενημένο look στις μεσημεριανές και απογευματινές συναντήσεις σας. Enter FreshUp. Μικρό και συμπαγές, θα σας επιτρέψει να φρεσκαριστείτε σε χρόνο μηδέν, ανανεώνοντας τα ρούχα σας όσο συχνά χρειάζεται. Διαθέτει ακόμα επαρκή αυτονομία 60 λεπτών για την απομάκρυνση δυσάρεστων οσμών, ιών και βακτηρίων μέσα στην εβδομάδα, ενώ φορτίζει μέσω micro USB αποτελώντας έτσι μία εξαιρετικά φορητή λύση.

Μη νομίζετε όμως ότι το FreshUp είναι κατάλληλο μόνο για… καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης εκτός σπιτιού αφού θα σας λύσει τα χέρια και εντός αυτού. Χάρη στο FreshUp θα φρεσκάρετε ό,τι κι αν επιλέξετε να φορέσετε από τη ντουλάπα σας, ανεξάρτητα από τον καιρό που βρίσκεται εκεί. Η πρωτοποριακή τεχνολογία πλάσματος είναι απόλυτα ασφαλής τόσο για εσάς, όσο και για όλα εκείνα τα υφάσματα, που απαιτούν λεπτεπίλεπτες κινήσεις όπως κασμίρι, μετάξι και μαλλί. Εσείς λοιπόν απλά επιλέξτε το στυλ που κολακεύει περισσότερο την εμφάνισή σας και αφήστε το FreshUp να περιποιηθεί και να φρεσκάρει τα ρούχα σας.

image.jpeg

Δώστε πνοή στα αγαπημένα σας ρούχα για ανανεωμένες εμφανίσεις που θα κλέψουν την παράσταση με το FreshUp. Απομακρύνετε επίμονα βακτήρια, ιούς και δυσάρεστες οσμές στη στιγμή και απολαύστε μία αίσθηση τόσο τέλεια, όσο και το look σας!

*Αποτελεσματικότητα ενάντια στα βακτήρια (π.χ. Staphylococci incl. MRSA and VRSA, Streptococci, Enterococci incl. VRE, E. coli bacteria incl. EHEC, EPEC, ETEC, EIEC, EAEC, ESBL/MRGN, DAEC) και στα μικρόβια (e. g. vaccinia virus, HBV, HCV, HIV, influenza H5N1, H1N1, έρπης, ιλαρά, λύσσα) που επιβεβαιώνεται από το ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο Hygcen στη Γερμανία, σύμφωνα με τα τεστ [2021-2948, 2021-2949; SN 32436] και [2021-2827, 2021-2828; SN 32436] που διεξήχθησαν για τον όμιλο BSH Hausgeräte GmbH. Έως και 99,9% μείωση των βακτηρίων και των μικροβίων μετά από 1 λεπτό χρήσης του FreshUp σε μεταξωτό ύφασμα και μετά από 5 λεπτά σε βαμβακερό ύφασμα. Οι οργανισμοί που χρησιμοποιήθηκαν για την αποτελεσματικότητα των τεστ: E. coli και S. aureus, τροποποιημένο Vaccinia Virus Ankara (MVA)