Εργασία γραφείου, καλλιτεχνικά σχέδια, λογιστικά φύλλα ή… σερφάρισμα στο ίντερνετ και μια ταινία; Αυτά κι ακόμη περισσότερα έχουν ένα κοινό σημείο: τα Samsung Galaxy Tab S9 Series.

Η νέα σειρά tablet από την Samsung περιλαμβάνει τρία μοντέλα, διαφορετικά για να καλύπτουν τις ανάγκες πολλών, όμως με ίδια «καρδιά», ώστε να προσφέρουν την ίδια ποιοτική εμπειρία.

Οθόνη-κόσμημα  που συναρπάζει!

Στα Samsung Galaxy S9, S9+ και S9 Ultra, χρησιμοποιούνται οθόνες 11”, 12.4” και 14.6” αντίστοιχα, με κοινό παρονομαστή το πάνελ Dynamic AMOLED 2X. Αποτυπώνει με υψηλή ποιότητα κάθε λεπτομέρεια της εικόνας, χάρη στο άψογο μίγμα αντίθεσης, φωτεινότητας, ακρίβειας χρώματος και πραγματικού μαύρου, δίνοντας μια νότα ζωντάνιας σε κάθε καρέ. Και με λόγο διάστασης 16:10, θα βλέπεις ταινίες και σειρές δίχως τις ενοχλητικές μαύρες μπάρες επάνω και κάτω.

Με δυναμικό ρυθμό ανανέωσης που φτάνει έως και τα 120Hz, θα απολαμβάνεις ομαλή κίνηση σε οτιδήποτε συμβαίνει στην οθόνη, από παιχνίδια μέχρι διάβασμα. Με την νέα λειτουργία “Vision Booster”, τα χρώματα της οθόνης προσαρμόζονται ανάλογα με την φωτεινότητα του χώρου, ώστε να έχεις την καλύτερη δυνατή ποιότητα ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι. Συνοδευόμενη από τέσσερα ηχεία ρυθμισμένα από την AKG, με 20% αυξημένο μέγεθος, η οπτικοακουστική εμπειρία που προσφέρει κάθε μοντέλο της σειράς είναι αναμφίβολα συναρπαστική.

Επεξεργαστής επιπέδου ναυαρχίδας!

Ποιος τρόπος είναι καλύτερος για να δοκιμάσεις τις δυνάμεις των Samsung Galaxy Tab S9 Series, αν όχι παίζοντας μερικά games; Ο επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen2, με τον οποίο εξοπλίζονται όλα τα μοντέλα, για να απολαμβάνεις κάθε δευτερόλεπτο παιχνιδιού – είναι ο ίδιος επεξεργαστής που θα βρεις στις smartphones-ναυαρχίδες της Samsung.

image.jpeg

Με το ενισχυμένο σύστημα ψύξης, μπορείς να έχεις υψηλότερες επιδόσεις με καλύτερη διαχείριση θερμότητας, ώστε να παίζεις για ώρα απροβλημάτιστα. Βέβαια, η ισχύς του επεξεργαστή φαίνεται και σε πολλά άλλα σημεία, όπως το multi-tasking. Συνδύασε Google Meet με εφαρμογές κειμένου ή λογιστικών φύλλων, επεξεργασίας εικόνων ή browser σε διπλανό παράθυρο – όπως κι αν επιλέξεις να αξιοποιήσεις την οθόνη και τις εφαρμογές, τα Samsung Galaxy Tab S9 Series θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σου.

Με το S Pen, η οθόνη γίνεται ο καμβάς σου!

Αξιοποίησε τη δύναμη του S Pen, για να σχεδιάζεις με επαγγελματικού επιπέδου ποιότητα, σαν σε χαρτί. Μπορείς επίσης να κρατάς χειρόγραφες σημειώσεις, οι οποίες μπορούν να μετατραπούν σε ψηφιακό κείμενο με τη βοήθεια AI, για να δημιουργείς με τον τρόπο που σε βολεύει όμως να απολαμβάνεις όλα τα οφέλη μιας τέτοιας συσκευής. Μάλιστα, τόσο η γραφίδα όσο και τα tablets της σειράς, διαθέτουν πιστοποίηση IP68* για προστασία σε γλυκό νερό και σκόνη – ακόμη κι αν βρίσκεσαι σε εξωτερικό χώρο, δεν θα έχεις κανένα εμπόδιο για να τα χρησιμοποιήσεις.

Συνδέσου στο οικοσύστημα της Samsung!

Ως συσκευές Samsung Galaxy, τα Galaxy Tab S9 Series επικοινωνούν και συνεργάζονται με άλλες συσκευές του οικοσυστήματος. Μπορείς να μεταφέρεις αρχεία από τη μια συσκευή στην άλλη, απλώς σέρνοντάς τα μεταξύ των δύο. Επιπλέον, χειρίζεσαι και τις δύο συσκευές ταυτόχρονα, μεταφέρεις κείμενο και εικόνες με άνεση, ενώ μέσω του Second Screen μπορείς να συνδεθείς σε έναν υπολογιστή και να αξιοποιήσεις το Samsung Galaxy Tab S9 Series tablet σου ως δεύτερη οθόνη.

image.jpeg

Βρείτε τη νέα σειρά Galaxy Tab S9 Series από 949,00€ στο Samsung.com/gr

  • Δωρεάν Standard Παράδοση
  • Έως 36 άτοκες δόσεις

*Τα Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra διαθέτουν πιστοποίηση IP68. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 μέτρα και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα.

 

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε