Περπάτημα, άσκηση, διατροφή, ύπνος – τι κοινό έχουν όλα αυτά;

Συναντιούνται, μαζί με ακόμη περισσότερα, στα Samsung Galaxy Watch6 Series. Η νέα σειρά smartwatch της Samsung έφτασε και υπόσχεται να σε συντροφεύσει σε κάθε κομμάτι της ημέρας σου, από την φυσική κατάσταση και την άσκηση έως την ποιότητα του ύπνου σου.

Κάνε τον ύπνο παιχνιδάκι, νιώσε καλύτερα από ποτέ

Με τα Samsung Galaxy Watch6 και Galaxy Watch6 Classic, θα μάθεις πολλά για την ποιότητα και τα στάδια ύπνου σου. Άραγε, θα παρομοίαζες τον εαυτό σου με ένα λιοντάρι; Κι όμως, τα Samsung Galaxy Watch6 Series μπορεί να το κάνουν, αν οι συνήθειες ύπνου σου ταιριάζουν σε αυτές του λιονταριού!

Για την ακρίβεια, κάθε είδος ύπνου αντιστοιχεί σε ένα διαφορετικό, αλλά εξίσου εντυπωσιακό, ζώο. Πίσω από την παρομοίωση, ωστόσο, βρίσκεται μια ενδελεχής ανάλυση των χρόνων που περνάς σε κάθε φάση ύπνου, καταγραφή ροχαλητών, αλλά και συμβουλές για να κοιμάσαι πιο σωστά ώστε να ξεκουράζεσαι όσο χρειάζεται ο οργανισμός σου.

Προπονήσου με την κατάλληλη καθοδήγηση

Πήρες απόφαση να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, να δεις διαφορά στο σώμα και την αντοχή σου; Τα Samsung Galaxy Watch6 Series είναι εκεί και θα σε στηρίξουν έμπρακτα, προσαρμόζοντας τις συμβουλές άσκησης στα δικά σου «θέλω». Μάθε καλύτερα το σώμα σου, τα ποσοστά λίπους, τη μυϊκή μάζα και τα ποσοστά νερού ώστε να θέσεις συγκεκριμένους στόχους σε βάθος εβδομάδων.

image.jpeg

Αν θέλεις να μειώσεις τα ποσοστά λίπους, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας τις οδηγίες άσκησης που παρέχει το smartwatch, όπως και τις συμβουλές διατροφής. Από την πλευρά του, ύστερα, φροντίζει να παρακολουθεί τις μεταβολές στο σώμα σου και να σημειώνει την πρόοδο που κάνεις προς τον στόχο που έθεσες.

Για πιο εξειδικευμένα προγράμματα άσκησης, μπορεί να μετράει ακριβώς όσα χρειάζεσαι. Με έως και 100 προγράμματα που καλύπτουν τρέξιμο, κολύμβηση, αερόβια, βάρη και πολλά άλλα, θα βρεις το κατάλληλο για να καταγράφεις τις πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν ανά τύπο άσκησης.

Μοντέρνο ή κλασικό, αλλά πάντα εκλεπτυσμένο

Τα Samsung Galaxy Watch6 Series είναι δύο: το Galaxy Watch6 υιοθετεί έναν πιο λιτό, σύγχρονο σχεδιασμό εκεί που το Galaxy Watch6 Classic ενσωματώνει μία περιστρεφόμενη στεφάνη για μια πιο κλασική εμφάνιση. Ανεξάρτητα από τη λεπτομέρεια αυτή, και τα δύο μοντέλα απολαμβάνουν μικρότερα μαύρα περιθώρια περιμετρικά της οθόνης, αξιοποιώντας την έκταση καλύτερα κι αυξάνοντας κατά 20% την πραγματική οθόνη, σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα.

image.jpeg

Με μέγιστη φωτεινότητα στα 2000nits, η οθόνη παραμένει ευκρινής ακόμη και κάτω από το φως του ήλιου, ενώ με ανάλυση 480x480 (GW6 44mm & GW6 Classic 47mm) τα πάντα θα διαβάζονται με άνεση κι αν χρησιμοποιείς μια φωτογραφία ως ταπετσαρία, θα δείχνει πεντακάθαρη.

Ένας πραγματικά έξυπνος βοηθός

Τα Samsung Galaxy Watch6 Series έρχονται με WearOS, επιτρέποντάς τους να φιλοξενούν εφαρμογές απευθείας από το Play Store. Αν συνδεθεί με ένα Samsung Galaxy smartphone, δε, τότε η εμπειρία γίνεται ακόμη πλουσιότερη, προσφέροντας έλεγχο της κάμερας του smartphone, εύκολη σύνδεση Galaxy Buds ανάμεσα στις δύο συσκευές, εντοπισμό συσκευής και πολλά ακόμη οφέλη.

Βρείτε τη νέα σειρά Galaxy Watch6 από 319,90€ στο Samsung.com/gr

  • Δωρεάν Standard Παράδοση
  • Έως 36 άτοκες δόσεις

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.