Από το πρώτο Samsung Galaxy Z Flip και Fold, η Samsung σχεδίασε ξεχωριστές συσκευές με εμφάνιση που εντυπωσιάζει και δυνατότητες που συναρπάζουν. 

Οι δύο νέες συσκευές,Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5, συνεχίζουν την παράδοση συνδυάζοντας υπέροχο design με πλήθος δυνατοτήτων, για άτομα που ψάχνουν κάτι φρέσκο και διαφορετικό.

Samsung Galaxy Z Flip5: Παράθυρο σε έναν νέο κόσμο

Στο Galaxy Z Flip5, η μεγάλη αλλαγή είναι ορατή από την πρώτη ματιά. Η εξωτερική οθόνη Flex Window έχει πλέον μέγεθος 3.4”, καταλαμβάνοντας πρακτικά το μισό κινητό. Όμως δεν είναι μόνο το μέγεθος που κάνει τη διαφορά, αφού και οι δυνατότητές της έχουν επίσης διευρυνθεί, με την εξωτερική οθόνη να υποστηρίζει πλήρως πολλαπλές εφαρμογές όπως Google Maps, για να παρακολουθείς όσα σε ενδιαφέρουν χωρίς να ξεδιπλώνεις το κινητό.

Η μεγαλύτερη οθόνη παρέχει οφέλη και στη χρήση της κάμερας, μιας και η FlexCam αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία των συσκευών Galaxy Z Flip5. Είναι ευκολότερο από ποτέ να βγάζεις ποιοτικές selfies αλλά και βίντεο, έχοντας πλήρη έλεγχο του καδραρίσματος, αφού η μεγάλη οθόνη Flex Window προβάλλει όσα βλέπει η κάμερα κι έτσι δεν χάνεις ποτέ τον έλεγχο του πλάνου. Οι δυνατότητες της κάμερας, όπως η νυχτερινή φωτογράφιση, είναι επίσης εξελιγμένες σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και το Galaxy Z Flip5 προσφέρεται για εκείνες κι εκείνους που ψάχνουν την συσκευή που θα τους επιτρέψει να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους.

image.jpeg

Δημιουργικότητα που εκτείνεται και στο design της συσκευής, αφού πέραν των όμορφων παστέλ χρωμάτων στα οποία διατίθεται, η οθόνη Flex Window μπορεί να εξατομικευτεί σε μεγάλο βαθμό, φιλοξενώντας διάφορα widgets και εικόνες. Φέρε το Galaxy Z Flip5 στα μέτρα σου, ταίριαξέ το με την προσωπικότητά σου κι απόλαυσε μια συσκευή τόσο ευέλικτη όσο χρειάζεσαι.

Samsung Galaxy Z Fold5: Δύναμη και γοητεία που περιμένουν να ξεδιπλωθούν

Τα smartphones είναι υπολογιστές τσέπης, λέγεται συχνά, και το Galaxy Z Fold5 επιβεβαιώνει πως είναι απολύτως εφικτό. Διπλωμένο, λειτουργεί με τον «παραδοσιακό» τρόπο που δουλεύει ένα smartphone, όμως ξεδιπλώνοντας τη συσκευή, τα πράγματα αλλάζουν εντελώς. Μια τεράστια οθόνη 7.6” συνοδεύεται από πολλαπλές δυνατότητες σε επίπεδο λογισμικού, για να σου δώσουν την ελευθερία που χρειάζεσαι για να διατηρείς την παραγωγικότητά σου αμείωτη.

Έως και τρεις εφαρμογές ανοιχτές ταυτόχρονα, μοιρασμένες στην μεγάλη οθόνη, λειτουργούν χωρίς περιορισμούς. Μάλιστα, επικοινωνούν και μεταξύ τους: σε πολλές εφαρμογές, μπορείς να σέρνεις στοιχεία από τη μία στην άλλη, διευκολύνοντας κατά πολύ την συνεργασία των εφαρμογών μεταξύ τους. Πρακτικά, θα λειτουργείς σαν να βρίσκεσαι σε υπολογιστή, με κινήσεις που σου βγαίνουν αυθόρμητα και υποστηρίζονται πλήρως στο Galaxy Z Fold5.

image.jpeg

Μεγάλο ρόλο στην παραγωγικότητα παίζει και το S Pen (πωλείται ξεχωριστά), η έξυπνη γραφίδα που μπορεί να συνδυαστεί με το Galaxy Z Fold5. Πέραν της ευκολίας και ακρίβειας στον χειρισμό, προσφέρει έξυπνες δυνατότητες όπως μαρκάρισμα κειμένου για άμεση χρήση σε άλλες εφαρμογές ή χειρόγραφες σημειώσεις που μπορούν να μετατραπούν σε ψηφιακό κείμενο.

Μια τέτοια οθόνη, βέβαια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά ακόμη. Ταινίες και σειρές δείχνουν φανταστικά, χάρη στο πάνελ Dynamic AMOLED 2X με HDR και υψηλή φωτεινότητα, για ακριβή χρώματα, ακριβή μαύρα και υψηλή αντίθεση που τονίζει τις λεπτομέρειες. Βεβαίως, δεν θα μπορούσε να μην τα πηγαίνει περίφημα και στο gaming, έχοντας ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz για ομαλό παιχνίδι τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική οθόνη.

Βρείτε τη νέα σειρά Galaxy Z από 1.249€ στο Samsung.com/gr

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.