Η γιορτινή περίοδος είναι προ των πυλών, η περίοδος όπου δεχόμαστε και προσφέρουμε δώρα στους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Δώρα όμορφα και πρακτικά, που επιτρέπουν στον καθένα μας να εκφραστεί με το δικό του τρόπο: ένα παιδί μπορεί να διασκεδάζει και να μαθαίνει χρησιμοποιώντας το tablet του, εκεί που ένας ενήλικας μπορεί να το χρησιμοποιεί για χαλάρωση ή εργασία. Εκεί που υπάρχει ταλέντο, όρεξη ή ανάγκη για κάτι, το κατάλληλο εργαλείο είναι το… μαγικό ραβδί που επιτρέπει στη μαγεία να υπάρξει.

Αυτό το ραβδί μπορεί να έχει διάφορες μορφές. Μπορεί να είναι ένα smartphone, ένα tablet ή ένα ζευγάρι ακουστικά. Η σειρά Samsung Galaxy, προσφέρει υπέροχες ιδέες για διασκέδαση, εργασία, multitasking, χαλάρωση, δημιουργία, εξερεύνηση.  Στον κόσμο των Samsung Galaxy συσκευών, η μαγεία περιμένει να την ανακαλύψεις εσύ ή ένας αγαπημένος σου. Ανακάλυψε ποια συσκευή Samsung Galaxy ταιριάζει περισσότερο στους δικούς σου ανθρώπους και στις φετινές γιορτές… χάρισε χαμόγελα!.

Ψυχαγωγία και εργασία, μαζί!

Ξεδιπλώνοντας το Samsung Galaxy Fold3, είναι δύσκολο να μη μαγευτεί ο οποιοσδήποτε, αφού ξεδιπλώνεται σαν βιβλίο για να «αποκαλύψει» τις πλήρεις δυνατότητές του. Το Samsung Galaxy Fold3 θα κερδίσει τις εντυπώσεις κάθε χρήστη, καθώς στη μεγάλη εσωτερική οθόνη θα μπορεί να σχεδιάζει χρησιμοποιώντας τη γραφίδα Galaxy S Pen Fold Edition* είτε για να φτιάξει τα δικά του σκίτσα είτε για να κρατάει σημειώσεις είτε απλώς για να χρησιμοποιεί το κινητό με έναν πιο βολικό τρόπο.

image.jpeg.2d1a8255517e1e84ca3abafc8fef7c47.jpeg

Θα μπορεί να απολαμβάνει βίντεο με εκπληκτικό τρόπο, αφού η μετάβαση από την εξωτερική οθόνη στη (σχεδόν δύο φορές) μεγαλύτερη εσωτερική οθόνη συνεπάγεται εντυπωσιακή προβολή περιεχομένου . Από παιχνίδια έως προγράμματα, τα πάντα γίνονται πιο απολαυστικά από ό,τι έχουμε συνηθίσει και πιο βολικά στη χρήση καθώς η μεγάλη οθόνη μπορεί να φιλοξενήσει πολλαπλά παράθυρα εφαρμογών. Μία πολύ καλη επιλόγη για τους multitaskers της ζωής σου!

image.jpeg.ec2e0db8e49dc3b9fcbfc02adc892782.jpeg

Έπειτα, κάτι που «μιλάει» στην καρδιά όλων: ένα Samsung Galaxy Tab S7+. Ένα μεγάλων διαστάσεων και υψηλών επιδόσεων tablet που μπορεί να φιλοξενήσει από προγράμματα που θα χρειαστεί ένας φοιτητής για τις πανεπιστημιακές εργασίες και τη μελέτη, έως προγράμματα γραφείου και βιντεοκλήσεων που αναζητά ένας επαγγελματίας.

Παράλληλα, στη μεγάλη οθόνη του οι εικόνες εμφανίζονται με εκπληκτική ποιότητα, οπότε για τις ώρες ξεκούρασης η παρακολούθηση βίντεο μετατρέπεται σε πραγματική απόλαυση, με τέσσερα ηχεία να συμπληρώνουν την εμπειρία. Οτιδήποτε κι αν παρακολουθεί ο κάτοχος του tablet, είναι βέβαιο πως η οπτικοακουστική ποιότητα θα τον κερδίσει. Παραμένει λεπτό, κομψό και ελαφρύ για να το έχει παντού μαζί, από τη σχολή έως τη δουλειά ή στον καναπέ, μάλιστα με βάρος τόσο χαμηλό που θα μπορεί να το κρατάει με ένα χέρι χωρίς κόπο. Πρόκειται για ένα tablet που μπορεί να είναι χρήσιμο, λειτουργικό, απολαυστικό, διασκεδαστικό, ανάλογα την χρήση την εκάστοτε στιγμή!

image.jpeg.26aa688895466d7addad35e085736b4c.jpeg

Η θήκη με πληκτρολόγιο πωλείται ξεχωριστά

Σε κάθε περίπτωση, αν και μικρά, τα ακουστικά Samsung Galaxy Buds2 είναι ικανά να μεταμορφώσουν τον τρόπο που απολαμβάνει κανείς μουσική, κλήσεις και ήχο γενικότερα. Τα μικρά σε μέγεθος ακουστικά τοποθετούνται στο αυτί και το αγκαλιάζουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μη χάνεται τίποτα από τον ήχο και ο εξωτερικός θόρυβος να μην επηρεάζει την ακουστική εμπειρία. Παράλληλα, διαθέτουν τεχνολογία αφαίρεσης θορύβων ώστε να περνάνε προς το αυτί μόνο τα σημαντικά, όπως η ομιλία ενός άλλου προς το χρήστη. Για εκείνους που βρίσκονται διαρκώς σε κλήσεις, βιντεοκλήσεις ή συναντήσεις, τα Samsung Galaxy Buds2 θα αποδειχτούν πολύτιμος σύμμαχος και φυσικά, αποδίδουν εξίσου ποιοτικά και σε μουσική ή βίντεο οπότε θα φανούν χρήσιμα σε πρακτικά κάθε σενάριο.

Μαγικές στιγμές, κάθε μέρα!

Επειδή οι γιορτές είναι στιγμές -στιγμές χαράς, ξεγνοιασιάς, διασκέδασης, οικογενειακές και πολλά ακόμη- αξίζει να απαθανατίζονται. Με την εκπληκτικής ποιότητας κάμερα που ενσωματώνεται στη σειρά Samsung Galaxy S21, οι στιγμές θα μείνουν στο πέρασμα του χρόνου, αποτυπωμένες με κάθε λεπτομέρεια, χρώματα και εφέ – στα χέρια ενός έμπειρου ή επαγγελματία φωτογράφου, οι δυνατότητες είναι πολλές.

image.jpeg.18556ad0eb0bdc16563e31aa5106bd7c.jpeg

Αν κάποιος κοντινός σου ασχολείται πολύ με το θέμα της φωτογραφίας, του βίντεο ή των social media τότε ορισμένες αξιοσημείωτες λειτουργίες, όπως το Director’s View, θα του επιτρέψουν να ξεδιπλώσει το ταλέντο του με ευκολία. Για παράδειγμα, το Director’s View επιτρέπει την ταυτόχρονη καταγραφή ταινίας από την εμπρόσθια και την πίσω κάμερα, δηλαδή ιδανικός συνδυασμός για vlogs και γενικότερα περιεχόμενο που θα μπορούσε να φιλοξενεί κανείς στα social media. Φυσικά, όλα αυτά συμπληρώνονται από εκλεπτυσμένο design και επιδόσεις σε κάθε επίπεδο, δημιουργώντας έτσι smartphones που ξεχωρίζουν.

Λίγο πιο τολμηρό, λίγο πιο μοντέρνο, λίγο πιο ευέλικτο… και πολλά ακόμη. Όλα αυτά είναι το Samsung Galaxy Z Flip3, το κομψό αναδιπλούμενο smartphone που σίγουρα θα φέρει χαρά σε όποιον δικό σου άνθρωπο φτάσει ως δώρο. Είναι σχεδιασμένο για να χωράει εύκολα στην τσέπη, αφού διπλώνεται στη μέση και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, όμως όταν ξεδιπλώνεται τότε δίνει χώρο στη μαγεία. Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει  τη λειτουργία Flex για δημιουργικές λήψεις φωτογραφιών και βίντεο, οπότε ακουμπώντας το σε μια επίπεδη επιφάνεια θα μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο με ελάχιστη έως μηδενική παρέμβαση από τον ίδιο.

image.jpeg.0b509ccd9c69b3994fd437e264a26e87.jpeg

Κι αν θέλεις να συμπληρώσεις το στιλ κάποιου, παράλληλα επιτρέποντάς του να έχει σαφή εικόνα της φυσικής κατάστασης και της προπόνησής του, τότε: ένα smartwatch από τη σειρά Samsung Galaxy Watch4 είναι το δώρο που ψάχνεις. Διαθέτει πλήθος μετρήσεων, από πίεση έως οξυγόνο στο αίμα, και παράλληλα καταγράφει με μικρές ή μεγάλες δραστηριότητες για να βοηθήσει τον κάτοχό του να είναι ενεργός, και να πιάνει τους σχετικούς στόχους του. Θα γίνει ο καλύτερος φίλος ενός αθλητή ή γενικότερα εκείνου που θέλει να έχει καλύτερη εικόνα της φυσικής κατάστασής του, αφήνοντας όλη τη δουλειά στο Samsung Galaxy Watch4 και το Samsung κινητό του.

image.jpeg.73f763e90ddf411d73fd1856d0e8fc57.jpeg

Αποτελεί ένα πραγματικά έξυπνο smartwatch με λειτουργίες που κάνουν την καθημερινότητα πιο άνετη και αναμφίβολα θα φέρει χαμόγελο σε όποιο αγαπημένο σου πρόσωπο το αποκτήσει.

Για περισσότερες προτάσεις δώρων επισκεφθείτε το https://www.samsung.com/gr/mobile/galaxygifts

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.